Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    А відповідальність на нас яку покладають, за їх відсутність?
    п.м.Тема наступного походу на автобазар : "Аптечка і решта таких простих іпотрібних речей "...

2. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Робив у себе в районному МРЕВ, розцінок точно не помню що по скільки, тільки памятаю що я не мав довідки про податок то повинен був ще заплатити десь в районі +150 грн (як би мав ту довідку що сплатив податокто коштувало б менше на половину).Вся вартість мені обійшлась 350 грн. Цей талон вони роблять на термін дії твого доручення (якщо воно на рік то талон на рік, 3 - 3 роки, доручення на 10 років то й талон на 10 років). Часу зайняло два дні (в нашому районному МРЕВ). То в них когось нема, то талонів ще не привезли. Автомобіль помоєму і ніхто не дивився, тільки потрібно тех.паспорт і доручення. Але скажу таке: що цих талонів не повинно бути. Прочитайте уважніше ПДР (перелік документів які повинен мати водій)!!!! Цитувати не буду бо ПДР в машині, а машина в гаражі. Недавно, на днях, зупинили мого знайомого і знов за той талон. Він витягнув правила і каже так як там пише "Що потрібно свідоцтво про право СПІЛЬНОЇ власності на цей засіб" ЧИ тимчасовий реєстраційний талон. В нього ген доручення. Якщо ген доручення це є моя машина на половину з власником!!! Я маю право нею керувати продавати її, одержувати необхідні довідки, знімати з обліку ставити на облік. То це ген доручення і є свідоцтвом про право спільної власності. Отже коли він їм доказував, вони вперлися що то не так, і має бути той талон. Він знов їм те саме спочатку. Короче відпустили його сказали що якщо не буде на слідуючий раз то штрафануть. Коли мен ще зупиняли на моїй "трійці" я їм кажу знов ту саму історію що пише в правилах про те свідоцтво. Вони ні то має бути ще талон, тоді я кажу покажіть будь-ласка як тоді це свідоцтво виглядає??? А він (даішник) - ну то всеодно не генеральна довіреність. і так і не знав що сказати. Короче тоді мене теж відпустили. На слідуючий раз коли зупинили по "провірці документів" знов за той талон, а я тоді вопше не хотів їм нічого доказувати. Ну написав протокол, я підписався. Приходить повістка через місяць іти в МРЕВ. Ну думаю точно не штраф, бо штраф іде через суд! Приходжу до начальника з тою "писулькою - запрошенням" він каже що ти десь порушив правила треба заплатити штраф. А я питаю: "а що хіба штраф через суд не іде???" Він: "ні, бо є такі штрафи, що ідуть через суд, а є такі, що плятять тут". Ну заплатив я 25 грн і пішов до дому. А якби я зовсім не прийшов до них то що б вони мені зробили??? На суд подали?? то чому протокол відразу в суд не віддали??? Короче то така історія була в мене і крутять вони як хочуть! Вибачте що так багато написав, хотів все докладніше написати. Що не так то доповніть по цьому ТИМЧАСОВОМУ ТАЛОНІ!

3. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Останнє редагування: 8 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  4. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Ну ніби все проясняється! Але один мій знайомий їздить на талоні БЕЗ доручення. Так теж можна?

5. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
  6. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    Нас роблять Лохами. Я вже втомився повторювати. Їхній талон юридично це сміття! І існує воно тільки тому що в нас нема нормальних судів!

Юридично, доручення це документ, який засвідчує право! представляти інтереси іншої людини в разі її відсутності. Іншими словами, це те саме що власник стоїть поряд! Це наше право! І це записано в Цивільному Кодексі.

Я П.П. і мав у своїй практиці цікаву справу. Я уклав з клієнтом договір. Згідно договору я був правий. Але крайнім вийшов я!!! І тільки тому, що в Цивільному кодексі є передбачені права людини. І ніякий договір їх не припинить! Розійшлись ми мирно, і я запамятаю цю ситуацію назавжди. Це урок, який повинні всі зрозуміти і запамятати. При наявності нормального судового процесу, навіть початковий юрист виграє цю справу. Оскільки цей талон нагло порушує наші права!

7. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    пож.частини не продають вогнегасників!... ринок тоже погано - фуфло втулять, а ж буваютьрізні ситуації, буває, що і врятує той кусок червоної банки, а купляти найкраще в спеціалізованих магазинах типу БК на Наливайка, на Залізничній якась пож техніка є,... там у них і сертифікати, і точно знаєш, що спрацює в НС

8. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    щей як продають,більше того - доказують що "базарні вогнегасники" по-перше не мають сертифікатів,по-друге - досить часто неефективні/неробочі!
    Читав десь таку байку,не знаю правда чи ні,але все ж таки:в одному з гаражних кооперативів на одній з машин сталася пожежа,при спробі застосувати вогнегасник (базарний) - реакції 0,врятував ситуацію старий совдеповський вогнегасник,на якому і бірки про термін дії не зберіглось !!!

9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    так я тобі про це і пишу, що на базарі фуфло...
    підскажи, в яких пож. частинах продають??? мені також до речі треба...
    знаю, що на базарі фуфло, а в магазині дорого... підскажи пож.частину...

10. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Сьогодні почув новий прикол. Їзда із некоректно включеними фарами - 500грн штраф.
    Мабуть мається на увазі не відрегульовані фари, ПТФ вдень і т.д. Ще б за ксенон брали...

11. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Я знаю,що тех. огляд можна пройти(коли все офіційно) тільки коли вогнегасник має не менше 1кг. заряду.Також і аптечки є сертифіковані,без яких за кордон не пустять.

12. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Мене раз в Туреччині хотіли оштрафувати за те,що я їхав вдень з ввімкнутими протитуманними фарами...Але там інспектора набагато культурніші та доброзичлівіші ніж у нас:yes:

13. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    А як вони будуть визначати що фари некоректно світять??? На воко???

14. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    За габарити чи ближнє в день комусь мозги парили? Мені так.

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    І мені та... з питання типу "шо сільна бистрий", я у відповідь дав "нєт, сільна нєвідімий"... хами... шо тут скажеш... машина біла, при нормальних денних умовах можна і не помітити... В багатьох країнах навпаки ближнє світло має бути весь час включене...

16. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Завжди їжджу на габаритах чи на ближньому, здається правила це не забороняють.

17. Victorlas

Victorlas Місцевий

Я весь час мрію, щоб ввели в правила обов'язкове ввімкнене ближнє світло фар на мопедах та мотоциклах.

18. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Victorlas,Повністю згіден і сам так роблю,дуже хороша річ і правильна

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Давно так і є, ше з часів союзу, не треба мріяти.
    Стосовно вогнегасників: ми собі на фірму брали в ПП "Вогнеборець" по вул. Залізничній, дають сертифікат і гарантію з терміном придатності. Дивився також передачу, де підпалену шину базарним вогнегасником (1л і 2 л) не те, що не погасили-навіть вогонь не збили на пару см.

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я за ближнє світло вдень! Машину видно здалеку, а акумулятор має завжди бути справний!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)