Нова Пошта відгуки.

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 19 чер 2012.

1. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Golf II 1.6 td, Seat Toledo 1L 1.9TD
    Користувався у Львові двома складами НП №7, та №8 (до 30 кг - краще уточнити)
    + черг небуло, приємний ввічливий персонал, розташування ( 8 взагалі під носом=), до 7 треба проїхатись, але не напряжно), ціни ніби нормальні, працює до 20:00. До того користувався Автолюксом проблем також не було, але дуже не зручно (розташування і години роботи) і досить великі штрафи за не своєчасне забирання посилки, точно не памятаю , але товар треба забрати до 12 години наступного дня як він прийшов.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    А які в неї переваги

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    безплатний музей в совок :))

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну те що вони працюють по старинці то ще не значить що погано... цікаво що буде як ці приватники з нових почт або збанкротують, або закриють фірму, або ще щось придумають... і що буде з усім цим товаром на складах і фінансами на балансі хто за них буде розплачуватись..... держава тільки ліцензію дала, а решта ваш ризик панове громадяни. А державна почта точно ніколи не закриється і не збанкротує

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    про Сбербанк теж так колись казали що він надійний.))

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    За стільки років користування нею ще нічого не перепутали, нічого не пропало, доставляють вчасно (не швидко, зате надійно), і.... ніразу ще нікому не видавали без паспорта (хоча пару разів мене це дуже дратувало ;)).
    Ну і основна перевага, працюють з закордоном, майже зі всіма країнами.
    Є звичайно нюанси з доставкою великогабаритного вантажу, але я ніколи ще у них такої послуги не замовляв.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Державні банки існують доки існує держава. СеРеСеР тріснув і тріснув банк.

8. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Щось ніхто не згадував про перевізник МістЕкспрес.
    Дуже багато товару відправляєм через НП і МЕ. Якщо чесно то там і там є свої проблеми. Якщо є нюанси по отримувачу з МЕ можна спокійно це вирішити, а от з НП поки не заїдеш, не напишиш заяву доти нічого не вирішится. З НП останім часом є великі проблеми...Товар приїзджає покоцаний, груз перепутують і відають не тому клієнту який би мав забрати...Одне єдине тішить ДУЖЕ БАГАТО віділень. І доречі якщо на МЕ можна домовитись про знижку, то з НП не так все простою

9. kobi

kobi Початківець

aveo
    Зі всіх перевізників пробував НП, Інтайм ну і славнозвісну укрпочту. Про останню навіть не хочу починати, зрозуміло чому. Інтаймом був незадоволений, підвели були мене пару раз. Зупинився на НП поки що. Більш менш задоволений, хоча там черги, а з другого боку вони всюди є.

10. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    кругом е свої - і +
    на НП довго йде передача (з Лемберга до Дрогобича 7 днів)
    телефон ніколи не відповідае (принаймі у Дрогобичі)
    ціни дещо вищі від ін
    не працюе оповіщення кліента
    + оплати при одержанні
    можливість відправити назад

11. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Була у мене ситауція одна, десь на початку тижня приїхав мені вантаж і мав бути доставлений на 5 склад. До середи, вони його просто не могли знайти, дальше подзвонив їм по телефону, пообіцяли доставити до вечора. Не витримав і пішов в четвер на 5 склад виясняти. То поки їхній працівник сам не позвонив і не вправив мозги тим дівчатам з колл-центру, то аж тоді ввечері доставили на 5 склад.

Але то була тільки 1 така ситуація з усіх (приблизно сотні). А так цілком адекватна компанія.

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так там тре точно казати що "склад №5", бо той склад новий, недавно відкрився, а люди за завичкою просто вказують що має бути "склад на вул Кульпарківській", і тепер є два склади на вул.Кульпврківській.

13. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Склад №5 то на вул Данилишина 2, навпроти СІЗО. І по документах товар мав їхати туди.
    А про нього просто забули на головному складі і він там пролежав 3 дні.

14. kobi

kobi Початківець

aveo
    Ну на рахунок "довго йде" - я би посперічався... На укрпочті йде ще довше,
    наприклад. А так згідний звичайно, хоча СМС-ки отримую від НП.
    Досконалих перевізників в природі не існує.

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    є ще всякі DHL-и, але подивіться на їх ціни

16. kobi

kobi Початківець

aveo
    Так, в них дорого, але це ніби міжнародний перевізник.

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в межах країни також працює.

18. kobi

kobi Початківець

aveo
    Маю на увазі, що міжнародні перевізники автоматично дорожче, ніж звичайні.

19. КоЛьТ

КоЛьТ Active Member

GOLF lll "pink floyd"
    А мені здаєця, що цей склад біля сізо самий тугий!!!
    Мав декільки раз з ними ДОЧІНЄНІЯ ((((
    Взагалі-то була у мене літом з НП неприятность загубився один ящик в посилці, постачальники оголосили мінімальну вартість всьої посилки (12 ящиків)! Відняли на складі всю вартісь, поділили і в кінцевому результаті фігня грошей повернули, но у ящичку товару було на 12 кусків гривасів! Тут і мій дірєктор присів на сраку з мінімалкою!
    Но, прикол в тому, що ящичок знайшовся аж за два тижні!
    Нова Пошта принесла свої ІЗВІНЄНІЯ, але попросила ті кошти, які нам заплатили за втрачений ящичок повернути!!!
    Ми ж з радістю це зробили!!!!
    ОТ ТАК ОТ ))))))))))))))))))))

20. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    В мене там проблем ніколи не було...Можливо ти попадав на стажерів,тому і тупили:D.Там свого часу їх багато було.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)