Я так також подумав. А тепер порівнюю - вказуючи вартість в районі 150-200 грн. я плачу за посилки таких самих габаритів і ваги на 4-7 грн. більше, ніж раніше. Тобто вони собі зниження вартості страховки непогано компенсували видно збільшенням тарифів.
нова пошта ранку 03.04.2013 відправили вантах з Камянка -Буська,до Червонограду 50 км, в них на сайті забив дату відправлення та звідки куди- вибило що 1 день, а при відстеженні вантажу по ТТН повідомляє що прибуде 06.04.2013, це що 50км три дня їхати буде, я заказав запчастини до авто ще в понеділок, у віторок їх принесли на Нову Пошту,а отримати прийдеться аж в суботу, а коли тоді ремонтувати в неділю чи що, щоб вони так в туалет ходили раз в тиждень як товар доставляють,яв суботу вже мав їхати на відпочинок на своему авто, в Одессу, вже замовив номер в пансіонаті Ластівка, влетів конкретно а їм все по, ніби це так і має бути.Знав би що так довго 50км будуть везти то скористався б маршруткою-це надійніше дешевше в два рази (5-10грн шоферу і він задоволений і вантаж за 1 годину вже втебе), безвідповідальні як якась шарашкіна контора, хай їм грець та щоб їм повилазило.
мабуть особливості пересилки район-район і некоректності в роботі сайту при обчисленні. бо реально посилка їхала камянка-львів, тоді пересортовувалась і тоді знову ж львів-червоноград. ще й в тих напрямках напевно що не щодня ходять вантажівки.
на рахунок відправки посилок по області,то однозначно нова пошта тут далеко не перша.Я відправляв товар в Сколе зі зворотньою доставкою,то на все вийшло 2 тижні:ireful:
В деяких районах, де невеликий обіг товару, машини їздять раз в тиждень, тому так виходить. І не виключений варіант, що весь товарооборот у них іде через обласний центр, тобто Львів.
Дивно, Сколе це ужгородський напрямок, там щодня машини їздять... Мабуть була якась помилка з доставкою, сніги і все таке...
Весь час користувався Новою Поштою в особистих та робочих цілях, все вроді нормально було до вчорашнього дня. З Києва по роботі вислали дорогеньку техніку і при перевезенні відламали регулятор потужності. Ніби дурниця але й головний біль одночасно.
Точно. Не тільки у Львівській області були затримки з доставкою через погоду. Київська, Вінницька теж у період снігів мали проблеми з датами отримання. Але зараз вже все як раніше - вчасно і без проблем, тьху-тьху
Між великими містами (наприклад, Львів-Київ) доставку і на наступний день можна отриматиЮ, а от в регіони вже тяжче. Як на мене, це пов'язано і з тим, що не кожного дня сама Нова пошта вантажі в невеликі міста возить, і з тим, що інфраструктура нікудишня у нас і бува в село чи селище куди добратися важче, ніж в столицю.
Отправлял 2 ричага в Ирпень, посчитали 40 грн. Клиент забрал, примерял, ему не подошло отправил назад. Получилось 60 грн. Гонят они.
Ну так назад мали би за 40 а не 60 доставляти, відстань ж не змінилася? Хіба що ти маєш на увазі викривлення просторово-часового континіуму?
да ничего не докладал разве что грязи от примерки больше А по номеру склада не помню, там вроде один только.
Буває ще таке, що вага перескакує на 1 кг туди-сюди і коли на грані то вистачає кількох грам для зміни напр. з 4 на 5 кг.