Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну не зовсім згоден. Навпаки, це єдине, що на них ще впливає. Бачив на власні очі і не раз. Буде гірше, якщо не використати можливості. Потім точно вже може бути пізно.

А як пропишуть шкарпетки даїшникам прати (що з точки зору правової дуже подібне до талончиків, які є просто легалізацією хабаря) то для спокою будеш прати?

Останнє редагування: 5 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    scirocco, нарахунок акції протесту цілком згоден... Сам їжджу по дорученню і нема аніякого бажання робити ше якийсь талон... Сотні документів тіки щоб мати право керування автомобілем - абсурд... Не в розшуку, не крадений, шо їм ше треба... За мітинг згоден... чи підтримав би народ?

3. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я хоч їжджу із талоном але мітинг підтримую полюбому бо позажиралися сцуки. Обдирають людей як липку!!!

4. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    До уваги водіїв! У машині треба мати крейду!

Коли відбулося незначне зіткнення, водій може від’їхати своїм авто обабіч дороги, аби дати іншим автомобілям вільно рухатися вулицею. Перш ніж це зробити, треба знайти двох свідків та позначити крейдою положення коліс. Про це сьогодні, 6 листопада, під час прес-конференції повідомив начальник відділу оформлення ДТП та дізнання управління ДАІ у Львівській області майор міліції Павло Ковель.
    «Для львів’ян давно вже стали звичними щоденні затори на дорогах. Серед їхніх причин – вузькі вулиці, недосконале ознакування, перериті дороги і нахабні водії, – розповів Павло Ковель. – Однак не менш частою причиною утворення корків є часті ДТП. Водій-учасник дорожньо-транспортної пригоди не наважується порушити положення автомобіля до приїзду представників ДАІ та страховиків. Натомість автомобіль посеред дороги заважає нормальному руху транспорту.

ZIK

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    ... або я недочитав? За затемнені вікна також будуть тр...ти? В мене і задні стопи підтемнені. Чув, що в Росії за будь-який тюнінг(зовнішнй) карають? Я за загальне обурення!!!

6. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    За це точно. Любий не дай бог удар ззаду -ти винуватий, водій каже що "не бачив стопів" - це реальна ситуція яку я чув. А так без дтп думаю також домахаються, мовляв світлові прилади не працюють так як треба...

А за тоніровку мені також цікаво... Я вліпив на свою 70-ку на все крім лобовухи... :haha:

7. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Мужики, а про цей талон до доручення конкретніше можна? Бо я саме по дорученню від батька їзжу. Де його можна зробити?

8. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Я зробив всобі цей талон теж, як їздив подорученню, заплатив 350 грн, а через тиждень (так вийшло) продав машину!!! отак то. А тепер коли купив фольца, відразу переписав на себе і ніяких талонів!!!

9. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Так шо ж за талон такий?! Я вже зрозумів шо його тре мати.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не збираюся купувати ніяких талонів.

В стовпів теж немає стопів. Я до того, що дистанцію треба тримати за будь-яким транспортом, зі стопами чи без. Таке прописано в ПДР.

Останнє редагування: 7 лис 2008
  11. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    якщо можна то конкретніше опиши, де його робив? кіко коштувало? то робиться на рік на два чи на кіко хочеш,(чим довше тим дороще чи як?)
    скільки це займаєчасу? тре бути з автомобілем?
    опишіть зтось конкретніше що то за той талон грьобаний "тимчасовий"

12. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    а мені кажуть що це порушення конституції, що я свою власність можу доручити кому захочу і зважаючи на те що конституція є законом прямої дії то будь які правила до одного місця.

13. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Я дурію від наших законів. Так що, ніхто грамотно не може про ці тимчасові талони розказати?

14. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    На рахунок талона:ми з братом поїхали в МРЕО,в якому я ставив машину на облік,малий написав заяву встановленного зразка,заплатив 130грн (на термін дії 3 чи 5 років,точно не памятаю),і на протязі 20-30хв йому видали тимчасовий талон на право керування ТЗ(дійсний при наявності мого техталону),без будь-яких нотаріусів і доручень.Було це навесні,може зараз розцінки інші.

15. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Тут звичайний конфлікт "баблових" інтересів,
    Ті і ті заробляють гроші, одні на дорученнях інші на талонах
    хоча по ідеї мало б бути як за кордоном, на скільки знаю в штатах, якщо ти їдеш на машині своїй чи чужій маєш права,і вона не знаходиться в розшуку, то вона автоматично вважається твоєю, і ніяких там доручень і талонів

16. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    І не тільки в штатах а й в усій Європі!

17. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Але думаю якби то було в нас, то машини би пи..дили в рази частіше

18. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Звичайно в даній ситуації є багато мінусів,але може таки врешті багато задумається чи варто так і надалі їздити з непрацюючими стопами,поворотами,габаритами.Постійно пяним водіям в маленьких містечках і селах.Відрам з гайками,які можуть розсипатись на дорозі прямо під час руху.Безбашеним скутеристам.Жмотам,які економлять на гумі (особливо зимою)!
    Мінусів,звичайно буде набагато більше,але все таки,щоб якнайкраще приготовитись до наступаючих змін,хто може конкретно сказати чим має бути укомплектований автомобіль,список аптечки(медикаментів),вогнегасник з ринку чи з пож.част.,світловідбиваючі майки,і т.д. ?

пи.си.якщо на форумі є гайці,то може вони нам компетентно все розложать по полочках?

19. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Ото би було дуже добре
    І на рахунок, дитячих сидінь

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Вони не признаються!!!:D
    а щодо аптечки то найшов в неті таке:
    Наказом МОЗ України від 07.07.1998 р.№187 затверджено перелік лікарських засобів, які мають бути в медичній аптеці першої медичної допомоги для пасажирських легкових з кількістю пасажирів до 9 осіб та вантажних транспортних засобів. Перелік зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29.07.1988 р. за №465/2905. До нього входять:
    І. Засоби для зупинки кровотечі, накладання пов'язок при травмах:
    · Джгут для зупинки кровотеч;
    · Бинт стерильний 5 м і 10 см.
    · Серветки "Колетекс" з хлоргексидином 5 см і 10 см.;
    · Серветки "Колетекс" кровоспинні з фурагіном 6 см і 10 см.;
    · Пакет перев'язувальний;
    · Лейкопластир в рулоні 5 см і 5 м.;
    · Пластир бактерицидний 2,3 см і 7,2 см;
    · Косинка медична перев'язувальна 50 см і 50 см.;
    II.Антисептичні засоби:
    · Розчин йоду 5% -10 мл;
    · Знеболювальні та серцеві засоби;
    III. Знеболювальні та серцеві засоби:
    · Буторфанолу тартрат 2% -1 мл шприц-тюбику;
    · Нітрогліцерин 1% в капсулах (0,0005);
    IV. Додаткові засоби:
    · Ножиці з тупими кінцями;
    · Рукавички медичні (8) з поліетилену;
    · Плівка (клапан) для проведення штучної вентиляції легенів;
    · Сульфацил натрію 20% -1 мл. у шприц-тюбику;
    · Шпильки англійські;
    · Портативний апарат для штучної вентиляції легенів;
    V. Інструкція.
    VI. Футляр для аптечки.
    Пам'ятайте! Аптечку необхідно своєчасно поновлювати, замінювати лікарські засоби після їх використання чи за скінчення терміну дії.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)