Перекрили вулицю Січових Стрільців. А вище (наприклад, на перехресті Крушельницької зі Стефаника) - жодної інформації. Нині втикнулася туди і шлякувала на чім світ , бо вже коли втикнешся, поїхати можна тільки ліворуч попід універ, а потім знову тільки ліворуч і звернути лише в другу вулицю, яка виводить на Городоцьку, а попри оперний вправо у вихідні не можна... :
Точно так само як я вчора Зате побачив свій улюблений матіз на Городоцькій, дверка ще не вирівняна Насправді там знак Об'їзд стоїть, але якийсь невнятний такий. Могли б написати великим шрифтом шо вул.СС перекрита. sent from my Galaxy SIII
Что касается велодорожек и вело структуры. Вчера решил поехать с Черновола(Мак Дональдс) до Липовой аллеи. Купил собаки щетку и вернулся домой. Час езды затратил 35 мин. У меня было желание поехать на машине, но слаба богу интуиция не подвела. Весь центр стоит, по Зеленой тянется трафик. Куча дыма и возни. Вот и думайте, как сделать наш город, чище, лучше и качественней. Возьмите в пример Голландию! [youtube]swqaAIkGtpA[/youtube]
І все чіпляється одне за друге: не їздять на роверах, бо по бруківці і "асфальті" з перепадом висот на рівному місці у 25-30 см, сильно роверком і не попрешся. Автом запаркувати нема де, ровером проїхати нема як, пішки - і то не пропхнешся. Якесь замкнене коло! А все через те, що нема господаря на своєму подвір"ї.
Господарь один, а людей много. Садовой и так помог в строительстве вело дорог. Каждый сам себе должен представить будущее где всем будет хорошо. А винить кого то, это не вариант =))
Сам сказав, і сам відповів... Кожен має бути господарем на своєму подвір"ї, але також пам"ятати, що сміття, викинене зі свого подвір"я, не подінеться нікуди, а ляже під ноги, на легені і теде наших дітей. Моя позиція така ж - не чекати, коли для нас щось зроблять, а робити самому. Нема можливости зробити самому - вимагати, а не махати рукою, кажучи: і так все намарно...
Не вилізе на тротуар лтшать на дорозі. Стовбчики за три чотири місяці джипи повикорчовують. велодоріжку зробити з краю дороги раз плюнути якщо дорога добра.... думаю ДАЇ не дасть погодження на доріжку посередині, а як дасть то ідіотизм бо зїжджати в кінці наліво або направо то під колеса авто. Хлопаки то все показуха за наші гроші. У Львові є набагато гірші вулиці з такою самою загрузкою і їх тре а першу чергу робити. Проблема з парковкою вирішується просто протягом року. Служби міської ради вивести десь під кільцеву. Всім фірмам і фірмочкам створити такі цінові умови щоб забрались з центру... лишити тільки туристів і кабаки. Завіз товарів тільки вночі. і тоді немає чого пертися в центр на машині, а тим що припруться буде місце
Нині лише приїхав зі Львову...В четвер приїхав, заперся в центр ( досить швидко, майже ніде не стояв) погуляв, поїхав до Стрия , наступного дня катався до Карпат, вчора до Львову , а сьогодні ( нарешті ) по Кільцевій і звідси поїхав вже... Відпочив дуже файно...але наступного разу машиною своєю я НЕ приїду до Львову і навіть області...це якийсь жах...Всі літають за 110 і більше по трасі...в місті теж, літають всюди, навіть по брущатці...а односторонній рух в центрі...то є жах...Я зовсім не дивуюсь, що у Вас такі проблеми в центрі...то жах повний...в мене слів немає зовсім... Вибачте, якщо щось не так, але в мене думка була до поїздки краща...Я думав, що в Києві погано їздять...здається, я дуже помилявся...
baksius, та наврядчи...але якщо хтось бачив Кадді Максі в новій мордашці з Житомирськими номерами за останні 4 дні, то то був я
Нє, виключено, я більше ніж 110 їжджу))) А які букви?? Не "АХ" часом?))) А в мене враження інші, як на мене в Києві гірше їздять. У Львові якось більше людей пропускають один одного.
номери AM 5497 BB білий Максік...я ще в сторону Стрия катався кілька разів , по центру Львову...в Карпати... Щодо пропускать = згідний...щодо швидкості, то мабуть київські іноді не встигають за львівськими по Львову і по гірським серпантинам P.S. А обгін в вашому регіоні "лоб-в-лоб" легковим авто/ вантажним / фурою то є нормальним?!
Хм, шось не пам"ятаю, на зеленій їхав за якимось каддіком, але він здається сірий був і номера АХ... Він їхав певно по навігатору, а не по знакам... У Львові по навігатору точно далеко не заїдеш, бо всюди рух тіки в одному напрямку в центрі) А мене міг хіба на окружній тоді бачити, я там пару раз на вихідних ганяв по стороні Зелена - Кульпарківська. Тут логіка проста. В Києві постійно ловлять на фару. Мене часто пиняли на лівому березі (Перова, братиславський, броварський і т.д...) У Львові в місті на фару майже не ловлять. Тим більше в центрі. Ніде він не вважається нормальним. Ми це всі знаєм і розумієм. Дуже не люблю сам такого коли людина розуміє, що не встигне обігнати, але преться на зустрічну в надії, що всі трошки розійдуть на обочини. І по кільцевій в нас так часто ганяють. Завжди бачу що хтось виглядає з-за фури, то зразу моргаю фарами, щоб навіть не рипалися, бо я не буду на обочину з"їжджати.
Shaggy Та я то розумію...але вперше приїхав до Львову ( хоч і їздив по навігатору, але на знаки дивився, бо то весело у Львові) А в Києві простіше трохи їхати, він просторніший...хоча це настільки відносно...
Це не логічно абсолютно. Та й я не моргаю фарами, а просто включаю на 2-3секунди його. Не так написав трохи. Звичайно якщо піде на обгін то змушений буду втікати, але то треба розум мати... Я загалом ніколи не опираюся на трасі на допомогу і моргання фарами. Хіба подяка за ДАЇшників. А так наприклад ніколи не буду обганяти, якщо мені хтось, чи навіть фура, моргає правим поворотом, типу "чисто, обганяй". Ну його в баню, я поки сам не переконаюся, що нікого нема то не поїду, всяке буває. А раптом він просто поворотник зачепив, а може ше шось. А може хтось на зустріч хотів включити поворот, а моргнув дальнім випадково...
Мені Словацька фура сьогодні за Львовом моргнула правим поворотом...я його обігнав, і мене відразу за поворотом зупинили наші любі працівники ДАЇ...швидкість типу 85км/год...хоча і не факт, чи я ще був у межах населеного пункту, то таке...перевірив документи та й відпустив...файний прапорщик P.S. Моя поїздка = Житомир-Львів-Карпати-Львів-Житомир = 1700км, 95л дизелю = витрата палива близько 5,6 літра
Ну на обгоні це взагалі спірне питання, так як щоб обігнати і не тягнутися довго ти мусиш перевищити швидкість. Так що тут спорити можна. Мені на газі на авдюсі дешевше виходить)