Відповідь: Нова машина в моєму підписі Пропозиція цікава. В мене 15-ки. Єдине застереження - в мене 90-й профіль і меншого наразі не хочу . Треба міряти, буду вдячний за нагоду. мабуть на зиму не дуже, але тим не менше, я заінтригований. Враховуючи мою дислокацію, буде зручніше глянути на них в неті, тому буду вдячний за точну назву меоделі. Якщо попруть - беру однозначно
ну власне є ще бобік, родинний жигуль, ровер, донедавна був ще і ЗАЗ На цьому я вирішив припинити колекціонування, понад 6 тонн металу це вже надто
Зустрівся сьогодні з Орестом! Точніше він заїхав до мене на хвильку на автосервіс Маздою. Дав прокататися (як зізнався я перший (окрім дружини) кому довірив кермо). Враження не забутні! Потужність, керованість, підвіска, гальма просто сила! Без напруження розігнався, глянув на спідометр - 160! км/год!!! Котрі зовсім не відчув, враження що швидкість в 2 рази менша! Ще раз вітаю з вдалою покупкою!
я почитав про Мазду на форумі мазди, і щось в мене не дуже позитивні враження склались від відгуків по експлуатації: пробіги до 20-30тис.км, а вилазить куча проблем, не кажучи про скрипи, дребежання і т.д.