А помітили Ви, що у Львові, майже всі знаки "зупинка заборенана" " тепер одружені з табличкою про те що "працює евакуатор
і толку з того. в центрі по проспекту як від оперного їхати по правій полосі завжди напаковано, буває що прямо перед світлофором якесь ху№ло на свому джіпі або бєсі зупинилось і пішло кудись
та діло в тому, що вони там час від часу появляється... але якось недоходить до тих доббодятлів, що знак означає ЗУПИНКА ЗАБОРОНЕНА, навіть якщо тербанапятьмінут!
Розумієш, Жарік, шо нашому бидлу тупопоухй... на Науковій їздять проти шерсті - задовбався впирати їх в лоб і пояснювати, що вони створюють небезпечну ситуацію. Відмазувались тим шо знак зняли (хоч самі місцеві і знають, що вулиця одностороння), то тепер знак повісили так високо, шо на нього і увагу звернути важко. в центрі бидло не дає дупля, що кільце на пр. Шевченка головне. То мене хйуло на джипі доганяло / сигналило / і вікна било. курва, я колись таки поламаю руки комусь з таких. ну і мовчу про таксистів і маршрутчиків - окрема каста... новини руху: біля джерельної латають ями (кільце)
Кільце на пр.Шевченка не головне. Спочатку було так. Дуже давно вже змінили знак. Головна дорога - пр.Шевченка-Саксаганського по кільцю.
воу.. ото мені встидно стало... та я пам'ятаю ті знаки, там точно кільце головне було. Було зручно. А з яких саабраженій зробили головну Шевченка - Саксаганського ?
Я двмаю з тих, що на пр.Шевченка постійно корок тягнеться. Якщо ще кільцем його стримувати то взагалі капець буде.
Причому там 3 знаки дати дорогу стоять і все одно якесь мудре летить і не бачить їх бо воно кольцо побачило і зразу головне стало.
Тільки коли недавно проїхався по пр. Шевченка, то побачив, що кільце вже НЕ головне, а пр. Шевченка - головний. Поки їздив зі сторони Кн. Романа по Фредра, ніяких змінених знаків не бачив. Так було, що взагалі були щезли знаки про кільце, а потім якось знову їх поставили. І показували вони, що кільце головне. Зараз давно не їздив з тої вулиці, не знаю що там. Аж цікаво стало, чи направду написали, що порядок проїзду перехрестя змінено. Зате знаю, що в той день ремонтували вул. Драгоманова, але аж вверху перед ремонтом її перекрили. І прийшлося знову робити коло в корках. Через центр стараюся не їздити. Був вражений того разу диким паркуванням - і поперек дороги, і так, і сяк, від чого корки ставали ще більш закоркованими. По вул. Саксаганського взагалі рух був лише однією смугою зі швидкістю 1 метр на 5 хвилин. П.С. В центрі авто взагалі краще не залишати. Зчитують сигналки, викрадають з салону навіть сумки з продуктами, а з багажника - прості гаєчні ключі! І при цьому злодюжки обзивають власників автомобілів бомжами, якщо ці власники не залишили ноутбук чи пару соток долярів в салоні. Або може й які важливі документи. Будьте обережні, особливо на тихих прилеглих вуличках, де немає відеонагляду з кафешок чи магазинів.
В таких місцях варто тоді класично ключем закривати.. ті джаммери 200 баксів коштують, якщо є мозг на місці - то можна самому зробити..
Можу сказати одне слово - НАРЕШТІ! А то мудаки роблять з площі Ринок і бічних вулиць паркінг а не пішохідну зону.