Цим вони провокують пробки, бо всі, кому все ж таки на ліво, будуть розвертатися на найближчому перехресті (Городоцька-Озаркевича).
Доречі на повороті вул.Озаркевича висить "цегла". Мається на увазі, якщо комусь захочеться запаркуватись на тій "стоянці", то виймайте гаманець.
На вулиці Куліша односторонній рух закінчується на перехресті Куліша-Зернова(а не до Магнусу). Від Магнуса до Зернової зробили рух для громадського транспорту, тому дивіться уважно, а то маршрутчики валять як "дурні" під цеглу. П.С.Знаки вже висять.
Там якщо їхати від Магнуса і до світлофора на Зернову дорога жесть, і при таких умовах як зараз, то просто "піпець". Два роки тому там шкоду догнав чуть-чуть злегінька.Добре що все обійшлось. Знаки повісили пару днів назад, а багато хто їде як завжди по приборах, а не по знаках, ну а маршрутчики як "шумахєри" на таран.
Цим вони забороняють створення аварійної ситуації. І це правильно. Бо не раз і не два бачив, як шумахери хочуть повернути наліво на Городоцьку з Ярослава Мудрого, і пофіг на всіх інших. Навіть коли знак поставили. А там, до речі, набагато більше бажаючих повернути з Городоцької наліво на Ярослава Мудрого. Можна сказати, що потік йде туди, на Ярослава Мудрого, а не навпаки вниз. Якщо так дуже треба повернути до цирку з Ярослава Мудрого, можна розвернутися (а можна?) на Городоцькій-Озаркевича, там хоч дорога у дві сторони дві полоси. Але найкраще їхати трошки вище по вул. Морозенка. І тоді на Одеську або М. Вовчка. Звідти можна наліво повертати - заборони я не бачив. Та й потік транспорту там вже не такий, як на перехресті Ярослава Мудрого - Городоцька. Все мудро зроблено, лиш би ці знаки всі водії бачили, а не їздили по приборах. На Куліша знизу я так і не бачив де той знак стоїть, який має показувати, що капець односторонньому руху після перехрестя з Зерновою вверх. А от маршрутки такі валять що самосвали. Підтверджую, що треба бути дуже обачними там. Краще відразу їхати по правій полосі.
Сам знак стоїть якраз біля світлофору (Кінець одностороннього руху), а далі знак "Про рух громадського транспорту". І ще додам, що на тому ж перехресті тільки зі сторони Балабана нарешті повісили знак "Рух прямо(на Зернову) та праворуч (на Куліша)". Їх раніше не було, а була тільки стрілка з напрямком руху(по Куліша).
Якщо їдете по Марка Вовчка в сторону Городоцької, але раптово захотіли по старій звичці махнути через Перова в сторону Городоцької, то там на Перова висить цегла. Тобто на Городоцьку можна виїхати з тої сторони лише по Я. Мудрого (поворот дозволено лише направо) або по М. Вовчка (в будь-який бік). Хотинського, Головацького та Перова в сторону Городоцької закриті знаками або односторонній рух або цегла. Якщо по логіці, то Марка Вовчка мало би бути закрито зі сторони Городоцької хоч якимось мінімальним знаком. Але по українські там нічого не закрито. І окрім того, що одна сторона постійно зайнята припаркованими автівками, то ще чудили стараються з Городоцької повернути саме на Вовчка, коли є гарна Ярослава Мудрого, Перова, Головацького...
+ городоцька на ремонті. навпроти привокзального ринку. Рух тепер однією смугою. Слідкуйте за знаками.
А як за правилами можна проїхати з Чупринки на Горбачевського зі сторони Київської? Там стоїть перед перехрестям з Горбачевського знак якби дві полоси прямо одна навпроти. То по цьому знаку виходить, що не можна повертати наліво на Горбачевського? Тоді треба їхати далі на Чупринки-Мельника і крутити кола на тому новому міні-псевдо-кільці? Хто там їздить часто, допоможіть розібратися.
А не порушуючи правила як треба їхати? Знак показує чітко, що дві полоси, чи одна точно не пам'ятаю, але точно пам'ятаю, що лише прямо, ніяких наліво немає. Згідно такого знаку поворот наліво-направо заборонено. Чи я помиляюся?
Знак там стоїть не перед перехрестям а на ньому. До знаку можна повернути наліво вниз. Після знаку йде той трикутник ітам вже можна тільки прямо
Я не стверджую. Але як я пам'ятаю, цей знак полосності стоїть там два рази чи навіть більше. І до перехрестя і на перехресті і потім, правда потім він вже нормально показує як можна їхати, але це вже перед тим міні кільцем, по якому неможливо розвернутися назад.
Нині їздив по Львову. 2 рази неспеціально поїхав проти руху, на знаки. І це при тому, що тут народився, хоч і рідко їжджу. А що робити іноземцям, які тут приїжджатимуть на Євро і просто так? Лабіринт ще той, так не можна, потрібно штовхати владу хоч на мінімальну логіку в організації ДР.
Особливо у вузьких місцях. Але що з тих знаків, якщо їх ніхто практично не виконує? Вул. Кирила і Мефодія з Грушевського закрита і цеглою, і знаком рух лише прямо по Грушевського. Кожні 5 хвилин або й частіше, якщо на І. Франка корки, або якщо крутелик, або просто не знаю чому, то з Грушевського шурує машина на вул. Кирила і Мефодія. І пофіг, що аж два знаки стоять, які забороняють такий рух. А зверху їде собі людина, яка бачить знак односторонній рух і не буде виконувати правила в частині дай дорогу тому хто в гору, бо цей що в гору, порушує. Лише брати за правило народну мудрість - дай дорогу дураку, але також не дуже хочеться через таких скакати на бордюри. І це єдине місце, де знаки стоять. А трохи далі по того ж Кирила і Мефодія каша. Особливо це стосується Менделеєва і Коцюбинського. Колись там були якісь мінімальні знаки. А тепер каша повна. Одна полоса зайнята припаркованими, а по іншій рух як по бродвею в обидві сторони. А вільна лише одна полоса. Можна ж дійсно якісь мінімальні знаки понаставляти, щоб організувати рух той туди той сюди. В Одесі так зроблено - по одних вулицях в одну стоону рух, по сусідніх в іншу. І всі їдуть і корків таких немає, хоч і вулиці майже як наші вузькі. Так що навіть не знаю, що тут головніше - чи ті знаки, яких не вистарчає для нормальної організації руху чи контроль за виконанням хоча б тих знаків, які вже виставлені, чи інша влада для іншої країни та інших людей
Перед (!) поворотом наліво з Чупринки на Горбачевського (як їхати зі сторони вул. Київської) стоїть знак рух лише по одній полосі і дві полоси назустріч. Після повороту знак міняється на дві полоси в цю сторону і одна назустріч. Ось тому в мене і виникло питання - чи можна повертати наліво на Горбачевського, перетинаючи дві полоси протилежного руху і при тому, що знак показує рух полоси лише прямо. Та й вигляд перехрестя після ремонту не надає оптимізму, що все таки можна повертати наліво з Чупринки на Горбачевського. Знавці ПДР, потрібна Ваша допомога.
цей знак, "напрямку руху по смугах", висить ще до перехрестя з вулицею Жуковсьокого, а далі жодних знаків, чи ліній розмітки, що забороняють повертати вліво на Горбачевського наразі немає..