Sorry sho latynkoju, (ja z mobilky) ale nyni testdrajvyv Scirrocco. Pzdc. Wtratyw son i spokij. Jakist materialiw salonu i zruchnis't IMHO krascha nizh w Audi A6! IDEAL! Reshta tre widchuty. Slowamy ne peredaty... To jak sex! Je teorija (kartynky, filmy), je anonizm (testdrive, zhyttja pislja testdrajvu), i je praktyka! Referaty zakinchuju... Shukaju groshi... Dobrochynnist witajetsja bud'mo!
Мля, з цінами в Україні явно перестарались... Якщо зайти сюди http://volkswagen.com.ua/vehicles/scirocco/price/ То сірко в мінімальній комплектації 36 т. виходить... В Польщі 2.0 TSI 200 KM (147 kW), DSG - 97 540 зл., - 20% ПДВ / 3.60 = біля 22 т. дол... В мене нема слів... Passat B6 Variant Comfortline блін в Україні в того самого дилера 1,8 л TFSI 118 кВт / 160 л.с. 6-ст. механич. 35 055 ЮСД. Passat CC - 1,8 л. TSI 118 кВт / 160 л.с. 6-ст. мех 32 511 ЮСД VW Tiguan Trend & Fun 2,0 l TSI 125 kW / 170 PS 6-ст. 4-Motion 34 338 ЮСД При всій повазі до марки, а ще більше Сірка, при цій ціновій політиці цього дилллерррра, я починаю щось дужже глибоко сумніватись, що його взагалі хтось в Україні купить... Взагалі їм дах зірвало блін...
Насправді, ціна в 36кілодоларів це дуже дофіга, на заході від 25кілодоларів, це нормальна ціна. Думаю з такими цінами сірко в Україні перспектив не має. Лишається надіятись, що дилери це зрозуміють, і опустять ціну менше 30-ти.
тільки ціну нажаль піднімуть, в даному випадку в салоні машини ввезенні до введення 13% додаткового митного збору на імпорт, такшо хто хоче сірка нового купуйте вже, а якшо пізніше то треба розраховувати на 36000$+ 14(15)%. наше керівництво як завжди захищає споживача від якісної імпортної продукції був в суботу в салоні розмовляв з менеджерами,... дійсно в живу то не на фото, ніщак адназначно!!!
Переконаний, що опустять. Завше коли зявляється якась нова неординарна модель ціну завищують, а потім тихенько спускають.
якщо на протязі року таке станеться з мене пиво,але на жаль митна арифметика і прагнення захистити українського (читай китайського та корейського автовиробника, що має своїх депутатів та урядовців) в неньці Україні не сприятиме здешевленню, хоча я тільки ЗА!!! Такшо, якшо ціна на скірокко 1,4 TSI(160НР) 7-ст DSG на протязі року опуститься нижче 35 674$ (офіційна ціна в Алексі станом на 14 березня 2009р) з мене як і казав ящик Львівського Преміум 0,5, або в еквіваленті.
Сьогодні був на Алексі, стоїть синій Сірко, посидів,пощупав, навіть капот відкрив, після мене всі ламанулися його оглядати.Ціна не змінилася 35тис уо з мотором 1.4 і ДСЖ, хоча на решту моделей ціна знижена на 4-5 тис уо. Пару фоток, соррі за якість, до фотосесії не готувався, фоткав мобільним. То я залажу То я приціняюсь То славетний 1.4 турбо-компресор. Враження- дизайн кузова бомба, а салон на 3+, нічого крім крісел з боковою підтримкою не каже, що то спортивна модель, може то базова комплектація але я був розчарований.Моє ІМХО- ЖТІ кращий вибір.