Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Новий закон про покарання за порушення ПДР

вітаю з новими штрафами і хабарями, закон не ідеальний но шо зробиш, які політики такі і закони.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

то що підписав Ю?
    коли вступає в силу?
    наскільки знаю має бути опублікований десь там, а потім вступає в силу.

3. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

В мене кум десь чув по ТВ, що закон вступить в дію не скоріше ніж через місяць.
    Принаймі на сайті верховної ради я його поки-що не бачив.

4. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991

Вступає в дію через місяць після опублікування. А він ще не підписаний, опубліковують після підписання.

5. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Ти дивись, а мені друг розказував, що гайони вже почали пресувати за ремні і мобілки. І бабла хочуть більше на лапу.
    А прутня їм !!!

6. Alima

Alima Новачок

VW Lupo

а як виглядатиме контрактна служба в ДАЇ?

7. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Хочеш аби тебе прибили прямо на форумі? :mrgreen:

Доречі що там буде з талоном? Тим самим конченим талоном до тех паспорта? Наскільки я розумію, його відсутність будуть класифікувати як відсутність всіх необхідних документів.

8. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
  9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    +1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

єдине, від чого плакати не хочеться, а то їздять "уми" всякі, творять чудеса, а потім чекаєш судів, виплат по 5 років...

чув крайом вуха, що вступає в дію 18 листопада, а отже, можливо 18 листопада його друканули???

та то та сама фігня, що і зараз, тільки гаєц не зможе сам по собі звільнитися з роботи (хіба по дуже якихось там тяжких хворобах), і по сімейних там обставинах (див.в перелік - їх і ворогові не побажаєш). значить все залишиться так само, підпис. контракт з начальником ГАЇ там наприклад на 3 роки. в будь який момент начальник може його звільнити за любе (невиконання службових обов"язків,..............., і корупцію в тому числі...) або і за "некорупцію"....(!!!)...................для того ж самого нач

з іншого форуму:
    Ментура своего добилась. Не всмысле штрафов. А всмысле том, что они бойкотировали свою работу. Доказали всем что без взяток не будут наводить порядок на дорогах. Из-за мусоров, именно из-за них погибли люди на дорогах. Как же - нет взятки - чего на дороге стоять, останавливать, составлять протокол и т.д. Не в размере штрафов дело, а дело в том что наглое, жырное, подлое, жадное, самодовольное ментовское рыло получило право брать в свои грязные руки деньги. Против чего долго боролись вернулось к нам назад.
    А размер штрафов - это только плюс. Каждому повод лишний раз задуматься, ознакомиться подробнее с юридической и процессуальной стороной дела. И не совать полтос или сотку в карман менту с умоляющим видом, а понять - что 300 гривень достойная сумма чтобы отстоять ее в суде, составить протокол, написать заявление в прокуратуру. Одним словом правовое государство - боремся и выстоим. Менты показали: не платить им звятку, не дать на лапу - их на дорогах не будет. И размер штрафов нипричём.

може це втішить когось:
    [FONT=&quot]За порушення водіями маршруток правил зупинки під час посадки чи висадки пасажирів - штраф від 255 до 340 гривень.[/FONT]

Останнє редагування модератором: 24 жов 2008
  10. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Оце я розумію! "Сам себе режисьор":D Lubas нам багато розповів, а "по дорозі" ще й з собою поспілкувався...:yahoo:

