Відповідь: New Beetle Привіт, MARTINI Чи правильно я розумію, що саме такий знак на панелі може означати будь що, а не щось конкретне? І де би взяти опис значків панелі по VW? Час від часу зявляється синенький значок, виглядаї на щось повязане з водою, охолодженням мотору ? Нервує, бо може треба приняти якісь дії? :-(
Відповідь: New Beetle Привіт Sasa Такий червоненький як на малюнку в мене означає наприклад, ручнік. В мене світиться інакше - оранжеве розірване коло у вигляді стрілки і знак оклику всердині.
Відповідь: New Beetle Якшо стовпчик у воді - то температура охлаждалки... на то є 4 причини: 1 - Замало охлаждалки в бачку 2 - Несправний вентилятор (або датчик) 3 - Несправна помпа. 4 - Електроглюк(малоймовірно) Швидше за все - перше.
Відповідь: New Beetle Сумасойті... у тебе є певнє модний теліфон з камероу... сфоткай плз - і покажи у форумі ту лампочку плз. Бо щось не уявляю...
Відповідь: New Beetle Час від часу - це коли? Масло, вода і акумулятор має світитися коли включене запалення, але двигун ше не заведений. То нормально і так має бути. Після запуску вони гаснуть.
Відповідь: New Beetle Найкраще - на зїзді. До речі, про лампочку. Я здається вїхав - лампочка CHECK. Видає що бажано зробити діагностику мозгів (компутера машини). То буває від нашої бензи.
Відповідь: New Beetle Якщо це лампочка (!) то це ніяке не охолодження. Воно сигналізує у мене, наприклад, коли затягнутий ручник. Я не виключаю, що в новій машині воно може сигналізувати ще про ремені безпеки і двері. Ще теоретично може бути рівень гальмівної рідини бо в мене ця лампочка горить декілька секунд коли заводиш машину разом з лампочкою АБС. Гасне АБС і ця одночасно. Тобто цей індикатор звязаний із гальмами також.
Відповідь: New Beetle МАРТІНІ - це в неї лампа така як на малюнку справа вверху (зліва від спідометра).
Відповідь: New Beetle От в тому і проблема, що світится ще трохи часу після заведення мотору :-( Жучок зявився в мене тільки - тільки, перед цим був Матіс, він був не такий розумний і не створював мені хвилювань своїми лампочками :-(((
Відповідь: New Beetle Кажуть, що ця лампочка ще горить якщо зношені гальмівні колодки і наближається час їх заміни. Якого року жучок?
Відповідь: New Beetle Sasa!!! Ти Геній! Саме така лампочка світиться безперестанку. Так що вона означає ??? Може MARTINI знає????
Відповідь: New Beetle Ось обговорення схожого питання http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=50645 http://www.newbeetle-club.ru/forum/showthread.php?p=3573#post3573
Відповідь: New Beetle А в мене на ручнік світиться (Р) , а (!) мигає і піщить коли машина взаносі тобто спрацьовує анти занос!
Відповідь: New Beetle А такий значок (див. малюнок від Sasa) в тебе ніколи не зявлявся (не просто знак оклику, а зі стрілочкою)
Відповідь: New Beetle Якщо придивитись (на фотці зле видно), то знак оклику , який міститься в трикутничку обведений стрілкою у вигляді кола. От такі складнощі :-((( MARTINI! Може ти знаєш де можна знайти опис панелі приборів з розшифровкою, яка лампочка про що сигналізує.
Відповідь: New Beetle я думаю що воно має бути на http://volkswagen.msk.ru але не маю часу шукати, полазь сама, або може тут знайдуться ще бажаючі допомогти дамі