Новий сірко

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Geremy, 23 січ 2009.

?

Новий scirocco

1. ніштяк

34 голосів
    89,5%
  2. ацтой

4 голосів
    10,5%
  1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
  2. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    Мля, вони знали чим мене переконати остаточно...
    Я согласна ))

3. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5
    На белорусском рынке ... :)

4. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    Я про дизель :russian_ru:

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Не треба ля-ля. Максимально ефективним є гальмування з короткочасним 10% блокуванням коліс. І повір, шо я без АБСу краще загальмую на слизькому/неоднорідному покритті ніж з АБСом на тій же машині. Це до слова. я не спречаюсь, краще з електронікою чи без. кожному своє (С). Але скірокко не мінівен для домохазяйок, а таки машина для агресивної їзди.

Які б не були переваги нового, такого відчуття від драйву, поведінки машини, точності реакцій на керування машиною і зв*язку з дорогою як у МК2 в третього не буде. Бо таких машин більше не роблять. Тепер комфорт-безпека-купа допоміжних систем. Раніше - голий драйв, і є купа людей (в т.ч. і я) які цінять саме його.
    Краса машини для мене полягає в збалансованості, цілісності дизайну і гармонійності. Для спортивної машини тут має бути ше і стрімкість ліній, агресія, хижість і передача руху. В старому я це бачу, в новому....задумка добра, але якась незакінчена чи шо...ніби одні почали а другі доробили, не видно лінії - напрямку- ідеї. А в цілому класна машинка.

• Подобається Подобається x 1
  6. Geremy

Geremy Active Member

- не можу на жаль ні погодитись ні заперечити... але чомусь позволю собі залишити сумнів щодо цих слів... тим паче все це суб"єктивне... просто був час - я їздив на ауді А6 (98 р.в.) - новіша А6 (2003 р.в.) - тепер найновіша А6 2.0 ТФСІ (2007 р.в.), був також батьківський гольф 3 - пересів на службовий гольф 4 - і бачу у всьому прогрес і вдосконалення у багатьої речах, дрібницях, поведніках цих машин... і ще жодного разу в мене навіть думки не було про те що старіша була краща, навпаки... Це мабуть так само як Г2 - Г3 - Г4 - Г5 порівнювати... кожна з версій - це покращення комфорту і практичності, але, водночас, це свої болячки, які складніші...
    свого часу в лондоні мав товариша, котрий мав причетність до продажів ферарі - так в нього схожа історія була - казав, що спершу молоді/середнього віку люди купували собі найновіші ФР, але потім дозрівали до купівлі старіших, бо там є той драйв :)
    при всій повазі, на мою скромну думку, (розумію що можу перегнути) МК2 теж має свої недоліки (двигун - пасато-гольфівський, передок - теж, задок-сантано-ауді80-ий) і в плані довершеності дизайну - далеко не ідеал (Audi Coupé GT тих років ІМХО по дизайну цікавіша), корадо - краще з точки зору дизайну вишло, ну на практиці не спробував, не вишло). сірко МК3 - справді революція як для нашою коханої марки в плані зовнішності, і не дарма за неї взялись тюнінгові компанії (ще не чув щоб хтось колись брався за ВВ, поправте якщо помиляюсь).
    І я особисто бачу в МК3 цілісність дизайну і гармонійність. Бачу і агресію, і хижість (+ тобі за влучне визначення спорт машини :hi: )

... мля забув, що хотів цим всім сказати... згадаю, доредагую....

Останнє редагування: 12 лют 2009
  7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    гольфи не рахуються!!!!

Geremy, згідний з Джеремі!!! як би там небуло але стоковий сірко ше треба доводити для активного драйву (підвіска і тормоза) так само і новий сірко просто дещо треба повідключати :)

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Не погоджуся. Дизайн Ауді90 купе цікаміший, ніж Сірко МК1, у МК2 дизайн набагато кращій, ніж у Ауді Купе початку 80 рр.

