Після повороту висить інший знак - одна полоса назустріч, дві в ту сторону, щоб потім права полоса пішла направо на Мельника, а ліва перед хитрим трикутником прямо, далі по Чупринки. До повороту висить знак - одна полоса прямо дві полоси назустріч. Так, цей знак висить до повороту на Жуковського. Мені цікаво трактування цього знаку не для повотору направо на Жуковського, це мене мало хвилює. Якщо хочете сказати, що цей знак стосується лише повороту на Жуковського, то нехай собі стосується. Жуковського хіба не тупикова вулиця у двір? Відколи вона така основна, що для неї окремий знак будуть ставити? А ось дві полоси назустріч то ніхто не відміняв! Так, там немає розмітки на дорозі, бо там трамвайні колії та брущатка і по них вроді ніхто не малює розмітку. Але знаки то висять. І не одна полоса прямо і наліво і друга прямо, а одна полоса ПРЯМО, дві навпроти. Іншими словами знаками відрегулювали все - і поворот на Жуковського, і з іншої сторони повотор направо на Горбачевського. Окрім головного, як завжди - про основне перехрестя в тому місці забули і їдь хто як хоче. Але де тоді логіка? Тим більше, згідно оновленої конфігурації доріг на тому перехресті поворот наліво на Горбачевського зовсім не пасує. А згідно знаків чекаю далі грамотних роз'яснень. Прохання не плутати, де які знаки висять, бо прийдеться мені їхати і робити фоторепортаж, а часу на таке поки зовсім немає. Знак:
Пару днів тому бачив, що закрили на ремонт помічну вул. Архипенка, та що веде на Зелену минаючи площу Петрушевича, якщо їхати від Стрийського базару. Чи тимчасово, чи поки не відремонтують, не знаю.
Слухайте, нарід! Я тут краєм ока десь в інтернеті зачіпилася за тему, що на час Євро 2012 у Львові закриють 51 вулицю. А мене лихий попутав - їду на пару днів домів. Може, хтось просвітить, які вулиці і коли будуть закрити. Може, мені з мого села взагалі нема чого до столиці рипатися?
Йдеться про центральну частину. Так шо з села виїжджати можна Читай http://news.lvivport.com/evro-2012/...-zazd-privatnim-transportom-v-centr-msta.html
Сьогодні з центру їхав на Тракт Глинянський по маршруту: Підвальна - Личаківська - Зелена - Старий Сихів - Кільцева дорога - Винники (транзитом) - с.Підбірці - с.Лисиничі - і кінцева Тракт Гл. ПС//// краще соляри трошки спалити ніж сцеплення.
Дуже дякую за інфу! От вміють писаки називати свої опуси! Ніби кінець світу... Кидаю своє село, їду домів!
Чому домів? Такі кінець світу, бо уявляю що то буде творитися по дорогах міста в цей час, якщо вже зараз біля оперного каплик. Весь світ влаштовує фан-зони поза містом, а в нас для пари власників кнайп у центрі роблять хто зна що для них і дурдом для всіх інших. А тим, хто живе в центрі, взагалі не позаздриш. Як завжди в Україні... Країна великих можливостей для маленького кола обраних. А всі інші ніхто На час Євро-2012 у центрі Львова буде пішохідна зона. Схеми http://zaxid.net/resources/newsfiles/karta 1.pdf http://zaxid.net/resources/newsfiles/karta 2.pdf
то ше херня. Для фанзони ставлять сцену яка повнісю закриває собою фасад львівської опери. Одну з найгарніших опер світу і мабуть головну туристичну фішку міста туристи тупо не побачать зато біотуалетів встановлять цілу сотню. Голоана вулиця львова буде вся заставлена синіми будками тоі-тоі.газон на проспекті підозрюю шо втопчуть в болото. Отакі маразми нашого городка
То все, що ви пишете - то якийсь маразм! Але, курче!, маєм то, що маєм. Не конче розумію Твоє питання, але приїду додому на 2-3 дні (як все) і, як все, тоді, коли в Польщі вихідні, бо інакше не виходить. Тому дуже вам вдячна, хлопці, за ті всі схеми і пояснення, бо вже тепер знаю (біш-меш), як рухатися по Львіві. Хоча, як завжди, будуть нюанси. Бо ж хто організує нормальний рух, щоби не втикнутися на амінь в корок, бо на кінці забули поставити рагулювальника...
Судячи з фоток це мабуть не світлофор, а місце для давайця, який має великі яйця. Я ось не розумію, як же повертати наліво на Пасічну з Личаківської зі сторони Винник? Судячи з трикутника такого повороту не буде чи що?
Зняли знак "кірпіч" на в'їзд з зі сторони ринку Добробут до пожарки на вулицю Гонти попри Ляльковий театр, але більшість тупить та по привичці їде на Гавришкевича та створюють пробки. Сьогодні питався там на місці в ГАЇшника, то він підтвердив, що знак не зпіонерили, а зняли на місяць для розгрузки вулиць.
Перекопали Пекарську. Наразі розрили на самому початку http://goo.gl/maps/9QwUx, але взагалі збираються капітально ремонтувати до Туган-Барановського (колишня Чкалова), із заміною всіх комунікацій. Підступність цього перекриття в тому, що перекопали також і Туган-Барановського біля торгово-економічного інституту http://goo.gl/maps/SNSrr. І ті, хто намагалися об"їхати початок Пекарської тудою, впираються в конкретний облом і мусять розвертатися Отже, об"їхати можна аж по вул.Тершаковців, ну або, само-собою по Личаківській. Відкрити Пекарську обіцяють аж всередині листопада. Чотири місяці на 250 метрів дороги! Це приблизно 1/5 вулиці Пекарської, яка ВСЯ вже давно в жахливому стані... Чи доживем шо колись її зроблять?