Відповідь: New Beetle Ні аукціон не відмін яється, я пожартував на рахунок 10 гривень = поцілунок! А аукціон триває!
Відповідь: New Beetle Дай я Тебе поцілую...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: New Beetle Не будь таким злим, приїдь на вул. Матейка 8! Тел. 2972958. Якщо хочеш наклейку! І без поцілунків, а то получиш тенісною ракеткою по голові (від моєї малої)! Ото я би сміявся!
Відповідь: New Beetle Здивувалась шо я в неї хочу? Дивлячись на диван (в неї в кабінеті стоїть) Про Сургут. На які фірмі Олена тут бувала і коли?
Відповідь: New Beetle Привіт На Віктор - сервісі не змогли глянути ходову. А за телефон буду вдячна. Говорять, на Пластику є нормальні підіймачі. Хтось підтвердить ?
Відповідь: New Beetle Те що дівчат у Вас в клубі малува - то - Ваша недоробка )) Більше реклами та агітаціїї! На мою, думку, VW більш "чоловічий" авто, крім Жука, звичайно. Може тому з дівчатами ТУТ не так як би хотілось :-((( Приклеїм наклейку на мого, так може ще пару Жучків підтягнемо
Ви нечикали а я появився:mrgreen: Блудний син ком бек8) ООО, жук то класно, прикольна мафинка, я тоже таку маю правда в зменшеному вигляді 1до18:mrgreen: ща фото виложу:mrgreen: Сорі за оффтоп:mrgreen: