Відповідь: New Beetle Смислі, як у тому анекдоті: "я симпатична білявка..."-пише пристаркуватий старпер. Звісно це просто жарт і ображатись на нього нічого. Але якщо ти приїдеш то зникнуть усілякі сумніви... І вкінці-кінців, чим можна займатись ввечорі в п"ятницю? Якщо це скорочений робочий день? Явно не працювати...
Відповідь: New Beetle в мене був один мотор, тепер другий, а може і скоро може бути третій! мені тяжко кожен день аватар змінювати! в стандарті був 1,8 мі!
Відповідь: New Beetle 1.Піонєра грєбьот 2.Ну і шо? Всеодно ніхто ,крім, нас трьох на ракеті -джетті не приперся! p.s.Чия фотка в профайлі?
Відповідь: New Beetle Без питань, як тільки так зразу просто зараз якось з часом неполучається приїхати на зїзд
Відповідь: New Beetle не чикай Олена більше не напише ми її настрашили дуже сильно і її більше тут не буде!:grin:
Відповідь: New Beetle я "піонера" чекатиму на трасі! щоб милосердно розірвати його пасат на шматки!!:mrgreen:
Відповідь: New Beetle так несподівано обірвалась історія... то були гонки чи ні? невже справді настрашили Олену?...