Відповідь: New Beetle Нічого тому Ауді не сталось - сильно не розглядала, щоб не нарватись на незапланований ремонт чужої машини :shock:
Відповідь: New Beetle сильно не розглядала, щоб не нарватись на незапланований ремонт чужої машини також правильно !!! :-D "Мароз мєня нє раз спасал" :-D :-D :-D
Відповідь: New Beetle да в колектро треба почастіше заходити а то тревел любить теми витирати все, більше я не романтик! 1 я не пєсатєль 2 більше не пишу "шедеврів"
Відповідь: New Beetle Сьогодні зраненьку, поки ніхто не бачив :roll: :roll: :roll: уважненько подивилась і так виглядає, що все нормально - трохи номер погнувся . Ауди в цілому класна машина - надійна і витривала.
Відповідь: New Beetle от так завжди думаю хто мені бампери пошкрябав і бокові пластмаси на дверях, ану Оленчик признавайся, то все ти паркувалася біля мене? :mrgreen:
Відповідь: New Beetle Чоловіче, в тебе вже Ауді? Загадковий ти - вранці їдеш на Пасаті, обідом на чорній Октаві, а паркуєшся на Ауді... :grin: :grin:
Відповідь: New Beetle а в багажнику Пасата маленький Матісик, а в гаражі ржавий Жигуль 2101 стоїть, вот така вона правда на цьому світі :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: New Beetle Признаюсь - за останні півроку обдерла бампера в Honda Civic та Audi 80 . Більше нікому :roll:
Відповідь: New Beetle я би тобі радив не виносили на загальний розгляд свої каяння в автомобільних пригодах, ато Львів -маленьке село !
Відповідь: New Beetle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А я і не розказую про ВСІ пригоди Власника Хонди знаю, а Ауді 80 в нас більше ніж Ланосів і Прадо :mrgreen: