Відповідь: New Beetle Щодо жінок і техніки- мені здається, що багатьом жінкам просто більше подобається такий стереотип- бо ніц не треба вчити і запам'ятовувати, а головне- робити Не в обіду. Соррі за оффтоп ;p
Відповідь: New Beetle Помоєму жінці необхідна виразна машина!!!!!!!! Її більше помічають на дорозі,більше пропустять, і ризик шо вкрадуть також менший!!!!
Відповідь: New Beetle Тепер мене нарід може зрозуміти, чого я так довго пручався наклеїти наклейку на свого Пасата, фак фак фак, тепер вся родина і знайомі впізнають і кажуть де я був, з ким і що робив, а раніше я відмазувався, тіпа то не я :-(
Відповідь: New Beetle Вєлкам до нас у клюб! В знайомого було БМВ 525 99 р.в такий індикатор засвічувався при спрацюванні антипробуксовочної системи! Ця система повинна відключатись, пошукай кніпочку в себе на панелі !
Відповідь: New Beetle знак оклику і обведений стрілочко то антибукс! в мене таке засвічується коли газу даю доречі незнаю як для переднього приводу а для заднього то штучка супер - особливо на мокрій бруківці... думаю якшо б не антибукс то я б вже не раз був поперек дороги або навіть на тротуарі чи в іншій машині... п.с. Олена приїзджай до нас на зїзди
Відповідь: New Beetle Я ту кнопку вже знайшла, але тисни - не тисни - ніякого результату. Можливо зламалась :-(
Відповідь: New Beetle коли ти її відключаєш то індикатор (той знак оклику обведений стрілочкою) має світитись постійно... а коли система активована то він світиться коли іде занос і воно коректує зусилля акселератора... якшо ж вона в тебе постійно блимає то означає шо система антибуксу вийшла з ладу
Відповідь: New Beetle Не дочекаєшься!!!! Рено - то повне Г. Якщо даже мені його подарують. усе рівно продам!
Відповідь: New Beetle Фа-фа синьому жуку з червоними номерами з блондинкою за кермом вчора близько 19.00 на Князя Романа !
Відповідь: New Beetle 100 % попадання ) Мій Жучок . А номера з сьогодні вже не червоні але модні ))))
Відповідь: New Beetle Тоже класні Головне, щоб мотор був хороший і не вїхати в щось / когось поки до габаритів звикну :-( А номер - то справа другорядна ))