Добирання до Арени Львів на матч Україна / Австрія у вівторок. взято з http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=832114&page=270
Початок Личаківської відкрили. Але ніяких нових рішень не придумали, отже знову трамваї не можуть нормально повертати і знову створюються корки. Цікаво чи хоч добре відремонтували.
Щойно спускався там вниз. До винниківського базару тягучка, а далі аж до Митної як по автобану. Таке враження шо народ не роздуплився ше, і далі об"їжджає то місце
Так, тільки відрізок від Винниківського базару до зупинки "Медінститут" звузили і тепер об'їхати трамвай справа в напрямку базару дуже проблематично
Так точно, щойно їхав вгору, машини дійсно плетуться за трамваєм. Ше один негативний момент, якого слід було очікувати, тепер з прилеглих вуличок на Личаківську виїхати досить так проблематично, дорога класна, всі летять Доводиться чекати поки пішохід на зебру вийде (до речі зебри поробили, це плюс), тоді можна виїхати. Раніше дороги не було, то всі помаленьку пленталися, виїжджав без проблем
Виходить, для когось були вузькі, бо точно знаю, що ДАІ щось там белькотіла про незадоволення, що без їхнього дозволу звузили вулицю (мабуть хотіли "на лапу")
Проїхався по Личаківській вчора - ніби ріно, але не впічетліло) Кожних 100метрів пішохідні переходи - не в тєму! Зранку їхав на Сокільники: зі Львова дорога класна...а навпаки як вертатись -якось недороблено виглядає, брудно....гірше полотно ніби вийшло одним словом
Наскільки я пам'ятаю, то бруківка на пр. Свободи вже була, просто на неї був покладений асфальт, який просто здерли. Так що думаю, що Олег "майже попав в ціль" Якщо б не ті переходи - виїхати з бічних вуличок справді було б дуже важко і, я так думаю, Личаківська стала б однією з найбільш аварійних вулиць
Мало того, що вони пр.Свободи звузили, так ще має бути велодоріжка. І на мою думку, там знову буде повна ".опа", почнуть паркуватись хто як може, і вміє, а пропускна здатність зменшиться.
Скажу вам від тих велодоріжок толку мало. На зеленій на них паркують машини. На липинського, де велодоріжка прокладена поруч з тротуаром, по ній ходять пішоходи бо вона така вся красива і гладенька , не то шо галімий тротуар.
Впевнений що більшість водіїв у Львові навіть не знають що то велосипедна доріжка - для них це просто якийсь брак ремонтників або "паркувальна зона:"
Повністю на цій ділянц,і бо зараз вона частинами відкрита на цій ділянці ) Решта Городоцької біля Жиркомбінату поки шо не відомо коли відкрить.
Будьте уважні на вулиці Крушельницької - нові знаки і обмеження фото взято звідси http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=86483803&postcount=6084