Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
  2. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    А за газову установку хтось знає ???
    в правилах доволі розпливчасто написано !

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене два запитання:
    1. В нових штрафах є пункт про екологію "Перевищення нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах"- 510-850грн. Я тиждень назад пройшов і дали бігунок на лобову шибу, але строк-3 місяці!!!
    2. В мене стоїть газова апаратура і є свідоцтво про встановлення. Чи обовязково вписувати це в техпаспорт? СНГ на автомобілі-це переобладнання(340-425грн.)?

4. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    А мене цікавить таке. Колись заборонили ДАІ зупиняти "для перевірки документів". Таке зараз існує? Чи можуть просто так спинити? Хочу знати що їм казати.

5. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    цікаво, а як докаже за те що в тебе стоїть ксенон? Я маю на увазі якесь відео чи фото треба робити вночі, а під капотом нічого не видно. А вдень не видно що в тебе ксенон і взагалі хай докаже що то ти переобладнав, а не з заводу так йде. В них що є інструкція з техн . характеристикою саме твого авто?

6. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Я чув ось що.
    Не можуть. Крім того не можуть зупинити на спусках, підйомах, на ділянках небезпечних і т.д. Радять у випадках коли інспектор називає тобі "перевірка документів" - береш телефон довіри, питаєш його реквізити і звониш з запитанням "в звязку з якою операцією проводиться перевірка документів на такому то шляху таким то інспектором" - по порадах людей, це має допомогти і скоріш за все тебе такого розумного, інспектор пошле словами "щасливої дороги".

А мають право зупиняти тепер коли їм здається що ти пяний, коли порушив, коли вважають що автомобіль у несправному стані або коли ти ввижаєшся їм злочинцем.

7. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Знайомий так робить - допомагає. А ще демонстративно закриває центр замок перед інспектором і опускає вікно.

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    вичитав цікаву штуку :)
    то типу якшо я їду з ксеноном і пройденим тех оглядом то потім крім мене штрафують і того мєнта шо мені зробив тех огляд???

джерело

9. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Получається що так,є резон хай тепер хоть дивляться шо виписують
    Я раз довідку в ментів взяв, то всі кому її показував однозначно ржали

10. Solaris

Solaris Аксакал

розкажіть хтось нарахунок того якшо я пишу в протоколі "НЕ ПОГОДЖУЮСЬ"
    то навіть з тим ж ксеноном пишу не погоджуюсь і пишу шо в мене просто пицдаті лампочки галогенки стоять..

11. Foma

Foma Active Member

Самі лампочки Ксенони не змінюють конструкцію зовнішніх світлових приладів. Такщо то все просто аби поговорити і самі водії з перестраху не знають яку тему ще предумати для розмови. З таким же успіхом можна і штрафувати за те що в тебе в габаритах задніх стоять лампочки не 5ват а 10 . Хватить нагнітати обстановку якщо так домахуватись то можна і до стовпа домахатись . Думаю що ніхто не буде за Ксенон махати хіба на ЛОХА якийсь мент захоче кілька рублів підняти.

12. Solaris

Solaris Аксакал

просто по ссилці яку кинув виже Тополь є реальні випадки кого вже виграли з ланос клубу.. хоча можна ліпити шо то з заводу так стоїть і хай докаже шо на 2 чи 3 гольфи не ставили ксенон з заводу як опцію :))
    я собі як поставлю ше відклею в братка з бехи наклейки над фарами клеяться типу не пхай руки бо висока напруга вони клеїлись на бехи в яких з заводу ксенон :)

13. Foma

Foma Active Member

Я читав ту всю писанину і помітив що один і той же пацик тему ксенонів нагнітав ніби всі кинулись знімати "А хтось може з впевненістю поручитись що той пацик не фантазер собі такий або тріпач що любить по,,,,,здіти ? " такщо то все фігня

• Подобається Подобається x 1
  14. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Тільки що знайшов дещо цікаве, може і дехто вже бачив. ГАИ открывает сезон охоты на владельцев тонированных автомобилей! http://news.meta.ua/go.php?to=2008-10-3849112-3849112-1

15. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Бодрячком пацанчеги , не розслабляємся )))

Детальніше на rada.gov.ua )) Будем техогляди проходити прямо на дорозі ))
    Мені мабуть взагалі пора продавати машину і пересідати на велосипед ))

16. Solaris

Solaris Аксакал

хтось чув що тепер за виклик даїшників на ДТП треба заплатити 800грн???
    цікаво хто платить... той хто винуватий чи той хто викликав???

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Читав я цей черговий шедевр мєнтовського бєспрєдєлу.
    Якшо хочуть провести техконтроль на дорозі:
    -причина зупинки? (підстава-для проведення техконтролю-не канає, ідіть нах, якшо порушив ПДР - то говоримо про порушення ПДР, а які підстави тех. контроль проводити?)
    -посвідчення уповноваженої особи АТІ при ДПС? (прості ДПСники не мають права проводити той контроль)
    -якщо все одно наполягають на проведенні - виходимо з машини, витягуємо ключі-і проводьте на здоров*я. Все одно ДПСники немають права проводити обшук автомобіля (а значит самостійно відкривати замкнені сховища), тому хай проводять візуальну перевірку в порядку огляду автомобіля. Відповідальності за відмову відкрити капот чи завести машину при перевірці я в КУпАПі не бачив, а самі гайці того робитит не будуть, то я вам гарантую.

Давай не будем всякий брєд тут обговорювати, шо хтось десь комусь по п*яні розказав. Тут обговорюються зміни до зак-ва, ПДР і т.п. і нові права і обов*язки водіїв, що виникають на їх підставі, а не сплєтні і догадки.

Останнє редагування: 8 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  18. Solaris

Solaris Аксакал

так питаю чи є такі зміни.. нерозумію в чому проблема :russian_ru:

19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Чув по радіо, що з завтрішнього дня внесені зміни до Закону, які вони УПУСТИЛИ:
    Гайони зупиняють коли хочуть і перевіряють технічний стан втомобіля (аптечка, вогнегасник, знак а/з), тобто, кермову, гальма і світло

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Гайони зупиняють тоді, коли в них є підстави, передбачені ЗУ "Про міліцію" і Інструкцією № 1111. В усіх інших випадках можна їх відправляти. А стосовно перевірки тех. стану тема вже давно активно обговорюється, ше Vovka кидав ссилку на "Порядок перевірки....КТЗ" . І про то, що за відсутність аптечки/вогнегасника/знаку а/з не передбачено штрафу вже теж 100 разів говорено.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)