Нова Пошта відгуки.

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 19 чер 2012.

1. Ancestor

Ancestor Початківець

Matiz
    Тут пройшла новина, що НП будуть безкоштовно возити на фронт (ніколи би не подумав, що це слово можна вживати на позначення частини моєї реальності) допомогу армії. От посилання http://uzhgorod.in/novosti/2014/iyul/novaya_pochta_teper_besplatno_budet_dostavlyat_pomosch_armii. Якщо так і буде - неймовірні молодці. Ініціатива абсолютно на часі!

2. kobi

kobi Початківець

aveo
    Дійсно, молодці. Хоча я не здивований. А чому не Нова Пошта?
    Людський фактор, щоби там про них не писали.

3. Natalia Pinchuk

Natalia Pinchuk Новачок

Субару
    Дуже подобається як працює НП! Задоволена всім повністю!:give_rose:

4. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Дуже дивно, що можна відкрити посилку, переглянути вміст і якщо щось не сподобається - відправити назад..

5. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Хаа, ні не зовсім так, то тільки, якщо наложеним платежом.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  6. WANTED

WANTED Місцевий

А взагалі то чули, що 700 відділень відкривається? Правда нема ще списку де саме вони будуть.

7. Ancestor

Ancestor Початківець

Matiz
    На сході бізнес-партнери за голову беруться, бо тепер возити туди нікому. Ситуація настільки сумна, що люди втрачають будь-яку надію.

8. Lady Porsche

Lady Porsche Початківець

ВАЗ-2106
    Компанія, у якої присутня нормальна етика, так і робить

Ого! Вони державну пошту вирішили перевершити

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    сервіс у них супер, смс-ки там всякі, картки накопичувальні, дівчата-менеджери, що переважно всміхнені.. А диски, курва, з Києва привезли пом'яті. ну як, курва, можна везти сталевий диск, щоб пом'яти його ?

10. Vasily Onanko

Vasily Onanko Новачок

Субару
    Я постійний користувач послугами НП, дуже вдячний їй, бо саме вона рятувала і передавала всі посилки моїм родичам на Донбас! Рекомендую нею користуватися тим, хто ще ніколи не співпрацював з НП!:give_rose:

11. WANTED

WANTED Місцевий

Хм, ну дійсно цікаво, як можна було погнути желізяки)))
    Але там щось не то, я передавав фари, тричі, без всяких там обриштувань і тп., просто дав кусок поролону, не товстого і попросив у відділенні, щоб наклеїли папірець з надписом "скло", ну в них там є всякі заготовки і проблем жодних не було))

12. WANTED

WANTED Місцевий

До речі, в самий "гарячий"період, мав нагоду відправляти на схід посилки, чесно, мав трохи сумніви, чи доїдуть вони туди, але все доїхало без проблем))

13. Lady Porsche

Lady Porsche Початківець

ВАЗ-2106
    Вартість компенсували?

+1

Купа всякого пересланого/отриманого за останні 4 роки (документи, побутова техніка, електроніка, горшики з квітами, запчастини, рекламні стенди) - жодного разу нічого не загубилось, не зламалось, не пошкодилось. Вчасно і на місці

14. Ancestor

Ancestor Початківець

Matiz
    Так чим тепер на схід возити? Може хтось окрім НП туди ще доставляє?

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    от і мені цікаво...
    тому то фари і вижили. напевно ті наклейки, то як ікони в машині :)
    я запізно побачив. дали на огляд диск, я дивився на зварні шви і зовсім не дивився на геометрію. Диск був щедро замотаний харчовою плівкою, за нею не було видно. Коли вже в гаражі все здер, зрозумів, що у них диск впав і на нього ше шось впало, бо посадкове місце гуми, було загнуто.

скажемо так, я взяв молоток і вигнув, і особливо не тримаю зла на НП. обідно лиш те, що перед надсиланням, я відкатував диски на шиномонтажці..

16. Lady Porsche

Lady Porsche Початківець

ВАЗ-2106
    Інші перевізники теж там є (Інтайм, Делівері точно), але працюють з перебоями. Кожного дня відділення то закриті, то працюють лише на видачу. І що цікаво, від інших не було чутно про напади на відділення

17. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Це легко пояснити,так як відділень Н.П. набагато більше ніж інших перевізників разом взятих.

18. Taras11111

Taras11111 Новачок

toyota
    також працюю з новою почтою,дуже мені подобається якістьі швилкість їхньої роботи,ніколи не було браку,нічого не били,ще чув що приймають участь у програмі Янгол миру.Пробував з укрпоштою,ну щось не то,незнаю що

19. Vasily Onanko

Vasily Onanko Новачок

Субару
    Скажіть, а ви задоволені роботою Нової Пошти?

20. Tatyana Dovzhik

Tatyana Dovzhik Новачок

toyota
    Я никогда не жаловалась на работу НП, даже наоборот!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)