Новини руху у Львові

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем Sasa, 31 лип 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В Італії почувався як вдома. Всі пруться один поперед другого, фафакають, чисто як наші люди :)

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тіки вони не морочать собі голови за побиті бампера... А наші через царапину на бампері перекриють весь рух і будуть копів чекати...

3. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Говори за себе:) неодноразово чув від знайомих, які були в ситуації 'царапини' і роз'їжджались потиснувши руки у Львові, бо не було сенсу 2-5 годин втрачати свого часу через дрібниці.

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Отожбо, говори за себе. В мене недавно фура автолюксу заїхала і шо? Я вийшов глянув і поїхав, бо розумію, що бампер ітак треба малювати бо він покоцаний до того. Одна справа якби він тріснув, інша справа те що можна переважно заполірувати.

І тим не менш подивися скільки в місті заторів через дрібні дтп, де хтось когось ледь притер...

А оті тєми "не раз чув, знайомі говорили" то все байки які знайомі розказують один одному не відомо для чого.

5. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Переважно контингент водіїв, які з місця не рушаться, коли їх 1.5 сантиметра потерли - це свіжі водії, які ще не звикли до жорстких буднів глибокої води на дорогах Львівщини.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

І ті в кого машина куплена за останні гроші і за рік її ше треба вигідно продати.

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    я дуже люблю Львів, і зовсім не жену. просто констатую факти. і кажу як є. не треба тут возбухати

8. marchello

marchello Місцевий

2008 Caddy 1.4 газ IV покоління (перед тим 2 роки Таврія)
    Нині їхав, досі закритий Глинянський Тракт до Личаківської, хоча по Кривчицькій повз Професорську колонію проїхати можна.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Місцеві кажуть, що там каналізацію прокладають \ модеринізують. Викопані ями між 36-м і 40-м будинком на самій дорозі Тракту Глинянського. Об'їхати якраз по Кривчицькій Дорозі найпростіше (Професорська колонія).

Останнє редагування: 26 лип 2017
  10. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    не знаю, що малось на увазі 'возбухати'... я висловив свою думку проти того, щоб пов'язувати геополітичну ситуацію нашої країни із якоюсь винятковою концентрацієї клаксонолюбів - всюди в світі клаксонять і далеко незавжди аргументовано.

Прошу переглянути, як виглядає трафік в Ханої і 'тіштеся, що Ви любите Львів'© :)

• Подобається Подобається x 1
  11. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    я просто :suicide:

Вкладення:

• Смішно Смішно x 1
  12. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    Йобані мудаки ту розмітку там так організували , або то коні не їдуть

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    та вони курва не їздять, а ходять.....чого дивуватись....туди би одного "неадекватного бляхара" і все.....

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

На вулиці І.Франка – Князя Романа – В. Шухевича відбулись зміни в організації дорожнього руху. З 20 серпня розпочнуть діяти нові правила проїзду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, якщо водій рухатиметься від пл. Митної в напрямку вул. І.Франка, то перед поворотом на пл. Соборну буде знак, що за 100 м рух прямо заборонено. Можна буде повертати на вул. Пекарську, або повертати на пл. Соборну, їхати до пл. Галицької, повернути на вул. Князя Романа і виїхати на вул. І. Франка.

Якщо водій рухатиметься від пл. І.Франка в напрямку вул. Личаківської, то з вул. І.Франка потрібно повернути на вул. Князя Романа, далі повернути на вул. В. Шухевича, виїхати на вул. І. Франка і рухатися в напрямку вул. Личаківської.

«Сьогодні ми встановлюємо відповідні дорожні знаки, які розпочнуть діяти з неділі, 20 серпня», – повідомили у Галицькій РА.

З неділі у центрі Львова почнуть діяти нові правила проїзду

15. marchello

marchello Місцевий

Хто ще не в курсі, якщо їхати по Личаківській з центру, то заборонено повертати ліворуч на Глинянський Тракт. Більше того, рух по Глинянському Тракту на відрізку від Личаківської (не знаю поки що якого місця) односторонній! Я не побачив і на тижні влетів в штраф 255 грн, бо на початку Глинянського Тракту стояла доблесна поліція і спиняла купу машин. Воно-то заслужено, та такі знаки варто вішати також зверху, бо збоку зовсім не видно.

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Знаки згідно ПДД повинні висіти з табличкою відколи вони будуть діяти мінімум за 2 тижні до того як він вступить в силу...
    То відколи там той знак?

17. marchello

marchello Місцевий

Я там не так часто буваю, не скажу відколи. Знаю тільки що крім мене, було ще купа таких що попали на штраф.

18. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Місяць точно вже є!

19. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    На вул.Пасічна неподалік АТП запрацював новий світлофор. Ну і з'явились нові дорожні знаки.
    Пакращєння, йопт )))

IMG_20180220_090454.jpg
    IMG_20180220_090501.jpg

Вважаю, що такий рух по смугах створить ряд незручностей і збільшить аварійність.
    Як альтернатива, було б добре розмістити ось такий знак:

DZ_5.15.1_2polosi.jpg

Проте, в будь-якому випадку потрібно бути уважним і не покладатись на звичку.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    На площі Міцкевича змінено схему руху. Тепер знаками чітко позначено рядність. Смугу ГТ прибрали. Проте, розмітки наразі нема, так шо їдемо "на око" :)

30706624_945723138936366_524915969315831808_n[1].jpg

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)