Новини руху у Львові

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем Sasa, 31 лип 2007.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    ІМХО - тим хто придумав та тим хто встановив ті додаткові білі досточки із зеленими стрілками поруч з світлофором - честь і хвала.
    Але є багато тупаків, котрі туплять, котрі дивляться і їх мозок не сприймає ті додаткові секції. Часто таке помічаю на вул.Франка в напрямку пл.Соборної при виїзді з Левицького, але там фігня, там часто затори...
    ...а от на Дж.Вашингтона (колишня Батальна) така стрілочка встановлена біля умовного перехрестя (біля виїзду з МЕТРО), так там взагалі, таке враження, ніби 80% тих хто їде з Пасічної до Зеленої - майже сліпі. Мабуть тому, що стрілка "дивиться" не вправо, а прямо...., мабуть тому їх мозк не сприймає цього.
    мабуть тому, що місця "правильнішого" не знайшли, або ж якийсь фахівець, сказав: "я подумав і ми рішили! Стрілка буде тут!"

Останнє редагування: 29 кві 2014
  2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Давно помітив що додаткова "стрілочка прямо" вводить людей в штопор )

3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Є таке, але теж нервує, коли я стою в правому ряду, червоне, мені прямо, є стрілочка на табличці "направо", а ззаду мигає фарами, типу чого я не повертаю.
    Так от, стрілочка - не секція, котра горить зеленим, це ВИНЯТОК, а не правило, і їхати на червоне на неї можна тільки тоді, коли нікому не заважаєш.
    Бо часом я повертаю наліво на зелене, а з зустрічної повертають направо "по стрілочці" - і хрен пропустять! Так от, може то люди не туплять, а просто пропускають, бо так треба? Ну а стрілочка прямо - то дійсно психологія, бо блін - раптом хапнуть і скажуть шо порушив (не пропустив і т.д.) Люди перестраховуються. А дехто ті стрілочки тільки у Львові взагалі вперше плбачили!

4. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    теж таке буває, коли не має можливості заздалегідь перелаштуватись. Але ті моргання, є ряд методів "уЗбагоЇть" моргающого. Правильно, ця стрілочка не дає переваги.

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    включити задню ? :)
    стосовно секції, я особисто сприймаю машину яка стоїть в правому і хоче їхати прямо, а мені в той час праворуч і є секція - "нє павєзло, в слєдующій раз проєду і нє буду стоять за ком-то". але не всі так сприймають, є такі, що впевнені - ти, курва, маєш їхати в лівому ряді і не мішати мені, бо я раз в пятілєтку тут їду і не буду чекати на світлофор :bye2:

• Подобається Подобається x 1
  6. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    згоден... таке саме є на перехресті вул.стрийській-рубчака, треба бути дуже уважним, там лівий ряд якщо не помиляють тільки наліво, а правий прямо + зелена стрілочка прямо.

7. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
  8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ці стрілки - дуже помічні. Але жахливо нервує, коли використовують праву вільну смугу і їдуть далі прямо, хоча смугу звільнили для тих, кому направо. І всі вище описані випадки також присутні у великій кількості. Тому ці стрілки лише для цивілізованих людей. Років через 20, можливо, будуть доречними. Якщо в нас навіть їздять по зустрічним трамвайним коліям, бо так хоче, то про що далі говорити.

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Мене не дратує, і сам деколи стаю в праву смугу, якщо в лівій нема місця, а позаду? - нехай чекають!
    Але якщо обидві смуги вільні то стану (навіть вирулю перед самою стоп лінією - не раз так було) в ліву смугу, щоб не заважати.

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Просто як приклад - перехрестя Зелена в сторону ДБК - Навроцького. Всі встають лівіше, щоб дати проїхати направо на Навроцького на цю стрілку. Але завжди, ще ні разу я не проїхав, щоб якийсь лось не вдерся на жовте по тій правій смузі і поїхав прямо по Зеленій. А далі за перехрестям вулиця справа звужується чи там трохи лівіше бере. І ті добрі водії, які дають місце справа для повороту на Навроцького, через тих лосів або повинні зупинятися, або їхати по зустрічній деякий час до розширення вулиці перед кільцем. Враховуючи, що від кільця майже завжди їдуть в дві смуги до світлофора, ДТП майже гарантоване. А спробуй встати в праву смугу і чекати, так тебе так зафафакають, якби там пожежа була на того Навроцького.

