Нова Пошта відгуки.

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 19 чер 2012.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Страшна кантора, спригую потрохи з неї! Наприклад, відправив товар накладним отримувачу не підійшло він повертає і ти автоматом попадаєш в гроші, я кажу що отримувач який відмовися хоче все оплатити, а мені відповідь, так не можна...

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Але буває і весело. Якось забирав свій пакунок, коли офіс був переповнений і добратися до стола перевірок було потрібно трохи поштовхатися...
    І ось настає момент, коли я розпакував пакунок і діло дойшло до перевірки товару... газовий пістолет, копія оригіналу...я прикинув його так в руці на вагу, витягнув/вставив обойму, смикнув затворну раму... і це все на очах працівника (які стали квадратні), який силою волі все-таки з місця не зрушив бо побачив що в пакунку були балончики а не справжні кулі, але це не стосувалося черги, яку розвіяло вмить...

• Подобається Подобається x 1
  3. kobi

kobi Початківець

aveo
    :D Клас!!!

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну але якщо він хотів оплатити то міг це зробити при відправленні?

5. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    стоп! : коли ви оформляєте доставку, то чітко вказуєте хто буде оплачувати послуги доставки та/або звороту. Якщо ви вказали що оплачуєте ви, то тоді з отримувача нічого не візьмуть.

6. Barkas

Barkas Початківець

сaddy 2.0 SDI
    А в мене найкращі відгуки) Відносно недавно відкрилось нове не велике відділення біля мене на Кульпарківській (№9) так там ще двері не встиг відкрити а лисий чувак вже біжить до тебе і питає номер декларації)

І взагалі дуже показовою вважаю історію компанії – з’явилися далеко не перші на ринку, а тепер лідери ринку і напевно перше що спадає на думку якщо треба щось комусь відправити..

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    О, а це цікавий момент, але чому він не пролунав з уст працівників НП, бо своїм поверненням я підняв на ноги все відділення, навіть в одесу звонили кілька разів. На моє запитання, чому отримувач не може оплатити все була відповідь, вичерпна:) так не можна і навіть схеми почали якісь малювати, в кінці запропонували, хай отримувач поповнить вам рахунок на телефоні...:)

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Згоден. І головне в цьому, що компанія українська.

9. Netmisha

Netmisha Початківець

Passat B4
    Одного разу відправляв Укр почтою посилку Дрогобич - Самбір (відстань 40 км) доставили рівно за тиждень))
    В цей ж період відправляв з Харкова в Львів новою поштою прийшло за добу був дуже здивований.

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    За добу не могло прийти 2 дня йде вантаж.

11. kobi

kobi Початківець

aveo
    Таке буває. Напевно із-за кількості посилок в певний регіон.

12. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    теж так вважаю
    в мене на фірмі специфічний товар, який "б'ється", відправляв нп бо покриття складів одне з найбільших і на тому плюси закінчились, стикнувся з проблемою, щодня по 3-10 відправок і майже щодня дзвінки від клієнтів - товар побитий. Заключив договір з євроекспресом - дали фіксовану ціну за кг по Україні і все доїжджає ціле, хоча і довше +1 день від термінів нп.

п.с. не сприйміть як рекламу, що згадав за євроекспрес.

13. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я відправляю виключно НП (Винники).
    Вічливість, сервіс, доставка на вищому рівні, ніколи немав ні проблем ні затримок

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ізза відсутності мозгів в держменеджерів. Як взагалі можна хвалити перевізника, де трапляється таке http://tsn.ua/ukrayina/listonoshi-kradut-iz-posilok-dorogi-rechi-odyag-i-kosmetiku.html

15. Lady Porsche

Lady Porsche Початківець

ВАЗ-2106
    Зовсім обнагліли. :shok:

А в НП знову історія з обшуками... Добре, хоч свої сервери вони перенесли за кордон. Братова розповідала, що минулого року керівництво, обдумавши загрози для бізнесу, вирішило захистити свою інформацію і швиденько всі бази відправили до Німеччини

16. Ancestor

Ancestor Початківець

Matiz
    Нп поміняла розцінки на відправлення. Тепер у них немає мінімальної сумі страховки у 400 грн. Тепер варто вказувати реальну вартість посилки. Плюси у цьому бачу такі: якщо посилка дешевша за 400 грн., то це здешевить її відправку; якщо раптом щось з посилкою станеться, то можна вимагати компенсації реальної вартості, а не 400 грн. Мінус може бути в тому, що дорогі посилки буде дорожче пересилати. Але можна вказувати будь-яку ціну в цілях економії на свій страх і ризик.

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    по трошки цивілізується, це добре.

18. kym

kym Аксакал

a 100
    треба було блок з Кіровограда до Львова доставити не спішно. Скористався Делівері.
    Новою почтою -160 грн, Делівері - 60грн. На тяжкі габаритні речі дешевше не найшов. Два дня до Львова їхала. Можна заблокувати видачу поки гроші не прийдуть.... все решта як всюди прийшов получив...

19. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Сьогодні забирав посилку на дружини ім'я, не видали.. сказали забирати особисто, хоча раніше видавали без проблем. Отож майте на увазі.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

20. Forester0645

Forester0645 Початківець

VOLKSWAGEN JETTA
    Цілком підтримую!!! в Інтайма ставлення до клієнтів рагульське !!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)