Відповідь: New Beetle Так! А ми з Тревелом - принци на білих і жовтих конях, тьфу, тобто машинах. Темні злодії хочуть заподіяти шкоду нашій Повелительці - тому ми з Тревелом порвемо всіх блохастих собацюг які наважаться зазіхати на Царівну Олену! :-D
Відповідь: New Beetle Принци... Мушкетери... Дони-Кіхоти... Дракони... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Крыша едет неспеша, тихо шифером шурша... :-D
Відповідь: New Beetle ну так давно вже вирішили шо гонка буде як лицарський двобій а нагороджувати буде ЦАРІВНА ! ! !
Відповідь: New Beetle Так, так, до того треба ЦАРІВНІ поставитися дуже серйозно! І винисти на загальний розгляд як буде виглядати нагородження!!!
Відповідь: New Beetle В цьому ніхто несумнівався. Народ в мене таке враження ніби я попав у казку. Але царівна до того моменту поки ви будите проводити бої (гонки) повинна біля когось бути. Це напевне буду я. Мене звільнять за те що я так голосно сміюсь і клієнти дивляться як на придурка.
Відповідь: New Beetle Знаючи тебе то мабуть будеш не ти! Бо як шо будеш ти то переможець неподачи ні Царівни ні своєї винагороди! :-D
Відповідь: New Beetle Вопшєм так чекаємо слово нашої Царіни! 1. Яка буде винагорода? 2. Хто буде оберігати Царівну від покидьків ганебних, поки доблесні лицарі будуть змагатися на своїх залізних конях ? 3. І хто буде тримати Свістуна шоб він недобрався до царівни ?
Відповідь: New Beetle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Виглядає що нас звільнять одночасно Деякі тут вже зателефонували Адміну - попросили мені відключити ІНЕТ за неадекватну поведінку в робочий час :roll:
Відповідь: New Beetle Ну ладно змагатись я небуду шкода свого дизеля хай чекає на двобій з петром, тоді я як наймолодший буду охороняти принцесу Олена ти згідна???