Страшна кантора, спригую потрохи з неї! Наприклад, відправив товар накладним отримувачу не підійшло він повертає і ти автоматом попадаєш в гроші, я кажу що отримувач який відмовися хоче все оплатити, а мені відповідь, так не можна...
Але буває і весело. Якось забирав свій пакунок, коли офіс був переповнений і добратися до стола перевірок було потрібно трохи поштовхатися... І ось настає момент, коли я розпакував пакунок і діло дойшло до перевірки товару... газовий пістолет, копія оригіналу...я прикинув його так в руці на вагу, витягнув/вставив обойму, смикнув затворну раму... і це все на очах працівника (які стали квадратні), який силою волі все-таки з місця не зрушив бо побачив що в пакунку були балончики а не справжні кулі, але це не стосувалося черги, яку розвіяло вмить...
стоп! : коли ви оформляєте доставку, то чітко вказуєте хто буде оплачувати послуги доставки та/або звороту. Якщо ви вказали що оплачуєте ви, то тоді з отримувача нічого не візьмуть.
А в мене найкращі відгуки) Відносно недавно відкрилось нове не велике відділення біля мене на Кульпарківській (№9) так там ще двері не встиг відкрити а лисий чувак вже біжить до тебе і питає номер декларації) І взагалі дуже показовою вважаю історію компанії – з’явилися далеко не перші на ринку, а тепер лідери ринку і напевно перше що спадає на думку якщо треба щось комусь відправити..
О, а це цікавий момент, але чому він не пролунав з уст працівників НП, бо своїм поверненням я підняв на ноги все відділення, навіть в одесу звонили кілька разів. На моє запитання, чому отримувач не може оплатити все була відповідь, вичерпна так не можна і навіть схеми почали якісь малювати, в кінці запропонували, хай отримувач поповнить вам рахунок на телефоні...
Одного разу відправляв Укр почтою посилку Дрогобич - Самбір (відстань 40 км) доставили рівно за тиждень)) В цей ж період відправляв з Харкова в Львів новою поштою прийшло за добу був дуже здивований.
теж так вважаю в мене на фірмі специфічний товар, який "б'ється", відправляв нп бо покриття складів одне з найбільших і на тому плюси закінчились, стикнувся з проблемою, щодня по 3-10 відправок і майже щодня дзвінки від клієнтів - товар побитий. Заключив договір з євроекспресом - дали фіксовану ціну за кг по Україні і все доїжджає ціле, хоча і довше +1 день від термінів нп. п.с. не сприйміть як рекламу, що згадав за євроекспрес.
Я відправляю виключно НП (Винники). Вічливість, сервіс, доставка на вищому рівні, ніколи немав ні проблем ні затримок
Ізза відсутності мозгів в держменеджерів. Як взагалі можна хвалити перевізника, де трапляється таке http://tsn.ua/ukrayina/listonoshi-kradut-iz-posilok-dorogi-rechi-odyag-i-kosmetiku.html
Зовсім обнагліли. :shok: А в НП знову історія з обшуками... Добре, хоч свої сервери вони перенесли за кордон. Братова розповідала, що минулого року керівництво, обдумавши загрози для бізнесу, вирішило захистити свою інформацію і швиденько всі бази відправили до Німеччини
Нп поміняла розцінки на відправлення. Тепер у них немає мінімальної сумі страховки у 400 грн. Тепер варто вказувати реальну вартість посилки. Плюси у цьому бачу такі: якщо посилка дешевша за 400 грн., то це здешевить її відправку; якщо раптом щось з посилкою станеться, то можна вимагати компенсації реальної вартості, а не 400 грн. Мінус може бути в тому, що дорогі посилки буде дорожче пересилати. Але можна вказувати будь-яку ціну в цілях економії на свій страх і ризик.
треба було блок з Кіровограда до Львова доставити не спішно. Скористався Делівері. Новою почтою -160 грн, Делівері - 60грн. На тяжкі габаритні речі дешевше не найшов. Два дня до Львова їхала. Можна заблокувати видачу поки гроші не прийдуть.... все решта як всюди прийшов получив...
Сьогодні забирав посилку на дружини ім'я, не видали.. сказали забирати особисто, хоча раніше видавали без проблем. Отож майте на увазі. Sent from my HTC One V using Tapatalk 2