Відповідь: New Beetle Панове! На головній сторінці здорове як бик "КЛУБНІ З"ЇЗДИ" - там є календарик і повна інфа
Відповідь: New Beetle Заходиш в "панель керування" і там є "аватар", тобто фотка вирізуєш потрібні розміри і прикріпляєш подібно як в е-пошті...
Відповідь: New Beetle До речі - всі тут говорять про якісь наклеєчки, чи то платні, чи то ні. Це ви про що, і що та наклеєчка несе в собі корисного ))
Відповідь: New Beetle А корисного в ній того що це підтверджує твою присутність у нашому клубі. І не дай Бог наприклад в тебе на дорозі виникнуть проблеми, побачивши таку наклейку будь хто тобі допоможе. Також це підніме рейтинг нашого клубу. Як бачиш у нас в клубі з дівчатами дефіцит. І приємно буде бачити ще одну особу жіночої статі у нас в клубі. Тим більше іноді є привілегії при їзді по місту! Чекаємо на зїзді! До речі якщо хочеш наклейку то звертайся їх в мене дві залишилось Для тебе і Ростика! Чекаємо на зїзді?
Відповідь: New Beetle Платні чи ні - домовляйся зі Свистуном... для простих смертних коштує 10 грн (фактично собівартість). Ось як розміщувати наклейку (див на кришку багажника). http://www.volkswagen.lviv.ua/components/com_datsogallery/sub_wm.php?src=/home/hostpar/public_html/volkswagen.lviv.ua/components/com_datsogallery/img_pictures/duketopoltravel4_20070416_1848979600.jpg Наклейка дає право гоцати на червоне, збивати пяних пішоходів і посилати ДАЇшників кудиподалі...
Відповідь: New Beetle Перший неприємний сюрприз - Жучка неможливо підняти на звичайному підйомнику щоб глянути ходову :shock:
Відповідь: New Beetle 1- Чому? Хто таке сказав. Що заважає? Може його ще й піддомкрачувати не можна? 2- Є ями і естакади раз вже на то пішло. ПС: (Зокрема в мене в гаражі є яма )
Відповідь: New Beetle Це все із -за тої пластмаси навколо кузова. Але, якщо на то пішло, є маса джипів з величезними порогами і іншою красою Думаю, це питання часу знайти підходящий підйомник. Яма це, напевно, непогано, але якщо щось міняти, то недостатньо, мабудь...