Вже один дебіл в болард в"їхав Миттєво карма наздогнала за спробу витягнути стовпчик на тротуарі. Сподіваюся, таксист на паркетнику теж отримає свою дозу карми http://youtu.be/xB_WLhIq_hQ
Там вже з'явилась зелена стрілочка для проїзду на червоне (направо), у разі відсутності перешкоди, з Личаківської - на Винниченка..... Ще не звик до тих світлофорів, як вчіпили стрілку, молодці! І я навіть лоханувся, стояв, на червоне до поки не блимнули фарами....., зреагував, стартанув, блимнув аварійкою і все гуд, обом було щастя.
Ахахааа, ну чо так тупо??? (два одвечных вопроса: "Как? и Зачем?") П/С/ Згоден, якщо би то був мій гольф, бо ручнік обірваний, а тут? - далеко не обірваний ручнік. В машині сиділи: Біба (водій) і Боба - два долбо....а
Ще би праву смугу звільняли від запаркованих... Вчора там стояв лось, а попереду Дай без проблескових. А загалом, смуга була вільною. Дивує, чому зі сторони Підвальної дуже багато бажаючих повернути на Личаківську, коли їм червоне. Ніяк того не можу зрозуміти...
з ними не поборешся якщо би вони були в мене попереду з Личаківської на Винниченка, то я би їм моргав до посиніння :rofl:, люблю їх однако... мабуть мінталітЄт такий: "проскочу, тіпа завершую проїзд перехрестя". А взагалі, моя думка, що там би пасувало розмітку для лосів замутити, з рядністю. Щоправда, не знаю, чи проканала б вона бо там колії "гуляють".
а шо в центрі коїться зараз ? даївців як собак нерізаних. всьо закрили.. ну принаймі проспект свободи.
Скажу тобі як власник немецко-водійських прав... У львові їжджу не дивлячись взагалі на знаки, пропускаю тупо всіх, бо хер його знає де пропускати а де ні.. Я вже мовчу про кільці трьох смужні - це взагалі... Під"їхав, нема нікого - газ до кінця на першій і навпростець.. чесно
На перездачу ---- правила вчити. Німецькі права у Львові не котируються - вони нижчі рангом. Кароче вмієш їздити у Львові то і в Гамбургу поїдеш - навпаки не получится.
Хто саталітарний тюнер вміє розкодовувати? Треба сьогодні під"їхати і на місці одним людям розкодувати канали, щоб ввечері футбол подивитися.. Дорогу оплатять, розкодування теж )
[OFF] офф! Жабко! + на розкодування потрібен RS - 232. для мобільності перехідник - від так може вже телефонувати карішам і казати, аби брали таксі і валили в центр дивитись футбол.[/OFF]