як перевізник - питань по роботі не має! А як персонал, котрий оформляє, приймає, та видає вантаж - до людей відносяться, як до бидла, всі якісь нервові та неадекватні (такі висновки роблю по працівниках відділення №1 Львів, кінець Городоцької), хамлять, квитанцій за оплату доставки не видають, треба всьо вигризати в них, печаток не ставлять, корочче мутять воду. (можу підтвердити документально). На тому відділенні диспетчер (оператор-касир) - хамло!, кладовщики - ховаються від людей, а ті хто не встигли сховатись, то співають ту саму пісню, тіпа я не я і хата не моя. Але є винятки, на відділенні, що на вул. Сахарова у Львові - порядні, привітні та компетентні працівники. Щодо перевезень - то хіба дякувати можна водіям, половина з котрих власним транспортом возять.
користувався різними перевізниками.... всі мають один великий мінус ! на роботу беруть кого попало ; свиней, ввічливих ,культурних ,безвідповідальних , бидло ..... останній раз попав на безвідповідальних інтаймовців.... смс відправили , я приїхав , а посилки нема ! короче пи*ди капануло багато хто ... вибачались всі підряд а винуватець щиро визнав свою вину(хоча довго відмазувався) і пообіцяв більше не відправляти смс поки не провірить весі посилки...
Короче, всюди як всюди. Кожен вибирає собі відділення, яке його нормально обслуговує та і все. Я в НП тільки в два, ну може в три відділення звертаюсь, бо мені там подобається сервіс.
Опишу позитивний досвід. Треба було мені другу подарунок відправити в Сімферополь. Виявилося що навіть з США можна напряму Мостом meest.us. Так що майте на увазі.