Відповідь: New Beetle Бачу пора замовляти нову партію наклейок Ато Свістун починає вже користуватися тим шо в нього ше одна лишилася Скоро в нас з Петром будуть наклейки - тому всім незаміжнім дівчатам (а вопшєм можна і заміжнім) до нас !
Відповідь: New Beetle Значить, прийдеться давати гроші ) А як з дітьми - то, напевно, великі? Якась просто дискрімінація відбувається :-((
Відповідь: New Beetle та то так жарт ніякої дисткримінації! і взагалі я бачу шо до нас чим рас тим частіши приїжають батьки з дітьми !
Відповідь: New Beetle я серйозно на зїзди приїжають батьки з дітьми вопшєм діти там бігають бавляться і нікому незаважають !
Відповідь: New Beetle Я так зрозумів що після останніх новин Свистун тупо зїхав і аукціон відміняється.
Відповідь: New Beetle Ех, Свістун, ти зрозумів, що буде багато проблем від чоловіків заміжніх дам і збився з теми аукціону???:mrgreen:
Відповідь: New Beetle За майже пів року бачу, що ця тема сама популярна - рекорд! (причини перераховувати не буду) за 4 дні 7 закладок!!! Олені приз від VW-клюбу!!! MARTINI ДУМАЙ ЯКИЙ ПРИЗ!? Наклейка не катіт! Але форум є форум, точно - так же і по ICQ можна мужиків розводити :mrgreen: Оговтайтесь, може це не Олена, а якийсь Олег?;-)
Відповідь: New Beetle Виглядає, що треба вчитись фотки прикріпляти ))))))))) До речі, була я в Сургуті і не раз ))
Відповідь: New Beetle О-о-о-о! Цікаво! Ти часом не в сусідньому кабінеті сидиш в бухгалтерії!? От хохма буде якщо ти моя дружина - мене розводиш, зараз сходжу перевірю:!: :roll:
Відповідь: New Beetle ОЛЕГ М. - Martini може підтвердити, що я не Олег ) Ми з ним заочно майже знайомі
Відповідь: New Beetle :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Увага! Фото в студію...:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Відповідь: New Beetle Перевірив, не моя, моя працює в поті чола над договорами. Для впевненості я їй інтернет відключив:razz: . Вона ще не побачила:smile: