Новини руху у Львові

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем Sasa, 31 лип 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    то брєд, хтось знає бодай одну людину, яку оштрафували за рух по кн.Романа в бік центру?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не зовсім. За поворот з Франка на кн.Романа.

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну якшо реально в тебе є прецеденти, тоді ти правий і я більше туда не поїду

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    в мене немає

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Треба йти логічним шляхом простого радянського пардон українського (ролі не міняє) мента. З вулиць Герцена та Левицького немає знаків заборони руху на кн. Романа? Немає. Значить так само можна їхати на кн. Романа і з Ів. Франка. Логіка залізна. Але для мента немає логіки, є лише плани на штрафи та від жінки і коханок.

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    То теж правда. А ще зверніть увагу на те, що до перехрестя транспорт йде у дві смуги, а потім, якщо на Кн. Романа не можна повертати, ці дві смуги мали б вливатися в одну, а знаків щодо цього теж немає. Хоча мєнти українські це падла яких мало, десь побачать недоінформоване перехрестя, і зразу наживи шукають.

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Вроді немає знаку на І. Франка в сторону кн. Романа, що там є дві смуги. Чи є?

8. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Немає, може в цьому вся штука, що там не хочуть, щоби по середній смузі їздили.

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Чуваки. знак висить не по центру, а тіки над правою полосою. Відповідно звідти тіки прямо. А з лівої смуги тіки на кн.романа.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це не знак руху по смугах, вже казали. Він означає що на найближчу вулицю повертати не можна. Як тільки ти ту вулицю проїхав, дія знаку закінчується. Поворот на Кн.Романа цілком законний

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ніде такого не написано. В правилах немає поняття "найближча вулиця"
    Цей знак часто встановлюється на тротуарі. Він до смуг нічого не має

12. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    Не зупинився на вимогу інспектора , які наслідки можна очікувати?

Рухався в лівому ряді , з права від мене рухався автомобіль, і гаєщ знаходився на тротуарі , і не внятно якось показав зупинитись , проїхавши декілька метрі я зрозумів шо він зупиняв мене , бо шось по раціїї передавав , (номера мого авто)
    Все сталося біля мусарки :mocking:

13. вова 001

вова 001 Active Member

Volkswagen Passat B5+
    Клубна карта:
    000063
    Нє поймай, нє вор:D

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ніяких. Нема протокола - нема наслідків. Зараз заборонено без протокола чи присутності водія карати. Вони мали б за тобою погнатися :)

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Там якраз таке незручне місце вони обрали. Хочеш перестроїтись у лівий ряд, а виходить, що ховаєшся від них. Кожен раз роблю такий маневр перед ними і кожен раз вони дивляться, якби я від них ховаюся. Але мені потрібно наліво біля універу, то що тепер :) Після того як їх проїхати, то вже не пустять у лівий ряд без наглості.

16. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    та ні , пагоні не було! рухався я від самого початку в лівій полосі оскільки виїжав з переулку , можли не пропустив пішохода , бо пхався виїхати на дорогу а як побачив шо пропускають то рванув щодуху))))

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Вчора на Стрийській два мусора теж зупиняли двох одночасно(і влівому і вправому ряді), ну так той що був влівому і прижав того що вправій(походу не бачив). Даєць аж за голову взявся. Одним словом "дибіл" в погонах!!!

П.С. Кум їхав і бачив це все.

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Панове, ви бачили про що тема? А про що ви пишете?

19. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Від 13 травня на ремонт закривають вул. Коновальця на ділянці від вул. Житомирської до вул. Мельника. Цю ділянку дороги ремонтуватимуть до 17 липня цього року. На час проведення ремонтних робіт транспорт оминатиме закриту ділянку дороги по вулицях Генерала Чупринки, Героїв УПА та Антоновича. Також не курсуватиме трамвай №2.

(с) сайт Міської ради

Сьогодні їхав, бетонні блоки лежать і знаки відповідні, правда автівки між тими блоками ще протискалися.

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Перекрита 1 полоса 700ліття. Та що йшла від арсену до кільця. Всі їдуть по другій.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)