Відповідь: New Beetle Чим більше ЖУКІВ буде у Львові, тим прикольніше. Вони би додали іміджу старовинного міста додаткового шарму )) Тільки от дороги рідного міста більше пасують для пересування на танку :-(((
Відповідь: New Beetle Привіт :smile: Поїду на сервіс з тою лампочкою. Треба взагалі ВСЕ продіагностувати. Все - таки не з салона машинка
Відповідь: New Beetle Особливо на Алекс, ти здивуєшся наскільки в тебе несправна машина, потім тобі назвуть ціну за діагностику, за необхідний ремонт+запчастини, якшо будеш шось в них ремонтувати - половину не зроблять, скажуть шо машина дуже рідкісна/стара/поламана/ше якась гнила атмазка, візьмуть гроші і скажуть приїжджати до них регулярно. Шоб не їздити по лохосервісах, скачай з нету мануал по своїй машині (для такого ж року і двигуна), розберись в елементарних речах (таких, як індикатори несправностей), шо буде неясно-питайся. Поміняй масло/фільтри/колодки/ГРМ (на нормальному сервісі, не обов*язково суперфірмовому, а ше ліпше в Бейліса), решта подивимось/порадим на з*їзді. пи.си. букви двигуна і інфу про машину в підпис полюбому.
Відповідь: New Beetle +1 to Markell Послухай нас... Не роби ніяких рухів до зїзду. Обнюхаєм тачку, виділимо карточку з наклеєчкою (платно чи ні - питай приватно адмінів) і скажем куда їхати... V Peace!
Відповідь: New Beetle Вот що розумні люди (коллєги по автопрому) кажуть: Коротше система дуже хороша і потрібна. Шукай на панелі кнопку включення виключення системи. Більше про неї і свого жучка - читай тут http://www.alea.ru/catalog/detail.php?id=9&detail_id=110
Відповідь: New Beetle Привіт Я про Алекс чула - знайомий взяв пассат з салону, за пару місяців поїхав на ТО, йому навішали всякої фігні і сказали замінити (забула що саме). Він погодився, але сумнів якись був. Коли приїхав, попросив віддати стару запчастину, за півгодини винесли - брудну, всю в маслі. Але машинка то з салону ! Був скандал :-( В цілому стиль роботи Алекса зрозумілий ...
Відповідь: New Beetle Привіт Завдяки Sasa та Martini поверхньо розібралась ))) Ти ж розумієш - жінки і техніка поняття слабо сумісні :-(
Відповідь: New Beetle Нічого, по мірі старіння НьюБітла і перебування в нашому клубі будеш про своє авто знати все... рочки за 2 ти зможеш вже працювати в автомайстерні і приймати участь у Драгах знаючи і розуміючи це мистецтво
Відповідь: New Beetle Хм-м, за рочки два я буду повнолітнім. класно піду в майстерню і склєпаю собі щось....:mrgreen: Сорі, оффтоп....
Відповідь: New Beetle Що таке Драги ? )) І взагалі би мені хотілось, щоб нічого не ламалось в мому Жуку Для чого обтяжувати себе технічними знаннями )) . Але NEW BEETLE - це суцілний прикол , як після Матіса то заширокий :-(( Їзжу по місту і габаритів не відчуваю :-( Хто зустріне на дорозі - близько не підїжайте )) Бережіть свої авто )))))))))))))
Відповідь: New Beetle Я б у цей перелік ще один потужній ресурс би запхав(де черпав свої познання наш співклубник), але ти про той ресурс нічого не знаєш! Дуже цікаво він сам про то скаже чи ні!
Відповідь: New Beetle Тю.... я ж цитати навів. Якщо я наводжу цитати - то ясно що це не я придумав а в когось спитав!!! Чи я ще мав дати позначку "AUTOUAnet (с)" і навести купу імен тих хто приймав участь у обговоренні? Ти ж сам родився не всезнаючий і чому тоді коли даєш комусь пораду не ссилаєшся прямою ссилкою на джерело? Людину в кінцевому результаті цікавить не те звідки в тебе ця інфа, а те чи ця інфа йому(їй) поможе!!! Звичайно не скажу Я ж казав - ти кантору палиш... Ще трохи і ти взагалі VW поміняєш на якийсь Рено чи на щось інше... Удачі.
Відповідь: New Beetle то ти сьогодні їхала по стрийській і звертала на вул луганську під міст? сьогодні десь 18:30
Відповідь: New Beetle 5 Баллов! Чекай, Кіндер, тут Пегас ще сумнівається... ще точно не знає... а вот як тільки наліпиться наклейка на жука - ВСЕ! Крапка на приватному житті! :mrgreen: