На вулицях по яких здійснювався обїзд схему руху повернули на ту яка була. Про Городоцьку поки не в курсі що там до чого.
Декілька разів вже їздив. Як на мене, то зробили нормальну розв'язку біля церкви Анни. Від цирку по Городоцькій до Магнуса - тупо по прямій. Від цирку по Городоцькій (минаючи Я.Мудрого) на Шевченка - одразу проїжджаючи церкву Анни - на ліво, повернули на ліво - на Шевченка - уступи дорого. Від СІЗО по Городоцькій до цирку - попри церкву Анни в напрямку Шевченка - об'їжджаємо церкву і попадаємо на окрему смугу об'їзду поза церквою і так вискакуємо на Городоцьку.
По Кульпарківській від Городецької наліво за Кінескопом (на другому світлофорі) заборонили. Може вже давно, але тільки вчора зауважив
Замість повороту наліво можна за тим перехрестям можна повертати направо і проїхатися навколо клумби.
Вчора проїхався по Городоцькій в обох напрямках, все сподобалось, тільки світлофори не працюють)) Мені також сподобався нові напрямки Наливайка і Менцинського...реально зменшить трафік в центрі
Всім дякую. Тобто є певні обмеження - з Шевченка вниз до ц. Анни і не повернути наліво ніяк на Клепарівську. На Хорватську з Шевченка також сумнівно, чи вже прибрали цеглу чи так і залишили. Залишається або кружляти, або кружляти.
Для машин в принципі все непогано зробили. А от про людей ніхто не думає. Понаставляли уродських чорнобілих парканів на тротуарах шоб бидло не забувало шо воно в загоні. На і без того вузьких тротуарах проклали велодоріжки. Це повний ппц. Замість того шоб розширити тротуари або прокласти велодоріжки узбіччями або посадити дерева чи бодай кущі, по центру дороги лишили широку безглузду смугу повністю закатану плитою. Совок у всій своїй красі. Яка Європа нахер??? Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk
Небуло б парканів тротуари вже були б зайняті під парковку. Там паркани це ок. А смуга посередині мабуть дійсно тільки місце забрала С мабільнава дєвайса
Паркану нема, акуратні стовпчики, машини по дорозі їздять, біля тротуару припарковані нікому не заважають, дерева ростуть, лавочки стоять, люди вільно ходять, велосипедисти нормально їздять... Це бля треба дохрена розумним бути, щоб нормальну вулицю зробити?
Десь проскакувало фото на фейсбуці, що мають бути насадженні дерева по центру навпроти СІЗО. Виглядало непогано, але чи це правда х.з.
в фейсбуці проскакувало те, що пропонують люди, яким не похер. Але жодна із пропозицій не була прийнята, міняти проект ніхто не схотів, тому вийшов цей пздц, який вийшов. Думаю, тепер до облаштування цієї вулиці повернуться не раніше, ніж років за 30, так що Городоцьку ми втратили надовго
Блін ... а я то думаю чого позрізали ще советські паркани на Городоцькій навпроти мотозаводу і ще в декількох місцях .... Курва ... а одному місці ріжуть в другому ставлять.... то напевне капец ... такої влади напевно і в Зімбабве немає
Відкрили вул. Замарстинівську Більше фото тут http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=110499249&postcount=14853
Ось тут http://alex-shutyuk.livejournal.com/135479.html виставлені матеріали проектів по прокладанню Сихівського трамваю (і розширенню доріг для цього) та ремонту вул. Гайдамацької та Богдана Хмельницького, які плануються цього року. Якщо в когось є якісь пропозиції чи зауваження - пишіть, проектанти обіцяли прислухатися до слушних зауважень.
Тепер на площі Митній буде світлофор. Встановили зі сторони вул.Винниченка та вул.Франка (пл.Соборної). Завтра мабуть будуть ставити зі сторони вул.Личаківської. А вдруг, вирішеться проблема заторів (хоч частково) у години "пік"...