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    В тому і справа, що там нема двох смуг. А лише одна. Я забиває і встаю по середині. Маю всіх в носі і тикаю середній палець якщо мені всякі козли бібікають через свої "зелені стрілки"... А можу вийти ще й тягла дати)) Всі так класно лякаються))

• Подобається Подобається x 2
  12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Про робочі ! світлофори на пл.Митній - Личаківська.
    Сьогодні, близько 15.00 год., їду по Личаківській, доїжджаю до пл.Митної, світлофор зеленим моргає, зупиняюсь, світлофор світить червоним, стою першим в правій проїжджій частині, включив правий поворот, планую повернути на Винниченка, як тут - курв@, на тобі мля, ззаді рагуль на Авео сигналить, причому, сигналить так, ніби хата горить..... А-а-а-а, рушив вперед, пропустив дурака, а він, як Сень з конопель вискочив на перехрестя.... думаю: "хай їде, може спішить, може місячні в нього...." Так от, той дурень вискочив на перехрестя, йому чуть не дали тягла..... а може й дали... дальше не бачив, бо поїхав.
    Щоправда, збурило те, що воно сигналило як недорізане, а на виході, що? - діагноз РАГУЛЬ! Не бачив світлофора, тому, створив аварійну ситуейшен.

Останнє редагування: 29 кві 2014
  13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    еее чувак. В ПДР пише, наскільки пригадую що при повороті ліворуч слід спершу пропустити ТЗ які рухаються назустріч прямо або повертають праворуч. Коли ти повертаєш зі Студентської, маєш пропустити зустрічний транспорт, що їде з Мечникова

galaxy SIII

14. RaZoR

Згідний!

В мене горить зелене, тоді як в тих, що повертають з Мечнікова Червоне з зеленою стрілкою(колись її не було взагалі!).
    Хто і кого тоді має пропускати?

15. RaZoR

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-п/page2
    8.7.3. Сигнали світлофора мають такі значення:
    Сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій (додаткових) секції разом з жовтим або червоним сигналом світлофора інформує водія про те, що рух дозволяється у вказаному напрямку за умови безперешкодного пропуску транспортних засобів, які рухаються з інших напрямків.

Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при ввімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої смуги руху (або крайньої лівої смуги руху на дорогах з одностороннім рухом) за умови надання переваги в русі іншим його учасникам, які рухаються з інших напрямків на сигнал світлофора, що дозволяє рух;

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    звідки ти знаєш що горить в нього? їде машина назустріч - маєш пропустити

galaxy SIII

17. RaZoR

Згідний!
    Але Я почав про те, що замахали ті стрілки, замахали мудаки з Мечнікова, які не знають правил, не було би стрілки воно би стояло на червоне.

18. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Та можна дізнатись, якщо подумати. Блін, як думати шо тебе пропустять по-любому - то що, і на червоне перти??

19. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Народ не забувайте три речі:
    1) Розділ 1 пункт 3,
    2) розділ 1 пункт 4,
    3) правило 3Д.

• Подобається Подобається x 1
  20. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    невже всі "алєні"? якщо на перехресті ти повертаєш на ліво, то завжди повинен пропустити тих хто їде тобі назустріч, або тих хто їде назустріч і повертає направо(туди куди і ти), бо це для тебе перешкода справа!
    Це якщо головна йде вперед! Для зустрічних тоді теж зелене горить! Якщо світлофору немає - то з"їзд з головної передбачає пропуск тих хто їде по головній + перешкода справа!
    Якщо головна повертає наліво - тоді ти пропускаєш когось лише тоді коли тобі горить Redlight!

Найдебільнішим у львові вважаю кільця з двома смугами без жодної розмітки, завжди чомусь валив напряму при повному газі

Останнє редагування: 1 тра 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)