Відповідь: New Beetle на ямі взагалі нецікаво шось робити - колеса не висять в повітрі - треба піддомкрачувати.. напряги.... хай краще на підйомнику придумають якісь підкладки шоб оперти машину на них і не поламати пороги..
Відповідь: New Beetle Це ж на якому сервісі такі олені? Неможуть підняти машину через пороги-упалпацтол...та при мені е-шку нову в лорінсеровському обвісі піднімали, і проблем жодних не виникло. Про проставки на лапи для підйомників вони напевно не чули, я вже мовчу про сучасні підйомники, в яких регулюється по висоті сама підйомна площадка на лапі. Якшо потрібно-дам координати нормального ходовика з нормальним підйомником.
Відповідь: New Beetle Травел ти неуважно читаєш. У мене їх тільки дві залишилось! Одну Ростік забирає. А одну Олена, звичайно якщо домовиться зі мною!:roll:
Відповідь: New Beetle Пропоную так: я купляю за 10... ні, навіть за 15 грн в Свистуна останню наклейку, а з Оленою ми вже думаю якось домовимось ...
Відповідь: New Beetle Хто ж від приза відмовиться? ))))) От, наприклад, наклейка п. Svistuna ... )))) досить непоганий приз, на мою думку...
Відповідь: New Beetle А я за приз нічого неговорив! Пол давай калісь який приз чекає на Олену? А за наклейку ми з тобою при зустрічі поговорим. А і хотів сказати що можна росто Роман!
Відповідь: New Beetle Відкриваємо аукціон! Хто скільки дасть за наклейку! Кошти підуть на розвиток клубу!
Відповідь: New Beetle Для дівчат (незаміжніх) 10 грн. = одному поцілунку! Ну але можна і гроші! От такі у нас будуть торги!