Новини руху у Львові

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем Sasa, 31 лип 2007.

1. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На своєму авто буде швидше, якщо через Пелєхатово.

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А шо таке Пєлєхатово?

3. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    То уліца такая :D Йде від вул.Шевченка, вниз біля стадіону СКА і на Чорновола.Вул. Пелехатого по імені і батюшкє не знаю:pardon:

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    То уліца така, де Каматоза можна щодня наблюдати :)

sent from my Galaxy SIII

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Нєт. Каматоза можна наблюдати на уліца-Вінніца. А Піліхатава ета бєтонка.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    на чірнавола єта ужо липинскава пошла

7. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ой :blush: який ви заметчатєльний.... Пардоньтє :pardon:Поправочку прийнято, дякую :)

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Поясніть мені, а то я у Львові новєнькій (фсього 23 роки тута живу) і на моїй пямяті та "бетонка" завжди називалася Єрошенка, то що таке "Пєлєхатого" ???

9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Єрошенка - це нова назва вулиці, а Кузьми Пелехатого - стара.

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ото я розумію! Я вже давно з"їздила і вернула в зад, а вони все ще вулиці перейменовують. Супер-клюб - тішся донесхочу!

:gamer:

11. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Читаю і балдєю. Мова наша соловїна....

12. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ну та... До нас - кравісісів прийшли пакращення...Жить стала харашо, жить стала вєсєлей :hang1:

• Подобається Подобається x 1
  13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Вчора вечором закрили на ремонт вул.Боді Хмельницького і Замарстинівську від вул.Мулярської до Гайдамацької. Так що, шановні, туди не пхайтеся.А я ще в 8 вечора так гонорово їхала додому і тішилася, їду і ніхто нічого не робить :cool: хоча по радіо казали, що перекриють о 18:00, знаючи наших рабатяг - слабо вірила. Але тішилася я не довго...Коли в 23:00 приїхала десантура татарів і почала розвантажувати блоки мені під під"їздом (я, чуть не в піжамі) бігла до них зі словами "Чуваки, ви шо тварітє? Як я звідси маю виїжджати???". Блоками таки перекрили проїзд від Чорновола до Замарстинівської, але якщо дуже захотіти, то можна там пролізти...що я і зробила сьодні:pardon: Поки не розкопають бруківку, можна буде ще їздити пару днів...

Останнє редагування: 9 лип 2013
  14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    То все, звичайно, спричиняє незручності, але я щоразу тішуся, що таки наводять лад. На дорогах з бруківкою, навідміну від асфальту, є шанси, що цей лад надовго

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Я маю аналогічні думки, але...
    Перекрили Городоцьку, потім перекрили Коперніка, а тепер ще й Шевченка! Три паралельних жили. Як ви їздите, народ? Льотаєте чи що? Залишилося ще перекрити Стрийську і вже ніхто нікуди не їде...
    Це добре, що порядки роблять під час масових відпусток, але, на мою думку, треба якось скоординувати то все, поставити якісь схеми об"їздів...
    Інколи хочеться заснути і прокинутися, коли вже все відремонтують... Хоча, справді тішить, що щось робиться.

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Воно то так...Я теж ніби і тішуся, але з іншого боку і не дуже, бо прийдеться машину залишати тепер на стоянці, платити гроші і хто зна на який період...Знаючи як наші роблять - то грошей нема, то труби нема, то вашє жара, треба покурити в тіньочку....Такими темпами, то надовго :cry:
    Ну та! Ми користуємося Фафагенаірлайнес :cool:

17. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Зате вулицю Горбачевського відкрили. Правда кажуть там якість покриття не онурівська ((.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Сьогодні поставили бетонні блоки внизу шевченка там де поворот на клепарівську. Мабуть будуть трамвайне кільше робити... бруківки навезли, висипали.

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ще вчора ця цегла стояла в інший бік. Будьте обережні. На фото - вул. Професорська зі сторони Ст. Бандери. І взагалі в цьому місці у зв'язку з ремонтами дороги чудики їздять хто як хоче, не дивлячись на знаки.

20. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    • Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)