То уліца такая :D Йде від вул.Шевченка, вниз біля стадіону СКА і на Чорновола.Вул. Пелехатого по імені і батюшкє не знаю
Поясніть мені, а то я у Львові новєнькій (фсього 23 роки тута живу) і на моїй пямяті та "бетонка" завжди називалася Єрошенка, то що таке "Пєлєхатого" ???
Ото я розумію! Я вже давно з"їздила і вернула в зад, а вони все ще вулиці перейменовують. Супер-клюб - тішся донесхочу! :gamer:
Вчора вечором закрили на ремонт вул.Боді Хмельницького і Замарстинівську від вул.Мулярської до Гайдамацької. Так що, шановні, туди не пхайтеся.А я ще в 8 вечора так гонорово їхала додому і тішилася, їду і ніхто нічого не робить хоча по радіо казали, що перекриють о 18:00, знаючи наших рабатяг - слабо вірила. Але тішилася я не довго...Коли в 23:00 приїхала десантура татарів і почала розвантажувати блоки мені під під"їздом (я, чуть не в піжамі) бігла до них зі словами "Чуваки, ви шо тварітє? Як я звідси маю виїжджати???". Блоками таки перекрили проїзд від Чорновола до Замарстинівської, але якщо дуже захотіти, то можна там пролізти...що я і зробила сьодні Поки не розкопають бруківку, можна буде ще їздити пару днів...
То все, звичайно, спричиняє незручності, але я щоразу тішуся, що таки наводять лад. На дорогах з бруківкою, навідміну від асфальту, є шанси, що цей лад надовго
Я маю аналогічні думки, але... Перекрили Городоцьку, потім перекрили Коперніка, а тепер ще й Шевченка! Три паралельних жили. Як ви їздите, народ? Льотаєте чи що? Залишилося ще перекрити Стрийську і вже ніхто нікуди не їде... Це добре, що порядки роблять під час масових відпусток, але, на мою думку, треба якось скоординувати то все, поставити якісь схеми об"їздів... Інколи хочеться заснути і прокинутися, коли вже все відремонтують... Хоча, справді тішить, що щось робиться.
Воно то так...Я теж ніби і тішуся, але з іншого боку і не дуже, бо прийдеться машину залишати тепер на стоянці, платити гроші і хто зна на який період...Знаючи як наші роблять - то грошей нема, то труби нема, то вашє жара, треба покурити в тіньочку....Такими темпами, то надовго Ну та! Ми користуємося Фафагенаірлайнес
Сьогодні поставили бетонні блоки внизу шевченка там де поворот на клепарівську. Мабуть будуть трамвайне кільше робити... бруківки навезли, висипали.
Ще вчора ця цегла стояла в інший бік. Будьте обережні. На фото - вул. Професорська зі сторони Ст. Бандери. І взагалі в цьому місці у зв'язку з ремонтами дороги чудики їздять хто як хоче, не дивлячись на знаки.