Відповідь: New Beetle Привіт ВСІМ )) Всі вихідні розглядала VW - шукала наклейки. НІКОГО не побачила :-((
Відповідь: New Beetle Олена!!! - це чудо просто супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я також такого жучка не проти обкатати ;-) На цьому сайті дівчат мало, тому ДУЖЕ приємно побачити дівчину, та ще й на жучку. ВІТАЮ З ЖУЧКОМ!!!
Відповідь: New Beetle Привіт Дякую. Гольфик 3 так само классна машинка! А якого кольору? Приємно що в нас тут ще є дівчата )))
Відповідь: New Beetle Три варіанта могли мати місце: 1. У Львові є вже три синіх Жучка - дві блондинки + брюнетка ))) 2. За кермом того Жучка, що ти бачив , була подружка чорненької власниці )) 3. Це був мій Жук, але тоді треба конкретизувати в яку сторону у Львові Луцьк )))))))))))))))))))))))
Відповідь: New Beetle дівчата ви то тут є але на зїздах вас не видно. Може ви на кінець завітаєте і розбавите наш чоловічий колектив !
Відповідь: New Beetle я би тобі порадив також собі наліпити налейку тоді буде легше розпізнавати своїх. мене можна не подачити бо в мене маленький гольф, але як шо почуєш на дорозі дикий рьов прямо з колектора то ді доганяй і маяч фарами то буду я !!!