2 поради: 1. Каратися може лише заїзд у центр. Виїзд та катання по центру дозволені, це не порушення. Тому якщо заїхати тиндиками, порушення, тобто перетинання лінії дії знаку, не може бути зафіксованим, відтак не може бути накладений штраф. У крайньому разі можна сказати, що заїхав у будній день, лише зараз виїзджаєш, але я не люблю обманювати. 2. Існує багато професій, в яких вихідні є робочими. Якщо є докази приналежності до професії та місця роботи - можна їздити. Також це стосується проживання. Особисто я показую свою візитку з адресою у центральній частині та кажу, що у мене сьогодні робочий день (бо так і буває насправді) і мене пропускають без проблем.
Сьогодні ополудні на під’їзді до Львівської обласної держадміністрації демонтували шлагбаум. Про це сьогодні під час засідання Незалежного громадського прес-центру «Львівський вибір» «Хто з новообраних депутатів одержав партійні стягнення за несумлінне виконання своїх обов’язків?» повідомила голова ЛОО ВО «Свобода», керівник фракції у Львівській обласній раді Ірина Сех. За її словами, дане розпорядження голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав сьогодні. Демонтаж шлагбауму є першим кроком для організації транспортного руху по вул. Винниченка біля будівель Львівської обласної держадміністрації та Львівської обласної ради. Як повідомив голова комісії інженерного господарства Львівської міської ради Іван Гринда, рух по вул. Винниченка відкриють вже найближчим часом. Відповідне рішення, за його словами, уже прийнято тимчасовою комісією Львівської міської ради. До слова, до робіт з демонтажу шлагбауму долучилися як депутати Львівської міської так і депутати Львівської обласної ради. http://portal.lviv.ua/news/2011/03/23/120119.html
Побачив на одному форумі http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=75013907&postcount=835 що вже сьогодні відкрили рух по Винниченка Обласної ради Здивований що так швидко.
Так так, сьогодні побачив. Приємно вражений. Сьогодні стояв лише один дядя у формі і чемно скеровував туди всіх. А зі сторони Винниченка цегла, тобто в іншу сторону їхати, як і раніше. Вроді мудро зробили і дійсно настільки оперативно. Побачимо чи надовго
Сьогодні поставили знак в'їзд заборонено на вул. Гуцульській, тепер з Кривоноса туди повертати не можна. Будьте уважні
А з Кривоноса на Винниченка? Чи тепер потрібно їхати аж до Підвальної вниз по Кривоноса щоб повернути наліво?
Ну не зовсім перекривати - "30 березня з 8:00 у Львові продовжаться ремонтні роботи на вул. Городоцькій на ділянці від вул. Виговського до вул. Ряшівської. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради. Дорогу ремонтуватимуть смугами, не перекриваючи цілком, а тільки обмежуючи рух транспорту. Тож від завтра і до 30 квітня рух транспорту на цій ділянці вул. Городоцької буде обмежено." http://zaxid.net/newsua/2011/3/29/214232/
Десь зо два дні тому почали ремонт вул. Липинського від Замарстинівської в сторону БТІ. Пробки від кільця на Чорновола, хоч і ремонтують взагалі по 1/4 дороги.
ага. вчора вже на аварійці там покатався ))) волосся дибом на ногах стало, всі на зустріч ломляться... я бічним зором побачив новесенький знак, коли вже його проскочив. розвертатись не було як. 2 тижня на освоєння знаку ))) можна ше трошки по зустрічці покататись ))))
З підвальної зробили односторонній рух у дві полоси - лише від пожежників до Винниченка можна, а з Підвальної до пожежників - цегла (увага - громадський транспорт все одно їде по Підвальній), потрібно повертати на Винниченка зі сторони Личаківської чи навіть з Валової. По Гуцульській двосторонній рух, як і був. Знак "головна дорога" з Лисенка на Винниченка вже встигли поцупити, назад поки не повернули. Тому треба уважно їхати, пропускаючи перешкоду справа. Можливо, там і встановили цеглу, коли їхати з Кривоноса на Винниченка, але я особисто бачив, як їхали машини з тої сторони і в ту сторону. А ще бачив стовпи для знаків без самих знаків. А десь стовп з місцем під знак односторонній рух. Короче каша ще та. Може з понеділка вже втрясуть там все...
В принципі вчора в неділю їхав по підвальній - загалом як не дивно мені сподобалося нововведення. Зверху над смугами повісили знаки що дві полоси в напрямку до пл.Митної і зустрічна для громадського транспорту, тобто підвальна стала повноцінною трьохполосною, в основному громадський транспорт справа (та й багато водіїв не слідкують за новими знаками і також всі справа стоять і туплять) а центральна полоса вільна. До речі вчора замітив зникнення знаку "STOP" як їхати з сихівського моста на Луганську до ДБК. Там трохи подалі любили даїшники пастися на нього.