Тіки вони не морочать собі голови за побиті бампера... А наші через царапину на бампері перекриють весь рух і будуть копів чекати...
Говори за себе неодноразово чув від знайомих, які були в ситуації 'царапини' і роз'їжджались потиснувши руки у Львові, бо не було сенсу 2-5 годин втрачати свого часу через дрібниці.
Отожбо, говори за себе. В мене недавно фура автолюксу заїхала і шо? Я вийшов глянув і поїхав, бо розумію, що бампер ітак треба малювати бо він покоцаний до того. Одна справа якби він тріснув, інша справа те що можна переважно заполірувати. І тим не менш подивися скільки в місті заторів через дрібні дтп, де хтось когось ледь притер... А оті тєми "не раз чув, знайомі говорили" то все байки які знайомі розказують один одному не відомо для чого.
Переважно контингент водіїв, які з місця не рушаться, коли їх 1.5 сантиметра потерли - це свіжі водії, які ще не звикли до жорстких буднів глибокої води на дорогах Львівщини.
Нині їхав, досі закритий Глинянський Тракт до Личаківської, хоча по Кривчицькій повз Професорську колонію проїхати можна.
Місцеві кажуть, що там каналізацію прокладають \ модеринізують. Викопані ями між 36-м і 40-м будинком на самій дорозі Тракту Глинянського. Об'їхати якраз по Кривчицькій Дорозі найпростіше (Професорська колонія).
не знаю, що малось на увазі 'возбухати'... я висловив свою думку проти того, щоб пов'язувати геополітичну ситуацію нашої країни із якоюсь винятковою концентрацієї клаксонолюбів - всюди в світі клаксонять і далеко незавжди аргументовано. Прошу переглянути, як виглядає трафік в Ханої і 'тіштеся, що Ви любите Львів'©
та вони курва не їздять, а ходять.....чого дивуватись....туди би одного "неадекватного бляхара" і все.....
На вулиці І.Франка – Князя Романа – В. Шухевича відбулись зміни в організації дорожнього руху. З 20 серпня розпочнуть діяти нові правила проїзду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради. Зокрема, якщо водій рухатиметься від пл. Митної в напрямку вул. І.Франка, то перед поворотом на пл. Соборну буде знак, що за 100 м рух прямо заборонено. Можна буде повертати на вул. Пекарську, або повертати на пл. Соборну, їхати до пл. Галицької, повернути на вул. Князя Романа і виїхати на вул. І. Франка. Якщо водій рухатиметься від пл. І.Франка в напрямку вул. Личаківської, то з вул. І.Франка потрібно повернути на вул. Князя Романа, далі повернути на вул. В. Шухевича, виїхати на вул. І. Франка і рухатися в напрямку вул. Личаківської. «Сьогодні ми встановлюємо відповідні дорожні знаки, які розпочнуть діяти з неділі, 20 серпня», – повідомили у Галицькій РА. З неділі у центрі Львова почнуть діяти нові правила проїзду
Хто ще не в курсі, якщо їхати по Личаківській з центру, то заборонено повертати ліворуч на Глинянський Тракт. Більше того, рух по Глинянському Тракту на відрізку від Личаківської (не знаю поки що якого місця) односторонній! Я не побачив і на тижні влетів в штраф 255 грн, бо на початку Глинянського Тракту стояла доблесна поліція і спиняла купу машин. Воно-то заслужено, та такі знаки варто вішати також зверху, бо збоку зовсім не видно.
Знаки згідно ПДД повинні висіти з табличкою відколи вони будуть діяти мінімум за 2 тижні до того як він вступить в силу... То відколи там той знак?
Я там не так часто буваю, не скажу відколи. Знаю тільки що крім мене, було ще купа таких що попали на штраф.
На вул.Пасічна неподалік АТП запрацював новий світлофор. Ну і з'явились нові дорожні знаки. Пакращєння, йопт ))) Вважаю, що такий рух по смугах створить ряд незручностей і збільшить аварійність. Як альтернатива, було б добре розмістити ось такий знак: Проте, в будь-якому випадку потрібно бути уважним і не покладатись на звичку.
На площі Міцкевича змінено схему руху. Тепер знаками чітко позначено рядність. Смугу ГТ прибрали. Проте, розмітки наразі нема, так шо їдемо "на око"