З дзеркалом йдуть дві проводки, які в дверці з'єднюються - на підігрів і на моторчик регулювання дзеркала, якщо таке є. Чомусь мені нагадалося машиніст маневрового тепловозу
А як же я?!) ... і доречі, здається я також новенький у клубі. А почалося це все півроку назад коли у травні купив собі Passat B3, 1,8i,PF, 1988 року. Купив за 4000уе +зняття з обілку+ реестрація біля 2500 грн. Авто попалось в непоганому стані, до зовнішного виду навіть особо і претензій не було. Щодо підвіски, ходової то відразу все що потрібно замінив, обійшлося ще десь біля 500уе. Загалом вийшов автомобіль моєї мірії, комфортний, потужний і гарний десь за 5000 уе з 480 000м пробігом. До двигуна претензій немає, замінена біла тільки прокладка під головкою. Були претензії до щеплення але як виявилось недавно (після півроку мучєній) справа була зовсім не в механізмах щеплення а в педальному вузлі іякий був тріснутий, і хоч спочатку і на це ніхто не звернув з майстрів увагу та все ж щеплення не натискалось до кінця із-за цього. Ось тиждень назад врешті лопнув педальний кроншейн, педаль щеплення опинилась під педаллю тормоза Благо що то було коли вже був на території гаражів. Ремонт обійшовся у 150 грн + новий педальний вузол 150 грн = 300 грн. Радості було повні штани коли ща злощасне щеплення почало працювати як у новій автівці. Звичайно є ще трохи дрібних претензій як не до одного то до іншого, але авто все ж радує на всі 100%. До того мав Ренушку 11ту. Ось мій звір
ще не знаю що там в дверці у мене є) моторчика регулювання дзеркал точно, що нема, бо регулюються руками з салону такими пімпочками круглими) :D ВІТАЮ !! прикольна в тебе панель приборів, у мене наприклад тахометра нема(( зато якийсь грьобаний аналоговий годинник на пів панелі( :D
Я сьогодні ввечері сфоткаю все, що там у мене під капотом, розкажете щось хороше про мотор, та все інше... бо щось нічого про нього особо не знаю....
хлопці-новачки, а може зробіть кожен свою тему про машинку свою в розділі Наші галереї.. а то сюди все накупу, шось тяжко потім буде найти
А що ти тут збираєшся шукати? Тут новачки (такі як я) вітаються, представляються і хваляться автівками
Ось тут ще більше фоток і можливо в тебе буде відображатись краще http://foto.mail.ru/mail/foreverbest2004/110
Уже не вперше бачу, що ти питаєш чи "нормальні фотки слабо виложити?" А як їх виложити нормальні? По моєму редактор фоток, той що на форумі, якраз так і викладає, у вигляді бздюльок. Або ж народ не до кінця розуміє, як це правильно зробити. Може краще раз напиши фак, як правильно викладати фотки, ніж кожен раз їх викладатимеш в нормальному форматі, чи писатимеш3, що "слабо нормально виложити."
Машиною легше маневрувати на дорозі. Не потрібно туди-сюди в кріслі головою і тілом шувгати А загалом ось щоб цього не було:
пофоткав двігло, скажіть будь ласка, що це за двигун, бо я знаю тільки, що 1,8 і де подивитись номер двигуна?
десь під третьою свічкою .... там напевно він зовсім покрився окислом, бо він вибитий на чавунній секції двигуна. (зачисть наждачкою, тіко не грубою, бо мєнти скажуть що номера перебивав ) головне перші 3 символи...
Я не знаю як їх правильно рахують, якщо не євреї то повинні зліва на право , бо я власне, говорив про відлік зліва на проаво.