Тут пройшла новина, що НП будуть безкоштовно возити на фронт (ніколи би не подумав, що це слово можна вживати на позначення частини моєї реальності) допомогу армії. От посилання http://uzhgorod.in/novosti/2014/iyul/novaya_pochta_teper_besplatno_budet_dostavlyat_pomosch_armii. Якщо так і буде - неймовірні молодці. Ініціатива абсолютно на часі!
Дійсно, молодці. Хоча я не здивований. А чому не Нова Пошта? Людський фактор, щоби там про них не писали.
Дуже дивно, що можна відкрити посилку, переглянути вміст і якщо щось не сподобається - відправити назад..
Хаа, ні не зовсім так, то тільки, якщо наложеним платежом. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
На сході бізнес-партнери за голову беруться, бо тепер возити туди нікому. Ситуація настільки сумна, що люди втрачають будь-яку надію.
Компанія, у якої присутня нормальна етика, так і робить Ого! Вони державну пошту вирішили перевершити
сервіс у них супер, смс-ки там всякі, картки накопичувальні, дівчата-менеджери, що переважно всміхнені.. А диски, курва, з Києва привезли пом'яті. ну як, курва, можна везти сталевий диск, щоб пом'яти його ?
Я постійний користувач послугами НП, дуже вдячний їй, бо саме вона рятувала і передавала всі посилки моїм родичам на Донбас! Рекомендую нею користуватися тим, хто ще ніколи не співпрацював з НП!
Хм, ну дійсно цікаво, як можна було погнути желізяки))) Але там щось не то, я передавав фари, тричі, без всяких там обриштувань і тп., просто дав кусок поролону, не товстого і попросив у відділенні, щоб наклеїли папірець з надписом "скло", ну в них там є всякі заготовки і проблем жодних не було))
До речі, в самий "гарячий"період, мав нагоду відправляти на схід посилки, чесно, мав трохи сумніви, чи доїдуть вони туди, але все доїхало без проблем))
Вартість компенсували? +1 Купа всякого пересланого/отриманого за останні 4 роки (документи, побутова техніка, електроніка, горшики з квітами, запчастини, рекламні стенди) - жодного разу нічого не загубилось, не зламалось, не пошкодилось. Вчасно і на місці
от і мені цікаво... тому то фари і вижили. напевно ті наклейки, то як ікони в машині я запізно побачив. дали на огляд диск, я дивився на зварні шви і зовсім не дивився на геометрію. Диск був щедро замотаний харчовою плівкою, за нею не було видно. Коли вже в гаражі все здер, зрозумів, що у них диск впав і на нього ше шось впало, бо посадкове місце гуми, було загнуто. скажемо так, я взяв молоток і вигнув, і особливо не тримаю зла на НП. обідно лиш те, що перед надсиланням, я відкатував диски на шиномонтажці..
Інші перевізники теж там є (Інтайм, Делівері точно), але працюють з перебоями. Кожного дня відділення то закриті, то працюють лише на видачу. І що цікаво, від інших не було чутно про напади на відділення
також працюю з новою почтою,дуже мені подобається якістьі швилкість їхньої роботи,ніколи не було браку,нічого не били,ще чув що приймають участь у програмі Янгол миру.Пробував з укрпоштою,ну щось не то,незнаю що