9. Solaris

Solaris Аксакал

я вже колись писав але повторюсь...
    кожна жаба своє болото хвалить!!!!
    і тому той хто хоче купити нового сірка буде його хвалити а ті хто є власниками старих будуть шукати плюси в своїх авто...
    думаю пацан з Латвії саме обєктивно тут написав (він то хоч має що з чим порівнювати) :hi:

10. Geremy

Geremy Active Member

(глянувши в вікіпідію і прикидаючись умніком)
    скіроко МК2 на 2 роки пізніше почала випускатися

Я не навязую всім свій смак, але маю таку думку
    + глянь на мк2 перших років, без обвісу...

11. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Ну канєшна ти і екземпляр підбрав, гірше нема куди, і колір і нерідне фарбування нижньої частини та і диски фіг-зна від чого, передок битий і недбало зарівняний, немита. Так будь-яку машину можна спаплюжити.

12. Geremy

Geremy Active Member

Ну таке дає вікіпідія... я тут ні прі чьом :blush::blush::blush:

13. Solaris

Solaris Аксакал

14. Geremy

Geremy Active Member

на мобіль найшов скіроки - оригінальні і не перероблені...

ща міня закидають камнямі - але для порівняння авдя тих років на мобіль

+ схоже як вікі авдя

але як то говориться, сорі за офф

15. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Задок в тої аудюхи як "приший кобилі хвіст". Точно як з якогось сітроєна відкусили і приліпили. Як вважає товариство, задня частина в ауді природньо виглядає? + оцініть як в загальному гармоніюють форми заднього бокового вікна до лінії кузова... Я б скірокко і ауді купе не прирівнював...

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Авдя купе цих рокiв менi теж дуже подобаеться.
    Але кожна жаба хвалить свое болото (с)
    Думаю тут всi знають що я понад 10 рокiв закоханий в рокко мк2. Але це менi абсолютно не заважае покохати рокко мк3! Мабуть тому що це перш за все рокко i направду мрiю такого коння приручити до своеi конюшнi. А от потiм можна буде порiвнювати, ато обговорювати коня котрого не осiдлав - абсурд! Зараз можна хiба що любуватися його красою на фотках в нетi. Правда в журналах теж вже друкуються фоти.

Згадалася iсторiя:
    Сусiд на початку 90-х купив шкiряну (тiпа лайка, хто памятае) куртку. Iнший сусiд розкритикував мовляв не практично, не гарно i т.д. i т.п.
    Ч-з деякий час теж купив таку куртку.
    А той нагадав, ти ж казав що "нема змiсту давати такi грошi"
    На що той чесно сказав " тодi вимушений був критикувати - бо немав грошей"

• Подобається Подобається x 2
  17. Geremy

Geremy Active Member

лана, сорі за офф... справді відволіклись від теми... та авдя була для порівняння в плані ІМХО досконалості спорт дизайну на ті роки...

+ дивитися роліки :nyam2: :nyam2: :nyam2:

18. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Олег М., погоджуюсь на всі 100! Для того щоб щось стверджувати, або спростовувати, треба в цему для початку самому переконатись. Що стосується Скірокк. . . сидів в Скіроці МК2 Олега - враження незабутні, машина емоційна, нею хочеться володіти і водити, витвір мистецтва. . . тих часів, саме ТИХ ЧАСІВ! Моя думка МК3 - гідний СУЧАСНИЙ наступник МК2. Я звичайно не експерт, але відгуки людей (зокрема викладені у цій темі), які мали честь прокатати цю пташку - тому підтвердження!
    Машина ніштяк ІМХО.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    нема питань, це справді класний хетчбек, а хотілося б знову побачити спорт купе від VW ... дочекаємось колись?

але добре шо хоч мінівен не назвали Скіроко...

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    скоро буде. А шо таке спорткупе, VWдавно забув.
    Стосовно аудюхи купе: на фотках вона без заднього обвісу чомусь і на смішних колесах. В мене така була, виглядає вживу і укомплектована дуже навіть гут, мені подобається, хоча зад в скірокки таки гарніший.
    Ауді з скірокко некоректно порівнювати, бо вона в 1,5 рази більша, важча і вища класом машина. І мотори там були від 1,6 до 2,8, і кватро такі теж були. А ше в неї реально оцинкований кузов.
    Скірокко - зовсім інший автомобіль, не розумію хто і для чого придумав порівнювати його з ауді. Ви ше з Поршом Скірокко порівняйте.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)