Ну і правильно зробили, бо замахало, поодинокі машини і їм уступай, а з а тобою пробка на кілометр...
подивився уважніше на мапу. істіну глаголіш, братику Вовчику. дуже зручно зробили, а то я там вічно боявся шо мені бочину шось знесе..
я теж тієї думки, бо якщо повертаєш із Шота Руставелі, то раніше потрібно було уступати дорогу (так звана "перешкода зправа" там діяла), а ті водії, котрі фігачили з Франка на Шота Руставелі, при цьому зрізаючи через Скельну, получається, що були на головній, так як Скельна - одностороння в напрямку Франка. І затори часто утворювались не лише на Скельній, а й на Шота Руставелі зі сторони Стрийської. тоді теж боявся того ж самого, та й огляд там обмежений. А тепер, по новій розстановці знаків боюся, щоби знаки всі читали уважно і не їхали по старих правилах на тому перехресті...... .... на днях їхав з Франка (був на "уступи дорогу", і чуваку котрий був на ГАЗ-24 вказував на знак, щоби той поняв, що він на головній)
Нещодавно дізнався, що депутати пропонують повернути техогляд. Не можу зрозуміти яку ціль вони досягнуть цим рішенням?
Та ну я розумію, що це головна їх мета. Всі закони, що вони приймають прямо чи дотично сприяють їх збагаченню:
Цієї п’ятниці розпочнуть реконструкцію дороги та роботи з облаштування кільця на перехресті вулиць Кульпарківська – Наукова. http://portal.lviv.ua/news/2014/07/31/092300.html
1) Будьте уважні, тепер тут на цьому перехресті з'явився ось такий інформаційно-вказівний знак: Перехрестя вул.Миколайчука-вул.Лінкольна-вул.Полтв'яна зі сторони від перехрестя вул.Липинського. Мля, тепер, там виявляється дві смуги руху...... 2) .... а на перехресті з вул.Козельницька - вул.Панаса Мирного поставили збільшуване сферичне дзеркало, щоби ті, хто їдуть по Козельницькій в напрямку перехрестя і хочуть звернути з "головної" в напрямку вул.Франка (РАГС, Стрийський парк, іт.д.), могли бачити, що коїться за закритим поворотом на головній дорозі (вул.П.Мирного). задум канєшно нормальний, але і тут свої нюанси безалаберності, а саме те що то дзеркало таке мале, наче кришка унітаза і розгледіти в ньому нічого не вдасться......
1. вул. Пасічна - встановили світлофор; 2. вул. Пасічна (метрів 100-200 нижче світлофора) - "поправили зебру", замінили знаки "пішохідний перехід" на яскравіші (з каймою салатовою), побудували посеред дороги "острівок"; 3. перехрестя вул.Дж.Вашингтона - вул.Зелена => тепер там кільце (дообладнують), знаки встановлені, поки що "головна дорога" - це кільце. Ось, точки цих трьох позицій на мапі міста:
І на кільці Батальна-Зелена тепер будьте уважні. Море довбойобів які їдуть по зеленій прямо, а не по кільцю. Я не розумію як можна не побачити знака і їхати далі прямо...
Чого ніхто не пише що Кульпарківсько-наукова відкрита ? Сьогодні не стояв в пробці на Симоненка і дуже здивувався.
То якась повна срака) Від шувару до ДБК я тепер 20хв зранку їду на роботу))) Відразу видно який потік транспорту був через міст. Думаю на стрийській-науковій ще гірше ситуауція...
Пересідайте на лісапеди Вчора нормально через міст туда і назад проїхав. Сьогодні сів на машину, то втрафив в корок від ДБК до Іскри. Трохи більше машин стало на Хуторівці, але в принципі терпимо. Найвужче місце - то Зелена