Номер кузова

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем rvf2006, 24 лис 2012.

1. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Ну так в даному може і краще, так буде простіше і дешевше, але в цьому є і свої мінуси, з б/н кузовом машина вічно залишається твоєю, її не переоформити, тільки по довіреності продавати потім, а від цього вже і ціна інша на продажі. Але то вже автору теми вирішувати, що для нього краще.

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Тут вище писалось про кримінальну відповідальність за переварку кузовного номера. Тобто хочете сказати що крім того що заберуть автівку то можуть ще й посадити? А що якшо мені продали наприклад авто по дорученню і я навіть не знав що номер кузова переварений???

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Незнання не звільняє від відповідальности...

4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    ти провіряла свій номер? Вони вже йдуть до тебе...

5. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Розкажу з свого досвіду. Машина була в сімї 11 років і ніхто ніколи до номера не лазив. Але так сталось, що потрібно було переоформити. Переоформляли на дочку. І сталась халепа коли почали той номер дряпати. А якщо таке виявляється, а таке може бути на будь-якому пості ДАІ, то машину на арешт майданчик і відкривається кримінальна справа. А там питають хто переварював і т. д і т п. І вся відповідальність на останньому. Ми їм казали, що невже ми такі дурні переварювати і переоформляти на дочку. А їм там пофігу, їм за це зірочки.
    Тому моя порада - не переварювати. Хоча така машина відїздила 10 років і ще б 10 відїздила.

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ти навіть не уявляєш, як перевіряла - не тільки по польській базі даних, а по загальноєвропейській. Мені показали (роздрукувати не дозволили), з якого міста був перший власник мого буса, на якій вулиці він жив, під яким номером, а до того - в якому сервісі в Німеції бус обслуговувався, і що не потрапляв у тяжку аварію...

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я питаю чи номер шкрябала?

8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Тобто на тобі? Ну і як це закінчується в кінці кінців??? Треба "рішати" кримінальну справу я так розумію??? Цікавить саме це?

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    для початку мають бути докази що саме ти брав участь в перебуванні номерів і що ти був в курсі що вони перебиті. при нормальному адвокатові, всю кримінальну справу відносно тебе розвалюється на раз-два

10. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Це саме те що я хотів почути. Так як признаюсь думаю про цю справу вже з рік.

11. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Машина на арешт майданчику перебуває до того часу поки не закрита кримінальна справа. К римінальна справа може тянутись до безкінечності, (хоча по новому законодавству вже ніби не більше 6 міс). Чому до безкінечності - бо нікому це не потрібно крім тебе. Тому все залежить від тебе... І вирішувати тільки тобі...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)