Не завжди. Є завантажені перехрестя (Стрийська-наукова), коли мені зелене і я повертаю наліво на Хуторівку, а тим, хто навпроти мене - чевроне і "стрілочка направо на табличці", на яку вони часто лізуть з закритими очима...
табличка із зеленою стрілкою не відміняє червонесвітло світлофору і означає право проїзду, якщо не створюється перешкода руху іншим учасникам. В разі аварії винен той хто поїхав на зелену стрілку не переконавшись у безпеці
плюс діє рядність, на ліво повертають дві смуги, які заходять на стрийську в крайню ліву і середню, а зелена стрілочка виводить на крайню праву
Хуторівка починається 3 смугами, хоча крайня права здебільшого маршрутками зайнята Зазвичай там легко розминаються ті хто їде з обох боків Стрийської. Інше діло коли з Наукової їдеш прямо.
Так, зі стрілочками, вроді, уяснили! Ось ще "новина руху": - на пр-кті Чорновола (навпроти "Статистики", чи будинку управління земельних ресурсів) вже не має розвороту, заложили бордюрами, поновили газон частково, бо роботи ще тривають, залишили пішохідний прохід через газон. П/С/ чув по ТВ, що там зосереджена концентрація ДТП. Але, з прикладу, додам: зима, замело снігом, як завжди, рух ускладнений, "мертва" пробка........ там хоч можна було раніше шмиганути на розворот. А як зараз буде? Сподіваймось на креще. Будьмо уважні на дорогах!
Там ж мали зробити СУПЕРмодний пішохідний перехід. Навіть європейських спонсорів на то найшли. Невже все пропало?
Бабло "освоїли", а маємєо те що мали. А-ха-а-а-а, а це як так, супер-модний? Вибачийти, але я собі щось уявив, що то має бути по обидва боки тєлєпорт, або ж якийсь такий великий механічний чобіт, котрий поштовхом в ср@кY буде запускати в рух пышохода. :D
Ну наскільки я знаю, спонсори вирішили своє обладнання безкоштовно надати в подарунок (лампи, світильники здається і т п). А на решту звичайний народ грошима навіть скидався.
Все правильно. Гроші зібрані, чекаємо реалізації. Інфа тут http://trotuar.lviv.ua/novyny/nashi-novyny/158-proekt-bezpechnyi-perekhid
Всім гарного драйву. http://online.vodiy.kiev.ua/znaky/3/3.1/ 3.1 Рух заборонено Знак 3.1 "Рух заборонено" забороняє рух усіх транспортних засобів у випадках, коли: початок пішохідної зони позначено знаком Знак 5.33 "Пішохідна зона" 5.33; дорога та (або) вулиця перебуває в аварійному стані і непридатна для руху транспортних засобів; у такому випадку обов’язково додатково встановлюється знак Знак 3.43 "Небезпека" 3.43.
Площа Катедральна просто видозмінилася з появою болардів: звідси http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1648427&page=39
А відколи парковка на Валовій стала платною в неділю... Додатковий заробіток через встановлені боларди?? Брєд... Всюди в Європі в не робочий час і у вихідні парковка безкоштовна.
Ну може в тебе і ні, але на всіх парковах, на яких я стояв в Відні, Мюнхені, Інгольштадті, Брауншвейгу, Вольфсбургу, Берліні, Кракові, Любліні, Жешуві, Перемишлі... було саме так як я кажу. На гугломапі показати де саме?)))
В цетрах великих міст і на вихідні платно... в нашому місті раз навіть в суботу десь в 23 годині ходили дамочки із сканерами номерів (
Подивимось, наскільки вистачить в нас того. Баба Секс звісно що має перепустку? Лиш би трамвай не вскочив у це діло.