Відповідь: Нова машина в моєму підписі Тополь, не парся, він коштує дорожче ніж твій корок і мій бобік разом. Але всеодно він ніколи не поїде так як мій бобік і так як твій корок. Як би ти не парився. Тому просто не парся У пріроди нєт плахой пагоди. В мене там будинок про всяк випадок. А ще є намет. А ще - бобік. Так що запрошую.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Scirocco розмісти, якщо можеш карту з позначенням маршруту слідування в районі Парашки і Сколе і опис цього походу(виїзду).Дякую. Доречі я там був, але на своїх двох виходив - краєвиди просто супер.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Перепрошую за затримку з відповіддю, якось пропустив. Отже маршрут я записував на GPS, міг би його тут повісити, але... в мене був вкрадений КПК. Якщо б хтось побачив у продажі легковживаний КПК Asus 636, свистіть. Не виключено, що в ньому зберігся маршрут. Взагалі маршрут доволі складний і небезпечний. Не раджу їхати без особливої підготовки. Кілька років тому звідти летіла Нива. Людей ніби поскладали (їх повикидало центробіжною силою через вікна (Богу дякувати не було ременів), машина котилася через дах близько півкілометра. Що залишилося з машини - складно описати. У мене було декілька моментів, коли від дуже сильного підйому на повному приводі підскакували та пробуксовували в повітрі передні колеса, були секунди фактично на дибках. Додано через 50 хвилин якщо хтось пам`ятає цю Ниву: подивіться на те, що залишилось від неї:
Відповідь: Нова машина в моєму підписі дааа, фотки жахливі!!! Добре, що люди таки живі і вже здорові.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Та нє, проста синхра коштує так як другий гольф, може на пару сотень дорожче.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Я так розумію що Орест казав за ціну Кантрі. Напиши мені (можна в приват щоб тему не гадити) як ти зібрався піднімати синкру?
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Тема про позашляховики, то чому ж гадити... :grin: Та біс її зна, як її підняти, найпростіше порізати крила і впердючити здоровенні колеса... Просто кортить мати машинку, на якій можна в дрімучі ліси їздити... А кантрі в районі 9 тисч, наскіко знаю...
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Про ціну кантрі правильно. Крила ти вирізати можеш - молодець. А лонжерони теж відріжеш щоб в поворотах не терли? А нижню чашку стойки теж відріжеш? Друже, нажаль все не так просто... Додано через 3 хвилини Над тими ідеями підняття парюсь вже рік, надто вже люблю бездоріжжя... коротше думаю все закінчиться кантріком.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі http://bazar.autocentre.ua/index.ph...rubr=1&sp=a[marka]=17&a[idrubric]=1&a[pos]=90 То зараз продається. А також ти забув запитати, де він РАМУ візьме з каунтрі!!!! Бо каунтрі РАМНИЙ!!!
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Фотки моторошні, дійсно Там рами всередині небуло, я так розумію?
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Ні, це точно не вона Класна нивка, тільки от мені видається, що центр ваги вже надто високо - мабуть у водія яйця потіють на сильних поворотах та особливо бокових перекосах.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі незнаю то не фотошоп яку перестрів таку і зняв, но обнаняти я її не став. "неризикнув"
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Ржунімагу ПС Повернуся до джерела теми - чи може хтось знає, де купити високопрофільну гуму на бобіка і де можна побачити на неї ланцюги?
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Маю ланцюги, але на Р15/65/195 з патятя... може на більше і влізе - але не пробував - казати не буду. Вивалив за них свого часу 60 иврів... Вдягнув один раз )) і одне колесо Р15/65/195, можу віддати за пиво для проби А на бобіку який Р??? Якщо 17- то мож поставити 45-й профіль )))
Відповідь: Нова машина в моєму підписі в мене є 5 коліс до бобіка 4 б\у і одне нове , для повного болота(90 або зими, 235\70\р15 гума супер, проколів нема,гуль нема, шини американські Hercules ціна 300 баксів. дзвони 8097-747-10-65