Можна, за базаром наліво і вверх на Кубійовича. Але вважай правіше буде Снопківська, на яку не можна їхати, там "кірпіч".
Біля Пелєхатово мабудь будуть робити рух через кільце. Сьогодні побачив "цеглу" з Клепарівської під міст(але всім "пох" валять далі). І ще один знак біля заправки заклеєний бумагою. ТОму вважайте, бо "гайці" будуть пастись по-любе. П.С. Я постійно їздив через кільце, так набагато зручніше.
О, дякую. Не бачив ніякої цегли, але також вважаю, що через кільце набагато зручніше, хоч там і немає ніяких знаків, що це рух по кільці.
Так там дійсно стоїть цеглина на тому острівці і плюс до того позаклеювали всі таблички, які вказували напрямок головної дороги і залишили тільки уступи дорогу. І ще одне, хто ще не знає, то на проспекті свободи ремонт дороги від Тараса Шевченка, до оперного театру і весь транспорт, який їде від міцкевича їде по зустрічній зліва від оперного. Знаки ніби всі там порозвішували. Майте на увазі, що там зараз купа гайців "пасеться". Вчора було 2 патрулі.
Майже кожного дня там їжджу -від Чорновола по Пелехатого...всі знаки, ніби на місці...Правда, висів ще якийсь знак так акуратно загорнутий в чорний целофановий кульочок...
В п'ятницю цегла ще була, я цього не заперечую. Сьогодні її заховали. То в нашій державі нічого дивного, що цеглу ховають. Коли треба заробити - відкрили. Бах бах і вже є денна виручка начальству. Майже як в тому анекдоті, де дайцю знак подарували на день народження. Переносний. А може від злодіїв почали ховати. Хто його знає такі дрібниці... 18:53 08/04/13:
Здається там вже треба потрохи виробляти звичку повертати по кільцю направо, щоб потім то не стало сюрпризом.
Кільце там би врятувало ситуацію, особливо зранку, але тоді має бути повне кільце, а не так, що з Липинського можуть відразу наліво повертати на Єрошенка. А по кільцю з Клепарівської треба чекати, щоб пропустити всіх. Якось нелогічно. Ну щось пробує хтось, побачимо далі.
Вже зробили) Стоіть ДАІ, регулює. Також чув, що на Личаківській змінили головну, тепер головна якщо вниз в напрямок центру (наліво). Так кажуть, я там не був ще сьогодні.
Теж це бачив, коли після з'їзду повертався додому вчора, але як я зрозумів там всі мають на кільце їхати, хоча можу і помилятися.
Сьогодні там їхав, поїхав як показано на схемі. На перехрестю дурдом, їдуть хто як хоче, сигналять один одному, зразу за мостом на Липинського стоять дайці і дрючать всіх підряд