Новини руху у Львові

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем Sasa, 31 лип 2007.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Та нормально в нас їздять,то просто ти не звик. Для мене в Києві значно важчий і швидший рух

Пишу з телефону.Вибачайте за орфографію

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    З бойовим Тебе!..., друже!
    Львів - середньовічне місто. Воно зараз корчиться і наїжачується, бо для нього звичний транспорт - карети, але аж ніяк не той ревучий, димучий, смердючий і всюдисущий вуж, який тягається поміж його будинками, по двориках, залазить в кожну, навіть найінтимнішу шпаринку...
    А Київ - місто сучасне. Там зі старовини не залишилося нічого - навіть Золотих Воріт. Тому там і вулиці пристосовані до більшого потоку транспорту. А в нас замість того, щоби перекрити центр міста для транспорту (крім трамваїв) взагалі, планують дозволити туристичним автобусам! заїжджати на площу Ринок.
    Але то таке...

Щодо обгону лоб-в-лоб і підстав з боку фур - то істинна правда. Я кілька разів потрапляла в таку ситуацію, бо привчена довіряти дальнобоям. Але не думаю, що після того, як вони мене підставили, їм ще коли-небудь захочеться так робити - такі побажання на ліси не йдуть...

Ти склав собі перше враження про наш Львів, але хай воно не буде остаточним. У нас чудове місто, просто наш господар не може усвідомити (думаю, йому не дозволяють цього зробити), що таке місто мусить мати пішохідний центр. Так нерідко зустрічається у старовинних европейських містах, але нашим мажорикам тяжко собі уявити, що вони повинні будуть доїхати до Приміського базару, там пересісти на роверок і чухати до своєї ОДА на роботу. Вони звикли з розгону заїжджати на 4-ий поверх... Тому й нема (або не дозволяють) ініціатив про пішохідний центр. А це би значно притягнуло до нас туристів і зберегло архітектуру міста для нащадків. Добре! То все бла-бла-бла.

Приїжджай ще!
    Службовеньким :) :drinks:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну не скажи, влада не така уже й дубова, місто поступово йде в тому напрямку. Не можна відразу все змінити кардинально. Мені особисто подобається, що робить місто в плані розвитку пішохідної та велоінфраструктури. Велика біда - це рагулі і мажори з їх бидлопаркуванням та бидлоїздою і ДАІ, яке з тим не хоче боротися ніяк.

sent from my Galaxy SIII

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ось те, як позбуваються незручного пішохідного переходу на якому завжди припарковані автівки під Обласним управлінням міліції. Вчора здовбували фарбу зубилом і шліфовочним колом, а сьогодні все що не вдалось зняти замальовують фарбою під колір бруківки.
    Взято звідси http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=104046748&postcount=11047

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    от мені цікаво: в цетрі є безліч "зебр" викладених бруківкою. Знака про пішехідний перехід немає, але люди всерівно пруть. То що, вважати це зеброю ? там же нема білого кольору.

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Дибілізм...

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Шось в нас на форумі спокійно сприйняли створення на Валовій зони платного паркування, без права транзитного руху. :)
    На тюнінг-львів народ дуже активно виступає проти, я аж трохи втомився їх переконувати в потрібності таких платних парковок в центрі.

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    я бачив, що там поставили будку, але незнав, шо транзит заборонили.
    парковка хай буде, а транзит закривати ніззя!

9. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    так він там в принципі не дуже-то і потрібний,тудою крім МВС ніхто не їде.

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Шось в нас на форумі спокійно сприйняли створення на Валовій зони платного паркування, без права транзитного руху. :)
    На тюнінг-львів народ дуже активно виступає проти, я аж трохи втомився їх переконувати в потрібності таких платних парковок в центрі.

11. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Народ виступає проти того як її встановили,а не проти самого існування платної парковки

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ця пластикова біла будка - як прищ на сраці. Хто погоджував її вигляд і встановлення в старій частині міста?

А парковка правильна, от тільки варто було спершу дочекатися ремонту Пекарської, бо пл.митна, соборна, підвальна, винниченка тупо стоять. Раніше частина трафіку обходила це місце по Валовій і пекарській, а тепер все в одній точці сходиться

sent from my Galaxy SIII

13. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    У Львові з наступного тижня ремонтуватимуть Городоцьку

источник

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Сьогодні на Хімічній, відразу після повороту з Лемківської в сторону пр. Чорновола, зліва побачив відсутність кришки каналізаційного люку, будьте обережні, хто там їздить. Ніяких аварійних знаків немає, куди звертатись із заявою (краще по телефону, щоб оперативніше щось зробили) за таке, також не знаю.

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Городоцька без автомобілів. Хіба це не прекрасно? :)

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Прекрасно! Зато тих автомобілів дофіга на всіх бічних вуличках - х.... проїдеш. А зранку на Джамбула взагалі бачила картину, як наша доблесна міліція грузила на евакуатори машини людей які там живуть і паркують їх собі під вікнами, для того щоб зробити більше місця для проїзду транспорту.Люди вибігали прям в трусєлях...а одна тітонька взагалі в піжамі вилетіла і чуть не поколотила того мєнта :ireful: Я була за неї горда! :yes:

17. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    а це як? :lol::rofl:

А на Шевченка на перехресті з Яр.Мудрого вранці "роботяги" регулювали "двіженіє" була міні пробка, а з другої сторони вулиці біля цирку регулювальник "зашкурився" за дерево - як результат пробки не було :).

18. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    А це так - х.... хто зна як...:)
    Ага, і я бачила того рагуліравальніка який махав тою палицею, ніби мухи з себе обганяв...

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, підкажіть, а як можна проїхати до трамвайної зупинки "вул. Богдана Хмельницького"? Там колись "шістка" трамвай ходив. А тепер як туди дістатися від Привокзальної? Розглядаються радше пропозиції громадського транспорту, бо, чую, що своїм автом ліпше не пхатися.

20. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Трамвай №6 їздить від головного вокзалу як і їздив, але не по Городоцькій а по Вітовського (трохи по кругу). Так що можеш ним їхати - буш мати екскурсію по нашому чарівному місті :)

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)