Хлопці і дівчата, будьте уважні на дорогах, бо від вчора наше доблесне ДАЙ проводить тиждень безпеки руху. Нині навіть МЕНЕ на Стрийській зупинили. Хотіли втулити, тіпа я їхала 83 км\год. Це по Стрийській? Моїм спокійним Течиком (1.9 TDI)??? Та ні в жисть!
Інфа про тиждень безпеки руху - з радіо "Галичина", а по підвищенні концентрації осіб в уніформах зі смугастими паличками на одиницю відстані бачу, що правда. Що казала? Почала спокійно шукати свої доки, гавкнула, що ніхто його до хати не запрошував (бо він вже й пасажирські двері собі відкрив), і спокійно просила, щоби він довів, що це зафіксована швидкість саме мого транспортного засобу (бо я не була єдина на дорозі). Через зуби чвиркнув: Їдьте, - і зупинив іншого...
нещодавно проїзджав по Тунельній до вул.Шевченка і звернув увагу що головна дорога вже не Шевченка-Тунельна, а по вул.Шевченка
так, так, це точно)) щойно там проїжав і теж помітив! як на мене, правильно зробили, бо з боку вул. Шевченка потік машин більший ніж з вул. Винниця (як вірити Google maps)
Будьмо знову уважні... Евакуатори залишаються: ЛМР допрацювала положення про їх роботу http://zik.ua/ua/news/2013/01/18/389209
http://www.unian.ua/news/548646-dep...trafi-ne-zabezpechuyut-distsiplinovanist.html Депутати: власникам дорогих автівок штрафи не забезпечують дисциплінованість Народні депутати Лев Миримський (позафракційний) та Сергій Брайко (фракція Партії регіонів) внесли на розгляд Верховної Ради проект відповідного Закону. Депутати пропонують підвищити штрафи для власників дорогих автівок Депутати пропонують підвищити штрафи для власників дорогих автівок Законопроектом «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері дорожнього руху», текст якого розміщено на сайті Верховної Ради, пропонується застосування коефіцієнту до розміру штрафу, передбаченого за порушення Правил дорожнього руху, залежно від класу/типу транспортного засобу. Зокрема, передбачено використовувати до типу (класу) легкового автотранспорту Larger cars (середній) та Multi purpose cars (MPV - мінівени) коефіцієнт 2, а до Executive cars (вищий середній) коефіцієнт 3, до автомобілів типу (класу) Luxury cars (люкс) та Sports utility (SUV, зокрема, позашляховики) коефіцієнт 4, а до Sport coupés (спорткари/купе/кабріолети) коефіцієнт 5. У пояснювальній записці до законопроекту зазначається, що “встановлений розмір штрафів не сповна забезпечує дисциплінованість водіїв. Особливо водіїв дорогих авто. Наслідки аварій за участю дорогих автомобілів набагато важчі, зважаючи на їхні швидкісні якості, масу і, як це не здасться дивним, ступінь їхнього захисту. З цих же причин аварії за участю дорогих автомобілів часто відбуваються «на рівному місці» і в більшій мірі пов'язані з безпечністю як водіїв дорогих автомобілів, так і власників, а така річ як безтурботність на дорозі має важкі наслідки і неприпустима, тим більше на дорогах з усе зростаючою буквально з кожним днем інтенсивністю руху”. Тому пропонується “збільшити ступінь відповідальності, в першу чергу, саме власників (а рівно і водіїв) дорогих і швидкісних транспортних засобів, для чого пропонується ввести деяку градацію штрафів в залежності від класу автомобіля, згідно з Європейською класифікацією легкових автомобілів”. Класифікація Європейської економічної комісії орієнтована на сегментацію цільового ринку, яка не обмежується такими параметрами як габарити або маса, а включає ще й ціну, вид, набір опцій тощо.
Хлопці, та нуна тих мажорів. Скажіть ліпше, яка нині обстаканівка на дорогах Львіва. Мала Чортопхай проситься на виставку акваріумного мистецтва. Друге питання: якщо я з"їжджаю зі Стрийської вниз, то поворот вправо можу зробити тільки перед Стрийським базаром, правда ж? Бо відразу за ним поворот вправо заборонений? Чи я добре пам"ятаю?
Дякую! От цікаво! А я завжди перед базаром повертаю І так, до слова, посольства у Львові нема жодного
перший можна, други - кірпіч. якшо треба повернути наліво - розвертаються за перехрестям і зі світлофора повертають.
Добре, щоб не гадати на дзвіздах, кажу прямо. Адреса: вул. Кубанська 12. Думаю, буду їхати зі Стрийської. А як далі від Стрийського базару? Попри базар (він буде в мене зліва) і в перше ліве відгалуження? Я добре собі уявляю, де то є?