Треба йти логічним шляхом простого радянського пардон українського (ролі не міняє) мента. З вулиць Герцена та Левицького немає знаків заборони руху на кн. Романа? Немає. Значить так само можна їхати на кн. Романа і з Ів. Франка. Логіка залізна. Але для мента немає логіки, є лише плани на штрафи та від жінки і коханок.
То теж правда. А ще зверніть увагу на те, що до перехрестя транспорт йде у дві смуги, а потім, якщо на Кн. Романа не можна повертати, ці дві смуги мали б вливатися в одну, а знаків щодо цього теж немає. Хоча мєнти українські це падла яких мало, десь побачать недоінформоване перехрестя, і зразу наживи шукають.
Чуваки. знак висить не по центру, а тіки над правою полосою. Відповідно звідти тіки прямо. А з лівої смуги тіки на кн.романа.
Це не знак руху по смугах, вже казали. Він означає що на найближчу вулицю повертати не можна. Як тільки ти ту вулицю проїхав, дія знаку закінчується. Поворот на Кн.Романа цілком законний
Ніде такого не написано. В правилах немає поняття "найближча вулиця" Цей знак часто встановлюється на тротуарі. Він до смуг нічого не має
Не зупинився на вимогу інспектора , які наслідки можна очікувати? Рухався в лівому ряді , з права від мене рухався автомобіль, і гаєщ знаходився на тротуарі , і не внятно якось показав зупинитись , проїхавши декілька метрі я зрозумів шо він зупиняв мене , бо шось по раціїї передавав , (номера мого авто) Все сталося біля мусарки
ніяких. Нема протокола - нема наслідків. Зараз заборонено без протокола чи присутності водія карати. Вони мали б за тобою погнатися
Там якраз таке незручне місце вони обрали. Хочеш перестроїтись у лівий ряд, а виходить, що ховаєшся від них. Кожен раз роблю такий маневр перед ними і кожен раз вони дивляться, якби я від них ховаюся. Але мені потрібно наліво біля універу, то що тепер Після того як їх проїхати, то вже не пустять у лівий ряд без наглості.
та ні , пагоні не було! рухався я від самого початку в лівій полосі оскільки виїжав з переулку , можли не пропустив пішохода , бо пхався виїхати на дорогу а як побачив шо пропускають то рванув щодуху))))
Вчора на Стрийській два мусора теж зупиняли двох одночасно(і влівому і вправому ряді), ну так той що був влівому і прижав того що вправій(походу не бачив). Даєць аж за голову взявся. Одним словом "дибіл" в погонах!!! П.С. Кум їхав і бачив це все.
Від 13 травня на ремонт закривають вул. Коновальця на ділянці від вул. Житомирської до вул. Мельника. Цю ділянку дороги ремонтуватимуть до 17 липня цього року. На час проведення ремонтних робіт транспорт оминатиме закриту ділянку дороги по вулицях Генерала Чупринки, Героїв УПА та Антоновича. Також не курсуватиме трамвай №2. (с) сайт Міської ради Сьогодні їхав, бетонні блоки лежать і знаки відповідні, правда автівки між тими блоками ще протискалися.