Друзі, пройшла в фейсбуці інфа, що НП спеціально створює вакансії для переселенців зі сходу у 40 містах України. Думаю, що варто поширити, особливо, якщо у вас є такі знайомі. п.с. на зображенні - детальна інфографіка по темі.
Сподобався тариф для пересылки документів через НП. Вього 16 гривень до будь-якої крапки, склад-склад
Ні, не опікуюсь. Стикнувся з двома такими, вони з дітьми приїхали. Може якраз підійде їм якась робота. Тісно з ними не спілкувався (про політику), все більше про проблеми влаштування на новому місці.
Ще один плюс в карму для Нової Пошти - доставка вантажів для підтверджених волонтерських організацій тепер безкоштовна: Решта тут
А ще НП проводить благочинну акцію перевезення книжок на Схід. ось ссилка http://ukrpohliad.org/news/aktsiya-vid-gromads-koyi-initsiavty-vy-donbas-sos-kny-zhky-na-shid.html
kobi, о, клас! дякую за посилання! як раз чимало книжок, які треба віддати в добрі руки. Є вдома, наприклад, декілька однакових примірників Нестайка покійного. Думаю, там така світла дитяча література може кому шанс дасть..
Може і дасть. Бачив по телевізору табори для біженців. Там не тільки книжки треба. В любому випадку НП робить добрі справи.
kobi, це ж не в табори везуть, а на Донеччину, у визволені міста. А табори звичайно умовами не балують - старі залізні ангари, в яких, як тільки температура трохи впаде, жити стане неможливо..
Мені друг з Сєвєродонецька дзвонив, там Нова Пошта знову працює. Все більше міст повертається до нормального життя.