Відповідь: New Beetle Але ми з Тревелом не дамо тебе в образу, Чарівна Крихітко. Тому не хвилюйся. :-D
Відповідь: New Beetle звичайно! я всю тему підводив до того шоб Чарівна Крихітка зрозуміла шо тут є два лицарі які захистять її від злобних власників ауді 80 !
Відповідь: New Beetle І 3 лицарі, будуть змагатися на темній трасі, хто візьме гору над всіма і буде першим, той буде нагороджений царівною! тільки лишилось домовитись коли відбудеться цей трьобій!
Відповідь: New Beetle не канає лицар має бути окомплектований ВВ, а ти будеш Мушкетер бо на французі іздиш так шо Дертанян збирай собі свою команду! :grin:
Відповідь: New Beetle офф топ шо за пижик? шо за двіг? То вже навіть дуже цікаво, то з ВВ на БМВ а тут зВВ на пижик
Відповідь: New Beetle ну мушкитер не чисто мій, але тата пассат остався такшо буду на вагені , від мене так легко нездихаєтесь:twisted:
Відповідь: New Beetle Ще один автомобільний магнат в нас є Деякі Матісіків в багажнику возять і Жигуль на буксірі :mrgreen:
Відповідь: New Beetle білий колір, 1.4 HDI купе спортивний варіант якшо непомиляюсь 16 клапанів, Р14, тільки дві сидушки, облегшений!!!! ТО так тимчасово!!
Відповідь: New Beetle Шкода, що їздити не вмію :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - поганялась би з вами за ту ЦАРЕВНУ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Все таки 2.0 і 125 коників :!: