Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Завтра гайони будуть зупиняти коли хочуть і перевіряють технічний стан автомобіля, тобто, кермову, гальма і світло. Про аптечку і вогнегасник небудуть рухати, а загальний стан автомобіля мають право перевірити (кермову, гальма і світло), будуть складати протокол. НАЩО ЦЕ ЇМ??? ЛИШНІЙ МЕНІНГТІ!!!!!!!

2. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    Може не в тему, нині оприлюднили статистику. За останній час смертність на дорогах НЕ зменшилась!

Сумно що ввесь цей секс в пусту ....

3. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Да ім то нафіг не потрібно, просто вони собі зробили ще один спосіб щоб просто так нас спиняти і офіційно щаритись по машині.
    Мені цікавить щоб після такої перевірки "технічного стану" мене не зупинили через 200 м і не почали вже шукати зелений чай завернутий в газету "Сільські вісті", який "випадково" може потрапити під моє сидіння.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Оскільки то шо я писав в попередніх постах далі не підлягає прочитанню і зрозумінню, то думай що вони мають на це право, давай перевіряти машину і підписуй протоколи.

• Подобається Подобається x 1
  5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ги-ги, а поліцаї таки признали, що талон до доручення то неправомірно і обіцяли не штрафувати!

Нічого не хочу казати, але це сталося 3 дні після того, як я говорив на цю тему з людиною, що має часті справи з начальником головного департаменту ДАІ :)

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    то точно)) Коли оформляв ДТП під арсеном, то вони втикнули так на доручення і нічо не сказали... Потім якийсь чувак підійшов і питає їх "а то можна по дорученню їздити, чи треба трт??" дайці так глибоко дихнувши "можна по дорученню..." =)))))))) круто)

7. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    давно пора з такими кулібінами розібратись,нєфіг пхати в стокову оптику чінаксенон,коли він розрахований на лінзовану оптику(далеко не дешеву)і сліпити кожного...зараз стану на сторону гайонів,і...можливо мене з"їсте,але подивіться на другу сторону медалі,тобто:різко знизилась наявність на дорогах корчів,які розсипаються на ходу,в яких непрацюють освітлювальні прибори,ручнік і тормоза бажають кращого,за всякі там сині пісялки,зелено-сині-червоні габарити промовчу,загалом - якщо ти підтримуєш свою автівку в належному стані,впершу чергу то величезний + тобі !!!

8. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Водії за довіреністю мають отримати тимчасовий реєстраційний талон до березня
    ДАІ не притягатиме до відповідальності за відсутність тимчасового реєстраційного талона на керування автомобілем за довіреністю до кінця лютого 2009 року.

Як повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві начальник департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць, "до кінця лютого ми не будемо притягати до відповідальності, будемо попереджати".
    Як передає «Інтерфакс-Україна», він нагадав, що така норма, тобто норма при отриманні довіреністі одержувати тимчасовий талон, була затверджена ще 4 роки тому, але за відсутність такого талона передбачався мінімальний штраф, тому особливої уваги цьому не приділяли.
    Нині ж для того, аби запобігти фактам шахрайства, як стверджує С.Коломієць, водії, які керують транспортними засобами за довіреністю, повинні отримати такий тимчасовий реєстраційний талон.
    "Ми даємо строк людям, аби вони могли спокійно, без черги отримати талони", - сказав С.Коломієць, додавши при цьому, що бланків для цього в ДАІ досить.
    Де є підстави?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    що таке АТІ?

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Чітко говорили в коментарі якомусь телеканалу, вказуючи, що доручення має більшу юридичну вагу і Закон про ПДР не може скасовувати дію доручення. Інформації про тимчасовість дії цього ніде не знайшов.

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    це Авто-Транспортна Інспекція. Згідно наказу МВС про тех. контроль, який описаний раніше, тільки працівники цього підрозділу мають право здійснювати контроль. Хоча ніде не написано, що водій зобов*язаний надати ТЗ для такого контролю.

12. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Мені тут мисля прийшла" я раніше постійно на кольці РУДНО-Городок бачив хлопців в кашкетах" і вони зупиняли авто і заставляли виїзжати на трикутник, а тепер з новими законами ні одного дня там їх нема, хіба нові точки напроти АННИ-Марії та на заправці Львів-Петроль на фару ловлять. Так ось до чого я веду, я мислю що вони бояться там стояти, тому що на кольці, а тим більше на трикутнику, зупинка заборонена і якщо хтось накапає на них, то будуть великі неприємності. Це наводить на думку що їм теж добряче прочуханів дають, особливо тепер. Сподіваюсь я не помиляюсь.

Останнє редагування: 30 лис 2008
  13. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410

на жаль помиляєшся сьогодні зранку вони там стояли.... приблично7:30 їхав на Львів їх небуло 9:00 вертався то вони вже там працювали. Доречі ті довбо-дятли там такого понавитворяли, що моя мама була вшоці з них.

14. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
  15. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Стаття на тему перевірки техстану на дорогах http://vvlaw.com.ua/index.php?id=29
    невже наші законотворці не можуть врахувати всі протиріччя в законодавстві ?!

16. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Офіційний сайт управління ДАІ в Івано-Франківській області із фотозвинуваченнями щодо службових авто закрили “на технічні роботи”

Грудень04 200816:27
    Сьогодні у другій половині дня закрили на технічні роботи новостворений сайт управління ДАІ в Івано-Франківсткій області www.udai.if.ua . Про це 4 грудня повідомив власкор ЗІКу.
    3 грудня на офіційному сайті обласної ДАІ було вміщено фотоматеріали порушень правил дорожнього руху за 30 листопада. Серед них - фото службового автомобіля “Хонда” ОТБ “Галичина” АТ0034 АМ. На світлині зафіксовано: 10.59.54 "Скорость 086 км/ч".

А вже сьогодні зранку це фотозвинувачення зникло, за ним закрили на техроботи і “даішний “ сайт.

От вам і попрацювали!:mocking:

17. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
  18. Foma

Foma Active Member

Зашугали тими штрафами водіїв до неможливого! Тепер через деяких перешуганих годі їхати по місту, повзуть паралельно двома полосами зі швидкістю 40 км/год. не обїдеш і всупитись не хочуть. Може хто не знає що в населеному пункті де немає знака 40 км дозволяється їхати 60 км а якщо їдеш до 80 км то штраф не передбачено, тобто реально можна їхати до 80 " а коли знак 40 до 60" і не боятись фари.( я не закликаю їздити всюда так, але якщо видимість добра і перешкод немає то без проблем можна собі дозволити трошки підгазувати, а якщо боїтесь хтось то хочаб 60 а не 40). p.s. Впевнений що водії з фольксклубу не перешугані і їздять не створюючи перешкод для руху інших водіїв.

19. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987
    :shok: Мого колєгу оштрафували на дорозі Калуш-Долина. Їхав по лівій смузі при вільній правій. Штраф 510грн. :sad:
    Домовився з гайонами жи впишут йому пішохода -- штраф 255грн.Причому гайони хтіли аби він в них купив ручку за 50 гривень, але він не повівся. Записали пішохода за просто так.
    Як казав один класик: "Отака-то х@№ня малята....".:russian_ru:

Останнє редагування: 9 гру 2008
  20. Foma

Foma Active Member

Ой розвели твого колегу як молодого!!!! Нема передбаченого штрафу за їзду по лівій полосі при вільній правій. Рекомендую всім роздрукувати собі оці пункти http://auto.meta.ua/autolaw/fine/ за що передбачено штраф і возити з собою і ніколи не погоджуватись з розводами!!! І в загалі хто не знає запамятайте головне виграти психологічно перших пять хвилин розмови, не вибігати з машини, а першим ділом акуратно перепитати прізвище і навіть попросити документи.
    Ніхто просто так не записав, він сам погодився ось і записали. Головне ніколи не погоджуватись навіть якщо порушив, погодився підписав вирок сам собі. Я теж колись так попався і поняв що нема справедливості, тепер навіть коли неправий не погоджуюсь і точка. Їм надоїдає і вони відпускають з думкою " Краще іншого знайду наж з тим нерви тріпати собі"

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)