Відповідь: New Beetle шо неможеш приїхати, боїшся да, я тебе хочу порвати!!!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: New Beetle да Петре припух ти в корінь!!! ти поминяв щеплення всі фільтри бензонасос машинка полетіла! а в мене мотор за заїзд бере більше масла ніж бензини - то тепер ти хочеш ганяти ! ! ! тим більше ти і Тополь маєте по 1,8 пі капотом а в мене нещасний 1,6! але я готовий но не сьогодні, давайте на в наступну пятницю на зїзді!
Відповідь: New Beetle ну бля добре! я приїду але спочатку виясніть чи може сьогодні Царівна Олена і Тополь. І чого це ви придумали шо сьогодні?
Відповідь: New Beetle я ше поміняв лямдазонд і регулятор дросельної заслонки! ти забув саме головне я затюнінгував моноінжектор!!!!!:mrgreen:
Відповідь: New Beetle Не зможу. Тим більше Головний Лицар має дуже важливі справи у свому Лицарстві :mrgreen: Travel - не знаю про що йдеться вище, але виглядає, що на гонку прийдеться дати тобі ЖУЧКА. Це якось покращує шанси на перемогу? :-D
Відповідь: New Beetle ну подивимся шо той жук зможе якщо в мене 2,0 16 кл ABF! 150 кобил! о такий сюрприз для вас!:mrgreen:
Відповідь: New Beetle :shock: :shock: :shock: ЖУКА з гонок знімаємо . І щоб не виникало от таких непорозумінь - прошу відкоректувати інформацію на аватарі
Відповідь: New Beetle Привіт Напевно, що не буде. Всі лицарі поїхали на села по важливим справам )))))))))
Відповідь: New Beetle Приїзди, а то розчаруєш хлопців. Подейкують, що ти віртуальна... Жарт, звісно...