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Розміри штрафів і зміст закону це одне, а от механізм його застосування і захист прав людини при його реалізації-зовсім інше. Навіть якшо закрити очі на розмір штрафів (зрозуміло, що вони мали бути більшими, але це абусрд коли штрафи перевищують, і подекуди в рази розмір мін. заробітної плати) і на юридичну безграмотність закону, залишається інше: даний закон практично легалізував хабарництво, створив нові, непереборні передумови для хабарів і підняв їх розміри. Згідно закону, розмір кожного штрафу має вилку. Більше чи менше-ще одна підстава для вимагання хабара. Суд вирішує питання про адмінвідповідальність в окремих чітко прописаних випадках, в усіх інших таке право надане посадовим особам ДПС. Думаю, всім зрозуміло що це означає.
    Теза № 2 (с)...рішення адмінсудів в адм. справах по порушеннях ПДР НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ОСКАРЖЕННЮ (обіцяють внести відповідні зміни про ІІ інстанцію в таких справах, але поки шо....). Якшо суддя знає, шо рішення його оскаржене не буде і він не несе жодної відповідальності за нього, на об*єктивність можуть сподіватись тільки останні оптимісти.
    Механізм виконання рішень-гайон-суд-ДВС (зразу + виконавчий збір до суми штрафу), ДВС ніби-то повідомляє простою поштою (без повідомлення про вручення), а реально можливості добровільного виконання не надають. Для продовження даної чудової комбінації по наповненню держбюджету в законі прописана (вступає в силу з 01.2009) норма про те, що в разі пропущення строку добровільної сплати штрафу потрібно буде сплатити штраф у ПОДВІЙНОМУ розмірі.
    Крім цього, в бюджеті на 2009 (згідно проекту закону про держбюджет) надходження від сплати адмінштрафів закладено 2.6 млрд грн (майже в 2 рази більше ніж на 2008). Отак ми сцуко з кризи виходим, світлі голови при владі вже знають, скільки буде адмінпорушень. Є план і його будуть виконувати.
    Кароче, такими законами, постановами і подібними діями держава повністю підтримує лобійовані карманні інтереси зажраних мєнтовських структур і наповнює бюджет, шоб було шо дєрібанити (бо криза сцуко...інші країни громадянам помагають, а в нас за рахунок громадян).
    В моїх очах керівництво і його окремі представники (за яких і якого я колись їздив на майдан, ризикуючи посадою державного службовця) черговий раз і вже остаточно себе дискредитували. Для мене особисто зрозуміло чого коштують мєнтовські статистики по ДТП (як було погано і як стане добре з більшими штрафами і такими жорсткими умовами відповідальності), пусті заяви влади про підвищення безпеки руху і всяка подібна куйня. І я знаю за кого більше не буду голосувати...хоча стає очевидно шо вони всі однакові пі....си.

• Подобається Подобається x 8
  12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    аналогічно,
    офтоп.
    но тут на днях почув по неінтернету, шо до виборів хочуть відмінити 50 відсотковий барєр явки, знають сцуки що явка буде мінімальною, і я зокрема не піду.
    п.с. марк вмієш ти толково пояснити за це тобі жирний +

Останнє редагування: 24 жов 2008
  13. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    все одно голос вкрадуть! Голосуй за регіони!!! Ой чуствую зараз получу...

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я зара зчомусь теж прихильник тої думки)) Просто живу за принципом шо в житті тре пробувати все)) Комунізм, соціалізм, демократія вже були)) Лишилося ше бандитів при владі спробувати))

15. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    Markell, тисну вашу руку. Золоті слова, і хочу леше добавити одне порівняння. У нас якийсь час менти відловлювати взялись тих хто пісяе пуд стінами. А цікаво те що реально куди сходити дійсно нема. Також гучна подія коли почали відгружати машини як не там поставив. А де її ставити? Ну як завжди, про це почали думати потім. От тепер наша ДПС. Ні доріг, ні розміток, ну хоть знаки логічно роззставити можна? Підрахуйте шановні скільки годин доведеться їхати ві вас до Чернівців. Поглянувши на карту ми побачимо що більшість часу швидкість сладатиме 60 к\г. Та багато ще можна плакатись. От наприклад як піймають дідка за ремінь на ваз 2101 без ремня. То справедлива для діда буде кара? З любої сторони підійдіть до питання, з усіх сторін лажа! Ну хотяби спортивна підготовка гайців, більшість здохне на кросі 100 метрів, бо задниця масою 1000 кг то важких тягар долі.

Цуки вони всі останні. На останок хочу сказати що бачу в цих подіях тільки один позитив. Може нарешті водії стануть солідарнішими між собою? Більши нам ніхто не допоможе. Тай свята автомобіліста начебто скоро, користуючись нагодою, всіх вітаю. Рівної і спокійної всім дороги. І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!

Останнє редагування: 25 жов 2008
  16. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Сьгодні їздив по місту "ментів як грязі". Мені знайомий подзвонив шо то приїхали з Сімферополя. Хлопці будьмо уважні, вони всьо пишуть.

17. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Таке питання сьогодні написав протокол, мені прийде штраф ше старий чи новий?

18. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Ще цікаве питання - штрафують на місці чи таки в суд?

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти з собою зазвичай возиш по 500 грн?

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Але питання цікаве