Вирішив створити таку тему, щоби сюди закидувати інфу про подобове житло в різних місцях України. Вважаю, що ті, хто подорожують, чи їдуть у відрядження, стикались з тим, що треба зняти місце для ночівлі (короткотермінового перебування), і.т.п., при цьому хочеться заощадити кошти, та бути впевненим у порядності орендодавця. Отже, нещодавно їздив в Житомир до товариша, був у них дві ночі, напрягати своєю присутністю не хотів, та й сам полюбляю бути незалежним. На олх знайшов квартиру однокімнатну, вартість 220,00 грн./доба, квартира чиста, є все для нормального проживання + наявність інтернету через Ві-Фі. Вразило те, що в квартиру зайшов, реально, в телефонному режимі, орендодавця за 3 дня і дві ночі перебування там навіть не бачив. Гроші за житло залишив просто в квартирі. Є, ще люди котрі довіряють. Якщо треба в Житомирі заночувати, чи перебути якийсь час, - рекомендую. Дислокація вул.Маяковського 3/1, центр міста, навіть дають документи для тих, хто у відрядженнях. контакти орендодавця 93_524_16_70 Юзефа Григорівна. фото квартири - в наступному пості. П/С/ хто має схожу інфу та перевірену, діліться. Сподіваюсь адміни не проти. Я не рекламую, а рекомендую. В дорозі всяке буває.
Хто здає в оренду подобово житло у Львові? Має приїхати знайомий з дружиною на 3-4 дні. Хочуть Львів подивитися. або підкажіть сайти де здають в оренду
До мене приїздив товариш із коханкою з київщини, на травневі свята, то, я їх влаштовував на проживання на 2 ночі в Львівське ВПУ ресторанного сервісу та туризму. Там готель і хостел, є все, відношення на вищому рівні, +сніданок (а може і вечеря входить у вартість). Персонал вихований і.т.п. Залишились фотки: 1-ий варіант дорожчий (саме на цьому варіанті зупинився мій товариш) 2-ий варіант дешевший (типу - блочний варіант) Якщо, там зупиняться, то не пожаліють. Там же, поруч, є кінцева маршрутки якоїсь, що їде в центр (20хв.їзди). Помімо всього того, то вночі спокійно і можна відпочити нормально без галасу та шуму за вікнами. Це є вул.Пулюя,38. @електрик , якщо цікавить, маякуй в ПП, дам номер тел., того хто керує поселенням та розміщенням.
Дякую. @diesel757 напиши у пп телефон . покажу знайомим. певно підійде. теж чув позитивні відгуки про цей готель