Новенький у клубі

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Password, 21 жов 2010.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    З дзеркалом йдуть дві проводки, які в дверці з'єднюються - на підігрів і на моторчик регулювання дзеркала, якщо таке є.

Чомусь мені нагадалося машиніст маневрового тепловозу :)

2. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Це типу шо можна ним маневрувати? Крутити? :)

3. AndrewBest

AndrewBest Active Member

А як же я?!)

... і доречі, здається я також новенький у клубі. :yahoo:
    А почалося це все півроку назад коли у травні купив собі Passat B3, 1,8i,PF, 1988 року. Купив за 4000уе +зняття з обілку+ реестрація біля 2500 грн.
    Авто попалось в непоганому стані, до зовнішного виду навіть особо і претензій не було. Щодо підвіски, ходової то відразу все що потрібно замінив, обійшлося ще десь біля 500уе. Загалом вийшов автомобіль моєї мірії, комфортний, потужний і гарний десь за 5000 уе з 480 000м пробігом. До двигуна претензій немає, замінена біла тільки прокладка під головкою. Були претензії до щеплення але як виявилось недавно (після півроку мучєній) справа була зовсім не в механізмах щеплення а в педальному вузлі іякий був тріснутий, і хоч спочатку і на це ніхто не звернув з майстрів увагу та все ж щеплення не натискалось до кінця із-за цього. Ось тиждень назад врешті лопнув педальний кроншейн, педаль щеплення опинилась під педаллю тормоза :) Благо що то було коли вже був на території гаражів. Ремонт обійшовся у 150 грн + новий педальний вузол 150 грн = 300 грн. Радості було повні штани коли ща злощасне щеплення почало працювати як у новій автівці.
    Звичайно є ще трохи дрібних претензій як не до одного то до іншого, але авто все ж радує на всі 100%.
    До того мав Ренушку 11ту.
    Ось мій звір
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

4. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001

5. Password

Password Початківець

Passat B3, 1990р.в. седан, синій
    ще не знаю що там в дверці у мене є) моторчика регулювання дзеркал точно, що нема, бо регулюються руками з салону такими пімпочками круглими)

:D

ВІТАЮ !! :) прикольна в тебе панель приборів, у мене наприклад тахометра нема(( зато якийсь грьобаний аналоговий годинник на пів панелі(

:D

6. Password

Password Початківець

Я сьогодні ввечері сфоткаю все, що там у мене під капотом, розкажете щось хороше про мотор, та все інше... бо щось нічого про нього особо не знаю....

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    хлопці-новачки, а може зробіть кожен свою тему про машинку свою в розділі Наші галереї.. а то сюди все накупу, шось тяжко потім буде найти :music:

8. AndrewBest

AndrewBest Active Member

А що ти тут збираєшся шукати? Тут новачки (такі як я) вітаються, представляються і хваляться автівками :)

9. AndrewBest

AndrewBest Active Member

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а нормальні фотки не судьба викласти? я наприклад нічого на тих бздюльках не бачу

11. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Взагалі клікнувши по фото відкривається повноцінна фотка 640хХХХ

12. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Ось тут ще більше фоток і можливо в тебе буде відображатись краще :)
    http://foto.mail.ru/mail/foreverbest2004/110

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Уже не вперше бачу, що ти питаєш чи "нормальні фотки слабо виложити?"
    А як їх виложити нормальні? По моєму редактор фоток, той що на форумі, якраз так і викладає, у вигляді бздюльок. Або ж народ не до кінця розуміє, як це правильно зробити. Може краще раз напиши фак, як правильно викладати фотки, ніж кожен раз їх викладатимеш в нормальному форматі, чи писатимеш3, що "слабо нормально виложити."

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Машиною легше маневрувати на дорозі. Не потрібно туди-сюди в кріслі головою і тілом шувгати :) А загалом ось щоб цього не було:

15. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Рухатись також корисно, ітак жиром заростем якшо всюди будем на фольцах хздити і пішком не ходити :)

16. Password

Password Початківець

пофоткав двігло, скажіть будь ласка, що це за двигун, бо я знаю тільки, що 1,8 :sorry: і де подивитись номер двигуна?

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    десь під третьою свічкою .... там напевно він зовсім покрився окислом, бо він вибитий на чавунній секції двигуна. (зачисть наждачкою, тіко не грубою, бо мєнти скажуть що номера перебивав ;) ) головне перші 3 символи...

18. Password

Password Початківець

їх рахують зліва направо ?

19. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я не знаю як їх правильно рахують, якщо не євреї то повинні зліва на право ;) , бо я власне, говорив про відлік зліва на проаво.

20. Password

Password Початківець

та я теж так подумав, але краще перепитатись ) бо може ти їх якось по циліндрах рахував )

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)