а зупинку маршруток внизу заборонили? бо якшо ні, то вся та ідея то брєд сивої кобили, маршрутки будуть лізти на праву смугу і там створювати такий самий корок як був завжди
Сьогодні зранку якраз там їхав. Машини зліва як стояли, так і стоять. А 31 маршрутка як вигружала раніше людей внизу в правій полосі, так і вигружала сьогодні. Плюс одна пасажирка з тої маршрутки вийшла, обійшла її спереді і мені мало під колеса не кинулась. Так що, товаріщі, стабільність незалежно від нововведень :D :D :D
Ппц, і де тпр машину паркувати... Завди там ставив, зручне місце було. І здається зовсім не варто там забороняти парковку всі нормально їхали. А поворот внизу наліво не заборонили??
Напевно більшість із вас на роботу чи на навчання завжди їздить машиною,але я деколи ще й маршруткою ,думаю що такі як я є ще на цьому форумі тому думаю це буде актуально http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php це схема руху і нові номера маршруток які будуть діяти після 1-го січня,тут видно що трохи полегшиться життя автомобілістам які будуть рухатись через центр,тому що через центр нашого славетного міста будуть проїжджати тільки міські маршрути,всі інші приватні перевізники в центр заїжджати не будуть...!
Мабуть, щось забули докласти, як на Городоцькій рейки Блін, а що вчора біля облради перекриють, то не могли сказати. Цілий день в тих корках загубив вчора.
http://www.sockraina.com/content/z_1_sіchnya_parkuvalnikam_mozhna_ne_platiti З Нового року набула чинності постанова Кабміну, де говориться, що платні парковки обов'язково повинні бути обладнані паркоматами, які приймають гроші та видають квитанції. Тепер паркувальникам можна сміливо не платити. Кожна площадка повинна мати один паркомат у розрахунку на 10 автомобілів. Пункт постанови говорить про те, що якщо немає паркомату, то й парковки немає, тому водій може запросто не платити. Проте зараз паркомати встановлені тільки в центрі в декількох місцях. Паркувальники тим часом продовжують стягувати гроші в місцях, де немає паркоматів. Проблема буде до тих пір, поки всі водії не дізнаються, що можна не платити на парковках без паркомату. Ніякого покарання за несплату парковки водії не несуть. Водії зараз можуть спокійно відмовити і піти, їх не покарають. Стягуючи гроші на майданчиках без автоматів, паркувальники порушують постанову уряду. Посилання на дану постанову. Зверність увагу на п.14 та п.16. http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1342-2009-%EF
Треба буде спробувати. Але мені щось мало віриться, що це буде мати дію на наших паркувальників. Вони захищені місцевими царьками і позазаконними підактами-підсадовками.
А якщо таки посміють і залишать, то до кого підеш на скаргу? Чи кого будеш бити? Адже паркінг без охорони!!! Звідки вони знають, хто понищив Твоє авто? Вони ж не зобов"язані його пильнувати!
Можна подумати, що якщо оплатити парковку, то це щось гарантує. Вони охороняють парковку від безкоштовного заповнення автами, а не ваше авто від подряпин. Плати не плати а все одно отримаєш... шайбу.
Сьогодні по садоновинам показували пропаганду, що мол то все фігня з тими постановами кабміну, бо ми тут аля круті місцеві садоцарьки, і все нам пофіг, будь-які закони України всі до сраки, і як ви, шановані лохи-львівяни платили без банкоматів, так і далі будете платити паркувальникам. І ще двох лохів зазняли, як їм бідосям важко платити через банкомат при паркуванні. Краще парковщику, чек звісно вони беруть. І як з такими людьми буде правова держава? Не так за тих "пасажирів" мене пече, як за позицію місцевої влади...
Скільки нас тут на форумі? Якби тільки ми, VAG-оводи не дали здирати з себе данину садо- і мазовладі, то це вже дало би тій владі тему для роздумів. А якщо будемо далі платити і казати: хай хтось інший почне..., то, звичайно, результат буде самі знаємо який. Місцева влада, як вош кожуха, тримається кожної найменшої можливости здерти гріш. Якби ніхто не платив, то ті поборники, які ходять по парківках, дружно би пішли з роботи, а тоді влада би була змушена поставити паркомати і НАЙГОЛОВНІШЕ - якось обладнати ті парківки, бо зараз це просто насмішка, а не паркінги! Так що, як не крути, а все починається і закінччується на нас - водіях.
Хто не знав. З Ярослава Мудрого на Городоцьку вниз повертати не можна. Знак "Рух тільки праворуч" і гайци зліва через 60 метрів.
Оскільки біля церкви Анни в час пік дуже скрутно, то цей поворот трохи не доречний(раніше повертав і спускався по головній, а тепер повна ...опа).