New Beetle

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Olena, 4 чер 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: New Beetle

значить у львові вже 2 жука з таким кольором :)

2. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

:) Чим більше ЖУКІВ буде у Львові, тим прикольніше. Вони би додали іміджу старовинного міста додаткового шарму :))) Тільки от дороги рідного міста більше пасують для пересування на танку :-(((

• Подобається Подобається x 1
  3. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Дякую :)

4. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Жуки рулять! Вітаю! З лампочкою розібрались? :)

5. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Привіт :smile: Поїду на сервіс з тою лампочкою. Треба взагалі ВСЕ продіагностувати. Все - таки не з салона машинка :sad:

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Особливо на Алекс, ти здивуєшся наскільки в тебе несправна машина, потім тобі назвуть ціну за діагностику, за необхідний ремонт+запчастини, якшо будеш шось в них ремонтувати - половину не зроблять, скажуть шо машина дуже рідкісна/стара/поламана/ше якась гнила атмазка, візьмуть гроші і скажуть приїжджати до них регулярно.
    Шоб не їздити по лохосервісах, скачай з нету мануал по своїй машині (для такого ж року і двигуна), розберись в елементарних речах (таких, як індикатори несправностей), шо буде неясно-питайся.
    Поміняй масло/фільтри/колодки/ГРМ (на нормальному сервісі, не обов*язково суперфірмовому, а ше ліпше в Бейліса), решта подивимось/порадим на з*їзді.
    пи.си. букви двигуна і інфу про машину в підпис полюбому.

• Подобається Подобається x 2
  7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

+1 to Markell
    Послухай нас... Не роби ніяких рухів до зїзду. Обнюхаєм тачку, виділимо карточку з наклеєчкою (платно чи ні - питай приватно адмінів) і скажем куда їхати...
    V Peace!

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Вот що розумні люди (коллєги по автопрому) кажуть:
    Коротше система дуже хороша і потрібна. Шукай на панелі кнопку включення виключення системи. Більше про неї і свого жучка - читай тут http://www.alea.ru/catalog/detail.php?id=9&detail_id=110

9. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Привіт :) Я про Алекс чула - знайомий взяв пассат з салону, за пару місяців поїхав на ТО, йому навішали всякої фігні і сказали замінити (забула що саме). Він погодився, але сумнів якись був. Коли приїхав, попросив віддати стару запчастину, за півгодини винесли - брудну, всю в маслі. Але машинка то з салону ! Був скандал :-( В цілому стиль роботи Алекса зрозумілий ...

10. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Привіт :) Завдяки Sasa та Martini поверхньо розібралась :)))) Ти ж розумієш - жінки і техніка поняття слабо сумісні :-(

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

нечасто таке почуєш від жінки!

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Нічого, по мірі старіння НьюБітла і перебування в нашому клубі будеш про своє авто знати все... рочки за 2 ти зможеш вже працювати в автомайстерні і приймати участь у Драгах знаючи і розуміючи це мистецтво ;)

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Хм-м, за рочки два я буду повнолітнім. класно піду в майстерню і склєпаю собі щось....:mrgreen:

Сорі, оффтоп....:cool:

14. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Що таке Драги ? :))) І взагалі би мені хотілось, щоб нічого не ламалось в мому Жуку :) Для чого обтяжувати себе технічними знаннями :))) . Але NEW BEETLE - це суцілний прикол , як після Матіса то заширокий :-(( Їзжу по місту і габаритів не відчуваю :-( Хто зустріне на дорозі - близько не підїжайте :))) Бережіть свої авто :))))))))))))))

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я б у цей перелік ще один потужній ресурс би запхав(де черпав свої познання наш співклубник), але ти про той ресурс нічого не знаєш! :)
    Дуже цікаво він сам про то скаже чи ні! :)

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Тю.... я ж цитати навів. Якщо я наводжу цитати - то ясно що це не я придумав а в когось спитав!!! Чи я ще мав дати позначку "AUTOUAnet (с)" і навести купу імен тих хто приймав участь у обговоренні? Ти ж сам родився не всезнаючий і чому тоді коли даєш комусь пораду не ссилаєшся прямою ссилкою на джерело? Людину в кінцевому результаті цікавить не те звідки в тебе ця інфа, а те чи ця інфа йому(їй) поможе!!!

Звичайно не скажу :)
    Я ж казав - ти кантору палиш... :) Ще трохи і ти взагалі VW поміняєш на якийсь Рено чи на щось інше...
    Удачі.

17. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

Поки що потужний ресурс мовчить :)))

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

то ти сьогодні їхала по стрийській і звертала на вул луганську під міст? сьогодні десь 18:30

19. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Як погано мати ексклюзив, всі знають де ти є і з ким :mrgreen:

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

5 Баллов!
    Чекай, Кіндер, тут Пегас ще сумнівається... ще точно не знає... а вот як тільки наліпиться наклейка на жука - ВСЕ! Крапка на приватному житті! :mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)