Я спитав, він зразу відповів, нічого не уточнюючи. Якшо комусь буде потрібно, то можу перепитати і сказати вже точно. Але то вже з понеділка.
через те що я свої права загубив, то прийшлось робити "нові" (дублікат), то це мені наразі винисло: 350грн медогляд на ліво (як мати знайомих у відповідній поліклініці то 250) + 40грн довідка в міському ДАІ + 240 грн самі права + фотки (20 грн) + тре мати довідку зі школи = 650грн + шмат часу походу це все, далі потрібно почекати 2 місяці (типу може десь знайдуться), а на той час мають дати тимчасові, але наразі в них бланків нема на тимчасові.. ) пробував я це також робити через рішал, але зрозумів, що всеодно прийдеться ходити, хіба що теоретично трошки менше, тому вирішив робити сам думаю, просто зробити нові права, при наявності старих трошки простіше
А мене вчора просвітляли, що те, що ми називаємо техпаспортом, це лише свідоцтво про реєстрацію, а техпаспорт - це та книжечка, яка в поляків "карта поязду" зветься... сорки, що вставила... До речі, щось я недопойму! Казали, нібито медичної довідки вже не треба... Але хз... Я днями на біржу хотіла стати, то від мене вимогнули довідку про флюорографію 8(
Я страхувався автоцивілкою в Векслера. Він за рубль страхує доки, і обіцяв що за відновлення все оплатить... в разі утєрі
До речі, так. Фактично безкоштовно (юридично 2грн оплачується :D) страхуються автодокументи для кожного клієнта по автоцивілці. Відшкодовуємо 800 грн (техпаспорт 400грн і 400грн права)
Вєлікій могучій нєпобідимий. Йди в розділ оголошень поржи, там народ такі чуда виписує... різина, резіна, ризіна... Sent from my MB865 using Tapatalk 2